ammonite Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Πωλείται Fujifilm E900 καινούρια στο κουτί της. Έχει χρησιμοποιηθεί 2 - 3 φορές. Την αγόρασα πριν από 1 μήνα από το εξωτερικό, οπότε ΔΕΝ έχει Ελληνική εγγύηση. Την πουλάω γιατί τελικά αποφάσισα να πάρω DSLR. Όλες τις φωτογραφίσεις ευρέως πεδίου και την Σελήνη afocal τις έκανα με το προηγούμενο μοντέλο της fujifilm (E550). Πρόκειται στην ουσία για παρόμοιες μηχανές με την Ε900 να υπερέχει στα παρακάτω σημεία: > 9 Megapixel αντί για 6> 15 sec maximum exposure αντί για 3> Πιο εύχρηστο μενού. Τιμή στο Amazon: $239 (Στις αξιολογήσεις του Amazon έχει πάρει 4 στα 5 αστέρια.) http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-E900-Digital-Optical/dp/B0007GIXR4 Τιμή στο e-shop.gr: 246 euro (Το πιο φθηνό ελληνικό μαγαζί σύμφωνα με το www.skroutz.gr) Μαζί με τα extra που πήρα (παρέχονται - θήκη Samsonite, xd Card, 2 extra επαναφορτιζόμενες μπαταρίες) μου στοίχησε γύρω στα 180 euro (χωρίς τελωνείο). Την δίνω 150 euro. Δεδομένου ότι έχω ήδη απώλεια 30 euro για ένα ουσιαστικά καινούριο προϊόν δεν δέχομαι παζάρια. Thanks. ΥΓ. Και μερικές photos που πρόλαβα και έβγαλα. Η νυχτερινή λήψη είναι με ISO 100, 15 δευτερόλεπτα.
draculas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Εχω την ίδια εδω και 2 χρόνια.Η πρώτη έκανε μπάνιο με ενα χυμό στις φωτιές του καλοκαιριού, την δεύτερη την πήρα απο το E-shop, και τώρα θέλω μια τρίτη (!!) για ενα φίλο που ζήλεψε και θέλει ίδια με εμένα..σου στέλνω Π.Μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα