Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πραγματικά χάρηκα που είναι μαζί μας στο φόρουμ ο κ.Ζαχείλας..Πλέον για την Ολυμπιάδα κακά τα ψέματα έχει μείνει μόνο ένας μήνας..!Εννοείται πώς θα υπάρξει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο..Όχι μόνο δύο μετάλλια αλλά τέσσερα και μάλιστα χρυσά θα φέρουμε με τέτοια καμάρια στην Ολυμπιάδα!!(Για τον ευατό μου δεν παίρνω όρκο.. :lol: :lol: )Όπως λέει και ο στέφανος έναν κουβά θα φέρουμε..!!Και πιστεύω πώς θα γίνει!!! :!:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

• Απαντήσεις 194
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Όχι μόνο δύο μετάλλια αλλά ...Όπως λέει και ο στέφανος έναν κουβά θα φέρουμε..!!

Ελπίζω να φέρετε γεμάτο τον κουβά γιατί άδειους βρίσκουμε και στα προποτζίδικα :mrgreen:

Όχι τίποτα άλλο αλλά αν (ΑΝ λέμε ρε αδελφέ!) ο κουβάς γυρίσει άδειος θα σας κρεμάσουμε από το άγαλμα :-note Η επιλογή της τοποθεσίας της κρεμάλας απέναντι ακριβώς από την πρώην Γερμανική Κομαντατούρ μπορεί να θεωρηθεί απλή σύμπτωση :^o :cheesy:

Υ.γ. Κύριε Ζαχείλα προσωπική (και ταπεινή) μου άποψη είναι ότι όλες οι παρουσιάσεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.Απλά σε ΜΙΑ ο τρόπος παρουσίασής της ήταν ...κάπως! [-o< Πρέπει όμως να μου αναγνωρίσει το πάνελ ότι τουλάχιστον δε ροχάλισα :lol:

Well let''s see... the Universe is a pretty big place... And the one thing I know about nature is it hates to waste anything. So I guess I''d say if it is just us, an awful lot of space is going to waste.

Jodie Foster

(THE CONTACT)

Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν έτσι και φέρουμε μόνο 4 μετάλλια αλοίμονο σ αυτόν που δεν θα φέρει το πέμπτο... :cheesy: Πέντε παιδιά πάνε πέντε μετάλλια θα φέρουν!!!!!!Αφού ξέρουν τόσα πολλά...!!!Καλή επιτυχία στα ανατέλοντα αστεράκια της Αστρονομίας!!! :cheesy: :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ! Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο στα ποικίλα γραμμένα σχόλια, δυστυχώς, δεν βρήκα καμία ανακοίνωση (από τον Κίμη, κυρίως), όσον αφορά την τύχη του video που τράβηξε κατά την διάρκεια της ερμηνίας μας του άσματος "Θερινό 2008 Song!".

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που είχε κάνει, είχε υποσχεθεί πως μετά το montage, θα το ανέβασε σε rapidshare!

Ξέρει κανένας αν έχει ανακοινωθεί κανένα url απ' όπου μπορούμε να κατεβάσουμε αυτό το υλικό??

Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια,

να Ζείς

την κάθε στιμή του ονείρου σου...

...και το όνειρό σου

θα γίνει η κάθε σου στιγμή...

.Δημήτρης.

Δημοσιεύτηκε
Χαιρετώ! Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο στα ποικίλα γραμμένα σχόλια, δυστυχώς, δεν βρήκα καμία ανακοίνωση (από τον Κίμη, κυρίως), όσον αφορά την τύχη του video που τράβηξε κατά την διάρκεια της ερμηνίας μας του άσματος "Θερινό 2008 Song!".

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που είχε κάνει, είχε υποσχεθεί πως μετά το montage, θα το ανέβασε σε rapidshare!

Ξέρει κανένας αν έχει ανακοινωθεί κανένα url απ' όπου μπορούμε να κατεβάσουμε αυτό το υλικό??

Ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε...... :-note :-note :-note :-note :-({|= :-({|=

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
se parakalw..............καλα κανει ο Δημήτρης και ρωταει.......κι εγω απορω που κατεληξε κ θελω ν το βρω..........
Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
Δημοσιεύτηκε
se parakalw..............καλα κανει ο Δημήτρης και ρωταει.......κι εγω απορω που κατεληξε κ θελω ν το βρω..........

Μετά από 2 μήνες με τόσα που έχουν γίνει εσας σας νοιάζει το βίντεο? #-o Πω πω σιγά.... ](*,)

Δημοσιεύτηκε

Nancy, δυστυχώς δεν διαθέτουμε όλοι άπλετο καλοκαιρινό ελεύθερο χρόνο, λόγω διακοπών, ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε καθημερινά στο Astrovox για να παρακολουθούμε τις συζητήσεις, και το τί συμβαίνει. Πιστεύω ότι είσαι ένα από τα άτομα που γνώριζαν πως μετά το Θερινό, λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων, ο ελεύθυρος χρόνος μου ήταν δραματικά περιορισμένος. Έτσι, και καθώς δεν είδα κάποια σχετική ανακοίνωση, έκανα μία απλή ερώτηση, απευθυνόμενος σε όλους τους συμμετέχοντες.

Και επαναλαμβάνω, αν κάποιος ξέρει, ή έχει ακούσει κάτι, αναφορικά με την δημοσίευση (upload) του βίντεο που τράβηξε ο Κίμης το βράδυ που ερμηνεύσαμε το τραγούδι μας, ευχαρίστως να απαντήσει!

Οποιαδήποτε άλλα σχόλια, έχω την εντύπωση ότι περιττεύουν.

Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια,

να Ζείς

την κάθε στιμή του ονείρου σου...

...και το όνειρό σου

θα γίνει η κάθε σου στιγμή...

.Δημήτρης.

Δημοσιεύτηκε
Μπορει να μεσολαβησαν πολλα και να περασε πολυς καιρος,αλλα γιάυτο ακριβως το σκοπο υπαρχουν τα βιντεο και οι φωτογραφιες,για να μας θυμιζουν τις ωρες στιγμες που περασαμε;)

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Με αρκετή καθυστέρηση το βιντεάκι με το τραγούδι του 9ου Θερινού είναι πλέον εδω.

Για πρώτη φάση ανεβάζω την έκδοση που πέρασε από λογοκρισία, καταλαβαίνετε δηλαδή ότι λείπει το αγαπημένο κ πολυαναμενόμενο στιχάκι το όποιο όπως θα δείτε όταν ανεβάσω κ το υπόλοιπο βίντεο είναι το μόνο που τραγουδάμε όλοι μαζί.

αυτό είναι το link για το rapidshare:

http://rapidshare.com/files/156128235/__924___949___964___940____945___960___972____955___959___947___959___954___961___953___963___943___.html

Δημοσιεύτηκε

Για πρώτη φάση ανεβάζω την έκδοση που πέρασε από λογοκρισία, καταλαβαίνετε δηλαδή ότι λείπει το αγαπημένο κ πολυαναμενόμενο στιχάκι το όποιο όπως θα δείτε όταν ανεβάσω κ το υπόλοιπο βίντεο είναι το μόνο που τραγουδάμε όλοι μαζί.

:lol: :lol: :frown: :frown: :-s ](*,)

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε

Καλά κάνεις Κίμη και ανεβάζεις το "λογοκριμένο"... :-#

Η full version είναι για όσους την άκουσαν live. :D

Οι υπόλοιποι μπορείτε να μείνετε με την απορία... :lol: :lol: :lol:

Φιλικά,

Μιχάλης Μπακώσης

Δημοσιεύτηκε
Καλά κάνεις Κίμη και ανεβάζεις το "λογοκριμένο"... :-#

Η full version είναι για όσους την άκουσαν live. :D

Οι υπόλοιποι μπορείτε να μείνετε με την απορία... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :x :x :frown: :frown: ](*,) ](*,) :!: :!:

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά τον Ιούλιο δεν γίνεται θερινό σχολείο αστρονομίας στην Αθήνα ?

Εξηγήστε μου σας παρακαλώ γτ δεν εχω κανενα συγγενή στο Βόλο για να μείνω... :-s Κάτι διάβασα για την Αθήνα για λίγες μέρες τον Σεπτέμβρη ότι κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά εμένα με ενδιαφέρει κυρίως το καλοκαίρι που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα...

:cry:

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε
Ρε παιδιά τον Ιούλιο δεν γίνεται θερινό σχολείο αστρονομίας στην Αθήνα ?

Εξηγήστε μου σας παρακαλώ γτ δεν εχω κανενα συγγενή στο Βόλο για να μείνω... :-s Κάτι διάβασα για την Αθήνα για λίγες μέρες τον Σεπτέμβρη ότι κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά εμένα με ενδιαφέρει κυρίως το καλοκαίρι που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα...

:cry:

Eπειδή έχω πάει 3 χρονιές στο θερινό του Βόλου μπορώ να σε πληροφορήσω ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον γνωστό για να μείνεις..Υπάρχουν διάφορα ξενοδοχεία που μπορείς να μείνεις όπου αν είσαι στο θερινό σχολείο η Εταιρεία πληρώνει ένα μέρος της διαμονής σου στο ξενοδοχείο...Ούτε και εγώ μένω σε κάποιον γνωστό..όμως μπορέις να ρωτήσεις τον ίδιο τον κ.Μαυρομμάτη για να σε πληροφορήσει..Για την Αθήνα δεν γνωρίζω πολλά..λυπάμαι..

• 10 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
παιδια (επειδη για το θερινο δεν ξερω και πολλα),φανταζομαι δεν ειναι μονο για παιδια λυκειου κτλ..δεν αφορα δηλαδη μονο συγκεκριμενες ηλικιες ετσι? :cheesy: :-k
Τα παντα ρει... :wink:
Δημοσιεύτηκε
παιδια (επειδη για το θερινο δεν ξερω και πολλα),φανταζομαι δεν ειναι μονο για παιδια λυκειου κτλ..δεν αφορα δηλαδη μονο συγκεκριμενες ηλικιες ετσι? :cheesy: :-k

Όχι πάνε από 5 μέχρι και 105 χρόνων όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!!! :cheesy:

Δες και εδω:

http://www.astronomos.gr/therino_sxoleio_genika.html

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης