Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Παιδια εχει κανεις το Celestron CPC 11 ή εστω το Νexstar 11 ???

Ειμαι ενα βημα πριν απο την αγορα του!!!

Δυσκολα θα κρατηθω πραγματικα...

Το προβλημα μου ειναι η φορητοτητα.

Μπορει να το κουβαλησει μονο του ενα ατομο?

Ποσο ευκολα?

Αυτο ειναι το προβλημα μου...

Παιδια το εχει κανεις???

Δημοσιεύτηκε

To πηρα, αλλα μου αρεσε τοσο πολυ η σχεδιαση sc, που δεν κρατιεμαι και θελω περισσοτερες ιντσες!

Αυτο ειναι το θεμα μου!

Αν τελικα πειστω για την φορητοτητα του CPC 11, θα βγαλω το 8αρι μου για πωληση σε μια πολυ καλη τιμη και με το που θα το παρει καποιος (οταν και αν το παρει...) αγοραζω το 11αρι!

Δημοσιεύτηκε

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.astromart.com/articles/article.asp?article_id=118

και εδώ:

http://www.astromart.com/articles/article.asp?article_id=106

Και τα δύο link είναι για το nexstar 11. Παρατήρησε ειδικά τη φωτό στο δεύτερο link όπου ο ιδιοκτήτης του το έχει στα χέρια. Υπολόγισε ότι το CPC - αν δεν κάνω λάθος - είναι πιο φαρδύ.

Αν και δεν έχω εμπειρία από τα CPC, για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσουν αισθητικά, ούτε μου "γεμίζουν" το μάτι - παραείναι πλαστικά :( :(

Δεν έχει ακουστεί κάτι κακό γι αυτά, αλλά δεν είχαν και καμιά ιδιαίτερη επιτυχία στην αγορά. Αντίθετα, μόνο καλά λόγια και σχόλια μπορείς να βρεις για τα παλαιότερα nexstar. Μάλιστα, τα τελευταία μοντέλα είχαν το ίδιο χειριστήριο-δυνατότητες στο software με τα CPC, ενώ ήταν εξολοκλήρου κατασκευασμένα στο Torrance στην California.

Για το C11 ως σωλήνα, μόνο καλά λόγια μπορώ να πω.

Φιλικά,

Ηλίας.

Δημοσιεύτηκε

Aσε Ηλια, αυτος ο τυπος το σηκωνει, αλλα δεν μας λεει ουτε ποσο υψος εχει, ουτε ποσα κιλα...

Λιγο γομαρι μου φαινεται εμενα...

Για τα παλια τα nexstar να σου πω, ειχα διαβασει παλιοτερα διαφορα, πολλες βλαβες, απο τα gps τους, μεχρι τα γραναζια τους... Μετα κιολας απο τα πρωτα που ειχαν συνεχεια βλαβες στα γραναζια τους η celestron αλλαξε το σχεδιο τους κτλ κατι τετοια διαβαζα...

Τελος παντων, για τα cpc δεν θα κανω τον κοπο να διαβασω τιποτα μην αγχωθω!

Αλλα τι λεμε για βλαβες στα Celeston? Τολμας να αγορασεις meade απο το εξωτερικο??

Διαβαζα στο cloudy nights για εναν εμπορο που πουλουσε meade και το 75% ηταν χαλασμενα απο το κουτι κιολας μεσα!!!

Βεβαια δεν ξεκαθαριζε τι meade τηλε πουλουσε, ξερω και γω μπορει να πουλουσε την ds σειρα, ιδεα δεν εχω...

Πορωσε με Ηλια, Πεστα!!!

Ειναι καλη η θεα απο το 11αρι???

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης