Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 Σκέυτομαι να προσαρμόσω ένα μεγάλο ανεμηστηράκι απο υπολογηστή1 να κολήσω το αλουμηνιένο κομάτι που ψύχει τον επεξεργαστή στο κάτοπτρο μου 8ιντσώνΈπειτα πάνω σε αυτό το ανεμηστηράκι.Δηλαδή ο ανεμηστήρα θα φυσάει το σώμα αλουμηνίου και έπειτα θα μεταδίδει το αλουμήνιο που είνει κολημένο στην πίσω μερια του κάτοπτρου την ανάλογη θερμοκρασία.Όσοι το έχετε πραγματοποιήσει το αποτέσμα ήτα θετικό.Ποια η γνώμη σας σε αυτό που σκέυτομαι να επιχειρίσω
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 Kοιταξε, η ψυκτρα νομιζω οτι ειναι περιτο εξαρτημα σ αυτην την περιπτωση... Δεν εχεις να κανεις με μικρη επιφανεια πχ επεξεργαστης, ωστε βαζοντας την ψυκτρα να του αυξησεις την επιφανεια ψυξης.Το ανεμιστηρι πιστευω οτι φτανει. Διαλεξε μεγαλο ανεμηστηρα πχ 12cm.Για πιο γρηγορα αμα θελεις βαλτου 2-3, ξερω και εγω...
draculas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2008 αν ψάξεις στο forum θα βρείς και αρκετές φωτογραφίες με σκέτο ανεμιστήρα, αλλα...η γνώμη μου είναι οτι το 8άρι είναι αρκετά μικρό ωστε να ψύχεται σχετικά γρήγορα απο μόνο του (αν είχες 12άρι τοτε το ξανασυζητάγαμε..) επίσης το να κολλήσεις αποτελεσματικά την ψύκτρα του PC επάνω στο κάτοπτρο, και να είναι κρεμασμένη και ανάποδα.. δεν ξέρω.. είναι αρκετά μεγάλη "πατέντα" Κάποτε είχα και εγω περίπου την ίδια σκέψη, να γεμίσω την πίσω επιφάνεια του κατόπτρου με ψύκτρες (είχα και πολλές λόγω δουλειάς.. ) χωρίς όμως ανεμιστήρα, παθητική δηλαδή ψύξη, χωρίς καλώδια μπαταρίες κτλΔιαπίστωσα όμως μετά απο σχετική συζήτηση εδω, οτι τσάμπα θα γέμιζα με κόλλες το κάτοπτρο, αφού το ζητούμενο είναι ομοιόμορφη κατανομή ψύξης, κάτι που οι ψύκτρες δεν το κάνουν λόγο "τοπικής" επαφής με τον καθρέφτη. οπότε αν θέλεις να κάνεις κάτι, ξέχνα τις ψύκτρες, καθώς είναι αναποτελεσματικές και βαριές, προτίμησε την λύση ενος 12άρη ανεμιστήρα, ο οποίος ψύχει ομοιόμορφα τον καθρέφτη, και το κυριότερο:Δεν χρειάζετε να κολλήσεις ή να ακουμπήσεις τίποτα απολύτως επάνω στον καθρέφτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα