Danos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Γεια χαρα σε ολους! Ειμαι νεο μελος και ξεκιναω με την ερασιτεχνικη αστρονομια, κατι που παντα ηθελα αλλα τωρα το τολμησα..Βρηκα το NexStar 60 SLT με κοστος 140 euro ειναι καλο για το ξεκινημα?
planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Σαν τιμή δεν είναι ακριβό αλλά δεν θα σου δώσει πολλές χαρές. Η διάμετρος είναι πολύ μικρή και το τηλεσκόπιο είναι ψεύτικο. Δεν αγοράζεις δηλαδή ένα τηλεσκόπιο αλλά ένα gadgetάκι το οποίο έχει την δυνατότητα να σε πηγαίνει όπου θες, το θέμα είναι μετά κατά πόσο θα δεις αυτό που περιμένεις να δεις. Ψάξε λίγο εδώ μέσα, διάβασε και θα δεις τι εννοώ... Μπορείς με λίγα περισσότερα χρήματα να πάρεις κάτι πολύ πολύ καλύτερο. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 .Βρηκα το NexStar 60 SLT με κοστος 140 euro ειναι καλο για το ξεκινημα? Μακριά.Ουστ ουστ. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Πες μου γρηγορα που το βρηκες...Μεταχειρισμενο?Καινουργιο? Κοιταξε ο σωληνας ειναι πολυ μικρος και σιγουρα ακαταλληλος...Αλλα! Η βαση και τα ηλεκτρονικα ειναι τα ιδια με το δικο μου 130slt.Οποτε τοσα λιγα λεφτα ειναι εξαιρετικη τιμη και μονο για την βαση και τα ηλεκτρονικα, τα οποια τα εχω και σιγουρα ειναι εξαιρετικα... Μπορεις να επιλεξεις το μεγαλυτερο 130SLT??Και αν ναι, με ποσα λεφτα?
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Καλως ηλθες ! Στη θεση σου αφου ειναι γι αξεκινημα θα πηγαινα γι ααυτο http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=532 Αν δε βιαζεσαι να κανεις καποια αγορα , καλο θα ηταν να διαβαζες κι αυτη εδω τη συζητησηhttp://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7748 . Και παλι καλως ηλθες . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Danos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 το βρηκα στο e-bay..και το κερδισα τελικα...ισως να κρατησω τα παρελκομενα και να παω για καλυτερο σωλυνα? Η τιμη ειναι και με τα εξοδα αποστολης.
Danos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2008 Λαθος μου, η τιμη ειναι 80 GBP + 25 GBP εξοδα αποστολης.. συνολο 133 ευρο. Καινουργιο.
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Μπραβο! Συγχαρητηρια!Η τιμη που το πηρες ειναι εκπληκτικη!!!Ποσο χρονο εισαι να ρωτησω ?Ο σωληνας του ειναι πολυ μικρος, αλλα μεχρι εκει-Η βαση σηκωνει ανετα ενα πενταρι νευτωνειο, σαν αυτο που εχει το δικο μου.Το θεμα ειναι που να βρεις πενταρι νευτωνειο τωρα...Κοιτα, απο την εμπειρια μου, νομιζω οτι η βαση θα σηκωσει ανετα 6αρι νευτωνειο, που πιστευω οτι θα βρεις ευκολα.
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 συνολο 133 ευροΠαιδια, αν μπορειτε να παρετε αυτην την βαση σε τετοια τιμη ειναι εκπληκτικη!!!Δεν ψαχνετε βασεις για τα μικρα διοπτρικα σας??Συνηθως καταληγετε με τριποδες φωτογραφικης μηχανης... Ε αυτη η βαση για μικρα διοπτρικα ειναι οτι πρεπει!
Danos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Μολις το παραλαβω θα παραγγειλω Το Celestron 900x114 η το ultra eq 650x130 σαν upgrade. Κοστος 99 euro το πρωτο και 160 το δευτερο.Μαλλον με βλεπω για το πρωτο.
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 ultra eq 650x130 Tι ειναι αυτο?Ο σωληνας του 130slt?Αν ειναι αυτο, προτιμησε το.Που το ειδες?
Danos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Ebay. Σου στελνω pm με το site που το εχει.
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 ultra eq 650x130 Aυτο αποτι ειδα ειναι ενα ακομη κανονικο τηλεσκοπιο μαζι με την βαση του...Οχι χωρια ο σωληνας...Ξερω και εγω τι να πω??? Μια που ξεπουλαει ο ανθρωπος, δεν του στελνεις ενα μυνημα μηπως μπορει να σε βοηθησει, να εχει κατι ακριβως για σε σενα να βαλεις πανω στην στηριξη σου?
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2008 Παιδια οσοι θελετε ρομποτικες στηριξεις για τα μικρα διοπτρικα σας, κοιταξτε τωρα στο ebay.co.ukΑυτη την στιγμη καποιοι πουλανε τις βασεις slt της celestron σε απιστευτα χαμηλες τιμες!!!Μαλιστα ενας που δεν λεει τιμες για μεταφορικα στο εξωτερικο πουλαει σε ακομα πιο απιστευτες, 40 λιρες!!! Μια ερωτηση να του κανετε, πολυ πιθανων και να σας τα στειλει. Επωφεληθειτε τωρα, γιατι τοσο φθηνα, αυριο δεν θα ξαναεχει...
Danos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Σημερα ηρθε! Αντε να βραδιασει να δουμε τι θα δουμε..Παραγγελνω το Celestron AstroMaster 130EQ.
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2008 Το nightwatch το εχεις διαβασει?Κανα ζευγαρι κυαλια να μαθεις τον ουρανο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα