Andreas2004 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Καλημέρα σε όλους!Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την EQ6 PRO GOTO. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους κατόχους της συγκεκριμένης βάσης ή αυτούς που την γνωρίζουν καλά είναι αν είναι συμβατή με προγράμματα όπως το The Sky 6 ή το Starry Night Pro ή αν έστω υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (σοβαρό) με το οποίο να είναι συμβατή. Έχω το The Sky 6 αλλά δεν υπάρχει στη λίστα η συγκρκριμένη βάση... Έχει σημασία για μένα η δυνατότητα σύνδεσης της βάσης με PC.Περιμένω τα φώτα σας!!! William Optics ZenithStar 80mm ED IISkywatcher 130NEQ6 ProCanon EOS 450D & Orion Starshoot Autoguider
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Γεια χαρα ! Σε αυτη τη λιστα κοιτας αν εχει, που θα εχει , το Nexstar .Αυτο επιλεγεις . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
magos_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2008 Με το Starry Night Pro 6 λειτουργούσε τέλεια. Την έχω δοκιμάσει και ήταν πολύ ευχρηστο! Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα