Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2008 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν άλλα καταστήματα αστρονομίας στη γαλλική πρωτεύουσα εκτός από το Maison de l' Αstronomie; Κάνοντας googling δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο (θα είμαι εκεί 25~29 Φεβρ.) Με την ευκαιρία, για όποιον επισκέπτεται το Παρίσι, να θυμίσω ότι το παραπάνω κατάστημα έχει και μια πολύ καλή και εκτεταμένη συλλογή από βιβλία αστρονομίας. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Heal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2008 Στέφανε από όσο θυμάμαι από την τελευταία μου επίσκεψη εκεί είχα βρει μόνο το "Σπίτι της Αστρονομίας", για κάποιο άλλα δεν ξέρω, τουλάχιστον στο κέντρο. Κώστας
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2008 La maison de l'Astronomie33-35, rue de Rivoli75004 Paris http://www.maison-astronomie.com/index.php Η σύσταση του, μου έχει γίνει από προμηθευτή του Πορτογάλο, ο οποίος είπε και πολύ καλά λόγια για την εξυπηρέτηση. ΦιλικάΚωνσταντίνος Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
astrovox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Νομίζω ότι αυτό είναι ήδη γνωστό στον Στέφανο:http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=1157 Στέφανε καλή ευκαιρία και για κανά δωράκι «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Ναι, γι' αυτό ρώτησα αν υπάρχει και κάποιο άλλο εκτός του Maison de l'Astronomie, το οποίο βέβαια όπως έχουμε ξανασυζητήσει είναι κατάστημα με ποικιλία και είδη που ξετρελαίνουν και σίγουρα θα το επισκεφθώ. Πάντως δεν σκοπεύω να πάρω τίποτα απ' αυτά που υπάρχουν και στην Ελλάδα αφού η χώρα μας σε πολλά είδη έχει καλύτερες ή παρόμοιες τιμές με την υπόλοιπη Ευρώπη (με μιά μικρή επιφύλαξη για τα Tele Vue).Θα ψάξω και στις διαφημήσεις του Ciel et Espace για άλλα καταστήματα. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 www.PaoStoParisi-KaiHxaraDenKryvetai.com
Bi2L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 www.PaoStoParisi-KaiHxaraDenKryvetai.com Το κακο που εχει αυτη η πολη ειναι οτι ειναι η πολη του ΦΩΤΟΣ!!! Ουτε ενα αστερι δεν φαινεται Αραγε τα καταστηματα αστρονομιας εχουν δουλεια εκει? Παντως θα μπορουσες να παρεις τους ZOOM για ενα τελευταιο ΤΕΣΤ...Ελευθερη πτωση απο τον πυργο του Αϊφελ.Καλα να περασεις!!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα