THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 καλησπερα σε ολους.θελω να πω το παραπονο μου.εχω το 8'' αν θυμαστε ,εδω και 6 μηνες.ειμαι ιδιαιτερως γοητευμενως και ικανοποιημενος,αν και δεν εχω πολυ χρονο οσο μπορω ασχολουμαι και γουσταρω τρελλα.πριν κανα μηνα πηρα ενα μπαρλοου 2χ και το χαρηκα πολυ....αλλα αισθανομαι σα το γαιδουρι που του εχεις κρεμασει το καροτο για να τρεχει.και αυτο γιατι κυνηγαω το αντικειμενο σα τρελλος και ο καημενος δε το ευχαριστιεμαι τοσο οσο θελω.δε με νοιαζει που παθαινω λουμπαγκο αλλα θελω να δω λεπτομεριες και δε προλαβαινω...και ναι.το ξερω οτι αυτο το προβλημα λυνεται αλλα πως? το πληρωνεις ακριβα και οχι αδικα ισως γιατι πρεπει να ειναι ολιγον τι ο μηχανισμος της στηριξης εφευρημα που σου λυνει τα χερια....και τη μεση.θα μου πειτε τι να σου κανουμε εμεις τωρα?απλα θα θελα να με κατατοπισετε στη αγορα αυτη που σκεφτομαι να κανω οικονομια αμεσα.
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Σωστος Θεοδωρε, αλλα ζητας συμβουλες για αγορα τηλεσκοπιου, στο θεμα μικρες αγγελιες!Θα επρεπε να το εχεις γραψει εκει που λεει αγορα εξοπλισμου...
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 σορυυυυ δε το ξερα.ευχαριςτω
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Τι περιπου εχεις σκεφτει μεχρι τωρα?Πας για ηλεκτροκινητη στηριξη σιγουρα...
THEODOR81 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 μαλλον για ηλεκτροκινητη λεω,ειναι ακριβη που ρωτησα.οχι και τρομερα βεβαια,και απ οτι καταλαβα ειναι ευκολη στη χρηση.
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Τωρα τι σου πω δεν ξερω, παντα αλταζιμουθια στηριξη με κομπιουτερ ειχα, οποτε δεν ξερω και πολλα απο ισημερινες να σου πω... Κοιτα, υπαρχουν ισημερινες με κομπιουτερ, αλλα υπαρχουν και ισημερινες μονο με ενα κινητηρα, που με αυτον και μονο, κανουν tracking στον ουρανο... Ποιες ισημερινες εχεις στο μυαλο σου?Για μεταχειρισμενη, απο εξωτερικο το σκεφτηκες?Ριξε μια ματια απο Αγγλια εδω:http://astrobuysell.com/uk/propview.php?typechoice%5B%5D=Mount-Pier-Tripod&titlechoice%5B%5D=For+Sale&minprice=&maxprice= Εδω επισης στο astrovox, γινεται συζητηση για τον εαν ενα οχταρι dob ειναι ευχρηστο, αν οχι, εναλακτικες λυσεις κτλ.Ριξε μια ματια για καμια ιδεα.http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7748
roryt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Υπάρχουν κάποιες λύσεις στο πρόβλημά σου, πάντα ανάλογα το τι διαθέτεις: 1) Φτηνή ισημερινή, γερμανικού τύπου (GEM), με 1 ή δύο μοτερ. Μόνο για παρατήρηση. Παλιότερα έχει συζητηθεί π.χ. η Seben EM10 σαν αρκετά φτηνή λύση (γύρω στα 300 ευρώ) 2) ισημερινή πλατφόρμα (equatorial platform, δες και το θέμα του Μανούσου, για ιδιοκατασκευή, στο Mastrovox), μόνο για παρατήρηση και πλανητική φωτογράφηση 3) μέτρια ισημερινή (EQ5 ή ανάλογη, πάς > 500) 4) καλή ισημερινή (EQ6, ξέρεις πόσο) Οι δύο τελευταίες λύσεις κάνουν και για deep space φωτογράφηση. Σε παλιότερες συζητήσεις εδώ μέσα έχουμε ξανασυζητήσει τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης - ψάξτο λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα