Jump to content

kyrstef

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από kyrstef

  1. Η αξία αυτού του ραφιού σε εκείνη τη γωνίτσα του δωματίου στη Ζελόνα Γκούρα αυξήθηκε κατακόρυφα Το μόνο που απομένει είναι να σου ευχηθούμε καθαρούς ουρανούς λεβεντάκο! Και θα τις χρειαστείς τις προσευχές και τις ευχές με τον καιρό εκεί πάνω Καλό λιώσιμο
  2. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ και από εμένα στον καθένα που βοήθησε ώστε το τριήμερο αυτό να αποτελεί πλέον μαζί με το Συνέδριο της Πάτρας το 2007 την κορυφή των αστρονομικών εκδηλώσεων που έχω παραβρεθεί. Σας ευχαριστώ για την άρτια οργάνωση, για την εκπληκτική επιλογή του τόπου και για την ευκαιρία που μας δώσατε να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να ταξιδέψουμε και να ονειροπολήσουμε. Τα λόγια είναι φτωχά. Ειλικρινά. ΕΥΓΕ!!
  3. Αντουάν είσαι φανταστικοτιτανιος!! Μπράβο!!!
  4. Ευγε!!!Και παλι καλα που δεν χωθηκε κανενα green laser μεσα
  5. takis63 έγραψε: Δεν διαφωνώ οτι οι περισσότερες φωτιές μπορεί να είναι εμπρησμοί. Αλλά στον Πάρνωνα;;Για ποιο λόγο γαμώ το φελέκι μου; Δεν πιστεύω επουδενεί ότι θα πρόκειται για οικοπεδοφάγους. Τόσος χώρος υπάρχει. Για να επεκτείνουν τα χωράφια τους; Για κάτι άλλο; Έλεος. Το έμαθα κι εγώ προχθές από άτομο άσχετο με τη συνάντησή μας. Μου είπε "Ο Άγιος Πέτρος καίγεται". Και μου κόπηκαν τα πόδια... Σα να το ήξερα. Περνάγαμε με το λεωφορείο καθως ερχόμασταν από την Πάτρα και το θαύμαζα και το έφτυνα το δάσος μην το ματιάσω. Και ευτυχώς αυτό που βλέπαμε από το δρόμο απ'ότι έμαθα δεν κάηκε... Κάτι χαρμόσυνο τουλάχιστον μές στην μαυρίλα.
  6. Ελπίζω να φέρετε γεμάτο τον κουβά γιατί άδειους βρίσκουμε και στα προποτζίδικα Όχι τίποτα άλλο αλλά αν (ΑΝ λέμε ρε αδελφέ!) ο κουβάς γυρίσει άδειος θα σας κρεμάσουμε από το άγαλμα Η επιλογή της τοποθεσίας της κρεμάλας απέναντι ακριβώς από την πρώην Γερμανική Κομαντατούρ μπορεί να θεωρηθεί απλή σύμπτωση Υ.γ. Κύριε Ζαχείλα προσωπική (και ταπεινή) μου άποψη είναι ότι όλες οι παρουσιάσεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.Απλά σε ΜΙΑ ο τρόπος παρουσίασής της ήταν ...κάπως! Πρέπει όμως να μου αναγνωρίσει το πάνελ ότι τουλάχιστον δε ροχάλισα
  7. Εγώ μόνο στην απονομή των διπλωμάτων άκουσα κάτι γι' αυτό. Όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω! ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
  8. Θανάση εδώ δεν είναι έτυχε!Είναι ΠΕΤΥΧΕ!!!Προσέχω τι και ποιον παρακολουθώ!Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ή πολλώ δε μάλλον υπνηλίας... Φτου φτου σκόρδα μακριά μου!!!
  9. Μου φαίνεται ότι είχε πέσει σύρμα στο θερινό!Αλλοίμονο από τους ήρωες που θυσιαστήκαμε για να μην κάνουμε τον Λαμπρινίδη, Σταυρινίδη ή όπως στο καλό τον λένε (μια φορά το όνομά του σωστό δεν το είπα στο Βόλο) να νοιώσει κόμπλεξ.Του χρόνου δίπλα στο γνωστό άγαλμα θέλω και ένα δεύτερο "Του ήρωα ακροατή του ...Σταυριανίδη"
  10. Φτού!Δεν με αφήνει να κάνω upload την φωτογραφία του Φώτη! Αναγκαστικά λοιπόν Μαρίνα θα αρκεστείς στην γλαφυρή μου περιγραφη!Ο Φώτης ή αλλιώς "Φώτης the sheep" κατά τον προσφιλή Θωμά, είναι το σκυλί που αρνόφερνε, με το πεταχτό δόντι Μεγάάάλη μορφή... Όσον αφορά τον Τηλέμαχο είχε κάνει την πεφωτισμένη κίνηση να μην έρθει στην δεύτερη παρουσίαση του Λασκαρίδη Αλοίμονο από τους υπόλοιπους!Πάνω είχε θεωρία τον θάνατο των άστρων και στο ακροατήριο είχαμε πρακτική εφαρμογή...
  11. Ο φώτης είναι ο υποφαινόμενος!
  12. Οκ Οκ!Όλοι καταλάβαμε για ποιον χτυπά η καμπάνα!!Ντροπή του του άθλιου υπναλέου
  13. Δημήτρη και οι συν σοι κόφτε την πλάκα! Ποιες ποικίλες φωνητικές δυνατότητες βρε;;;Γιατί νομίζετε ότι μαζευόταν ο Φώτης και τα φιλαράκια του στο άγαλμα όταν πιάναμε το τραγούδι;;;Επειδή σας συνόδευα!Πήγαινε το φάλτσο σύννεφο Έχει και η ευγένεια σας τα όριά της!Ήταν ώρα να ειπωθεί η αλήθεια!Ο μόνος χώρος που θα έπρεπε να τραγουδάω είναι τα "καλά" μαγαζιά κατά μήκος της Αθηνών - Λαμίας! Λόγω της επίγνωσης των φωνητικών μου ταλέντων αποφεύγω όπως ο διάβολος (ή μήπως να πώ ο "ΜΗ ΩΝ" Θωμά;!!) το λιβάνι την απαγγελία ασμάτων παρουσία κόσμου όμως η παρέα ήταν τόσο καλή και η ατμόσφαιρα τόσο ευχάριστη που δεν μπόρεσα να κρατηθώ!Δυστυχώς για τα αυτιά σας!!! Απεναντίας πρέπει να ομολογήσω ότι τόσο εσύ όσο και η Μαρίνα έχετε φωνές φοβερές.Εντυπωσιάστηκα! Παράλληλα θα ήμουν άδικος αν δεν μνημόνευα την εκπληκτικό Τηλέμαχο!Παλικάρι μου σε έβλεπα να τραγουδάς ρεμπέτικο και μου έδειχνες ότι το ζούσες!!ΜΠΡΑΒΟ!!
  14. kyrstef

    Crater Pitatus, 04 Oct. 2007

    Τι έγινε ρε παιδιά όλο το Workshop από το συνέδριο της Πάτρας άρρωστοι αυτόν τον καιρό; Περαστικά μας! Πολύ καλή φωτό Γιώργο!
  15. Πραγματικά μοναδική ομιλία!Κρίμα που το φαγητό ήταν αμέσως μετά οπότε και μπήκε σε fast forward...
  16. Τιμή μου που δούλεψα στο πλάι ενός τέτοιου ταμία!!!
  17. Α ρε Γιάννη λαμόγιο! Μέσα στις γυναίκες ήσουν όλη μέρα!!!Χεχε!!
  18. Ο Γιώργος δεν έχει και άδικο Σέρρες! Είτε είσαι 3 μέτρα ψηλός είτε το δημοσιογραφικό σου δαιμόνιο σε έβαλε να πάρεις ...σκαλίτσα για να την βγάλεις από ...ελικόπτερο!! Ωραία λήψη!
  19. Απ'οτι βλέπω οι δύο εισηγητές στο workshop μου (Ηλίας και Γιώργος) μπήκατε δίπλα δίπλα στις φωτογραφίες. Kai μάλιστα ο ένας τράβηξε τον άλλο!!! Καλή φάση!! Και όπως βλέπουμε ο Γιώργος είναι και εδώ, όπως και στο workshop, χωμένος στο computer!! Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία κύριοι!! Κυριάκος
  20. Γιωργο κι εγω με το που την ειδα κατευθειαν φοντο την εβαλα! Κυριάκος
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης