Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πανικος στον Πλατανο Γυθειου Λακωνιας 30/4/2008

το βραδυ κατοικη του χωριου ειδαν κατι περιεργο στον ουρανο ενα αγν.ιπτ.αντ το οποιο γυριζε τρελα σαν ανεμοστροβιλος καλυμενο μεσα σε ενα συνεφο προσπαθησαν να το τραβηξουν αλλα δεν αποτυποθηκε κατι ουτε σε φωτο ουτε σε βιντεο και εξαφανιστικε πρωτα ομως κοντα στα 800 ατομα ειδαν διαφορα φωτακια να γυριζουν τρελα οταν ξαφνικα κοπηκε το ρευμα απο της 11,00 ως 11,30 Το επομενο πρωι σε ενα χωραφι 5 στρεματων φυτεμενο με βρομη περιπου 2 μετρα υψος

και κοντα σε πυλωνες υψηλης τασης βρηκαν μεσα στο χωραφι τα αποτηποματα απο ενα αγν.ιπτ.αντ περιπου το περιγραμα του σκαφους και τα ποδια και λιωμενα καλωδια

δεν μπωρειτε να φανταστητε τι εγεινε καναλια κοσμος ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ χαμος

νομιζω οτι σχετικη εκπομπη θα εχει το σαββατο ο Χαρδαβελας στης πυλες του ανεξηγητου

:-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

εγω λεω ενδωγοιηνη νοημοσυνη

το παραπανω αναφερετε σαν περιστατικο και οχι για να θηξει την νοημοσυνη καποιου

η πηγη τον συμβαντων εινε μετα απο συζητηση με ντοπιους

ευχαριστω :D

:D [DARK DARK SKY BY DARK NEBULA

http://www.spartastronomy.gr/

Δημοσιεύτηκε
Όταν ένα ΑΤΙΑ αποδειχθεί ότι είναι πτητική μηχανή (κι όχι άστρο, πλανήτης, μετεωρολογικό ή οπτικό φαινόμενο που είναι κατά πλειοψηφία) κι εγώ προτιμώ την πιο απλή εξήγηση ότι είναι γήινη τεχνολογία.
Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Δημοσιεύτηκε

Συγνωμη αλλα οπως το περιγραφεις πιο πολυ με καποιο ανεμοστροβυλο μοιαζει παρα με κατι...αλλο.

Το αποτυπωμα στο εδαδος απο το "Σκαφος" ανετα μπορει να γινει απο καποιον ανεμοστροβυλο <εχει ξανα γινει> (δεν ξερω πως ηταν αυτο ποτυ λες...υποθετο).

Τα φωτα στον ουρανο τα οποια περιστεφονταν...θα μπορουσε να ειναι το συννεφα που κουνιοντουσαν και φαινοταν στο υποβαθρο καποια αστερια...(σου δινει την υποψεια οτι τα αστερια κουνιούνται, το εχει αυτο)

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Που ειναι ο πανικος??

Μονο ο Χαρδαβελας πηγε...

Καλα μια φορα σε ενα χωριο λεγαν για στοιχειωμενο σπιτι, οπου τα αντικειμενα πετουσαν και σπαγαν στο πατωμα και στους τοιχους.

Ξεκινησαν ολοι οι ρεπορτερ με το μυαλο κολεοπτερου να καλυψουν το γεγονος, και μπροστα στην πιεση τοσων πολλων ρεπορτερ απο διαφορετικα καναλια ξερετε τι αποκαλυψαν οι ιδιοκτητες του σπιτιου, που ηταν δυο γεροντακια?

Οτι μαλλοσαν το μεσημερι μεταξυ τους, χαμος, και μετα πετουσαν ο ενας τα πιατα του σπιτιου στον αλλο. Φυσικα τον σαματα τον ακουσε ολη η γειτονια, οποτε αυτοι για να καλυφτουνε ειπαν: πνευμα, πνευμα που σπαει τα πραγματα του σπιτιου!!!

Καλα bi2l σορρυ αλλα η εξηγηση που δινεις...

Η εξηγηση ειναι απλη:

τα πραγματα δεν γιναν καθολου ετσι, δεν υπηρχε ουτε ανεμοστροβιλος ουτε τιποτα και καποιοι απο το χωριο απλα σπαζουν πλακα με τον Χαρδαβελα...

Α, και εγω ειδα ενα ουφο τις προαλες εδω στο Κιλκις, ειχε το σχημα πουρου και αναβοσβηνε κανοντας θορυβο, καλεσα την αστυνομια αλλα ηταν απασχολημενη σε ενα κ...μπαρο, το τραβηξα φωτο και αμα ερθει ο Χαρδαβελας ευχαριστως να του την δειξω!

Δημοσιεύτηκε

Η απαντηση μου υπαρχει

το παραπανω αναφερετε σαν περιστατικο και οχι για να θηξει την νοημοσυνη καποιου

ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε
Καλα bi2l σορρυ αλλα η εξηγηση που δινεις...
:oops: :oops:

:mrgreen: εεε... αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο, παντος πιο λογικο απο τα ΑΤΙΑ :wink:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Συγνωμη αλλα οπως το περιγραφεις πιο πολυ με καποιο ανεμοστροβυλο μοιαζει παρα με κατι...αλλο.

Το αποτυπωμα στο εδαδος απο το "Σκαφος" ανετα μπορει να γινει απο καποιον ανεμοστροβυλο <εχει ξανα γινει> (δεν ξερω πως ηταν αυτο ποτυ λες...υποθετο).

Τα φωτα στον ουρανο τα οποια περιστεφονταν...θα μπορουσε να ειναι το συννεφα που κουνιοντουσαν και φαινοταν στο υποβαθρο καποια αστερια...(σου δινει την υποψεια οτι τα αστερια κουνιούνται, το εχει αυτο)

Εγω ο ιδιος ξερω τι βλεπω και ξερω τι θα ειναι αυτο που θα δω(αν και δεν το ειδα το συγκεκριμενο φαινομενο) τωρα στα ματια τον αλλων μπωρει να βλεπουν και τον θεο δεν μπωρο εγω να αλλαξω την γνωμη κανενος στο τι βλεπει και δεν υποστηρηξα κανενος την ιδεα το τι ειναι αφου δεν ειμουν εκει [-(

Παντος εχω μιλιση με σοβαρους ανθρωπους στο Γυθειο και υποστηριζουν ολοι τα ιδια απο τα παραπανω..

και το ξαναλεω οτι εγω τα αναφερα σαν συμβαν...

ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε

Χαλαρά ανεμοστρόβιλος...

κατάγομαι από νησί με αρκετούς (Ζάκυνθος) από δαυτους και απλά είναι δύσκολο να τους καταγράψεις νύχτα γιατί δεν είναι πολύ πυκνοί όπως στην Αμερική. Ορίστε πως φαινεται και ένας μεγάλος που έκανε και πολλές ζημιές:

http://uk.youtube.com/watch?v=6Z0EbcIyssE

Σπύρος
Δημοσιεύτηκε
Χαλαρά ανεμοστρόβιλος...

κατάγομαι από νησί με αρκετούς (Ζάκυνθος) από δαυτους και απλά είναι δύσκολο να τους καταγράψεις νύχτα γιατί δεν είναι πολύ πυκνοί όπως στην Αμερική. Ορίστε πως φαινεται και ένας μεγάλος που έκανε και πολλές ζημιές:

http://uk.youtube.com/watch?v=6Z0EbcIyssE

Επαθα πλακα!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Συμβαινουν τετοια πραγματα στην Ελλαδα??? :shock: :shock: :shock:

Πο, πο.....

Γιαυτο bi2l ειπες αμεσως για ανεμοστροβιλο...

Εχει και στην Κερκυρα ανεμοστροβιλους??

Δημοσιεύτηκε

Εδω δεν ειμαστε σαν την Ζάκυνθο...αντε να εχουμε 3-4 ολο τον χρονο... Στην Ζάκυνθο ειναι.... :shock: :shock: to much!!!!!!

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να χτυπησει ανεμοστροβιλος και σε αλλα μερη της Ελλάδος!!!!....

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Να πώ κι εγώ την άποψή μου επί του θέματος.

1) Στο Γύθειο και την περιοχή οι ανεμοστρόβιλοι είναι σπάνιοι. Πέραν τούτου δεν υπήρχαν συνθήκες εχθές για ανεμοστρόβιλους. Στην Κέρκυρα απο όσο ξέρω ανεμοστρόβιλοι είναι συνήθως υδροστρόβιλοι και σπάνια είναι στην ξηρά.

2) Το ότι ερασιτέχνες αστρονόμοι που ασχολούνται με τον ουρανό δεν έχουν δεί ΑΤΙΑ είναι μυθος. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν δεί και αυτό διαπιστώνεται και απο το forum εδώ αλλά και απο forums του εξωτερικού, βλέπε cloudynights. Και μάλιστα κάποιες απο αυτές τις περιπτώσεις έχουν μείνει ανεξήγητες, άρα καταχωρούνται ώς ΑΤΙΑ.

3) Το ότι μπορεί να είναι Γηίνη τεχνολογία, ναί μπορεί, αλλά δεν το ξέρουμε. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν ξέρω άν η πιό απλή εξήγηση θα μπορούσε να είναι αυτή της Γηίνης τεχνολογίας, μιάς και φαντάζει πράγματι εξωπραγματική για τα επιστημονικά δεδομένα που γνωρίζουμε.

Άν δεχθούμε αυτήν την περίπτωση τότε δεχόμαστε και ότι όντως έχουν αναπτυχθεί τεχνολογίες αντιβαρύτητας εδώ και πολλά χρόνια και τρελής ταχύτητας αεροσκαφών πέραν απο αυτά που ξέρουμε και άλλα πολλά τέτοια. Φαντάζει ώς η πιό απλή εξήγηση αυτή? Θα αφήσω εσάς να το απαντήσετε αυτό.

starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε

Eδω αποτι φαινεται, χτυπησε την περιοχη ανεμοστροβιλος την νυχτα και αυτοι φωναξαν τον χαρδαβελλα...

Κανενα λινκ παιδια σε κανενα μμε που πηγε να καταγραψει το φαινομενο υπαρχει??

(βαριεμαι να ψαχνω...)

Δημοσιεύτηκε

Θυμήθηκα την περίπτωση της Κρήτης το 96-97, Γιώργο (makris) διόρθωσέ με αν το θυμάμαι λάθος..

είχαν καλέσει τότε συνεργείο του Mega επειδή έβλεπαν στην δύση του Ηλίου ενα πολύ λαμπερό φώς, που σιγά-σιγά άλλαζε και θέση (προς τα κάτω εννοείτε!)

Αυτό κράτησε για πολλές μέρες αναστατώνοντας τους κατοίκους, και πράγματι το Mega το έβγαλε και στον αέρα σαν ανεξήγητο γεγονός..

νομίζω οτι όλοι καταλάβατε τι έβλεπαν..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. παρακαλώ αν υπάρχει εδω μέσα εστω και μία αναφορά ΑΤΙΑ που δεν εξηγήθηκε, μπορώ να εχω το link?

Δημοσιεύτηκε
Μήπως καπνίσατε τίποτα περίεργο πριν δείτε το περίεργο φαινόμενο? Περίεργες ουσίες προκαλούν περίεργα φαινόμενα. :mrgreen:

Και η περιοχη βγαζει και καλο stuff :lol: :lol: :lol:

Σιγουρα το καλυτερο σχολιο που διαβασα :lol: :lol: :lol:

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Εκανα μια αναζητηση στο google μπας και βρω και σχετικο και επεσα πανω σε σχολια ουφολογων κτλ για τον χαρδαβελλα.

Καλα μεχρι και αυτοι οι μπουφοι τον εχουν παρει χαμπαρι και τον βριζουν, δεν το περιμενα πραγματικα!

Νομιζα οτι θα τον ειχαν κανει εικονισμα!

Δημοσιεύτηκε
Θυμήθηκα την περίπτωση της Κρήτης το 96-97, Γιώργο (makris) διόρθωσέ με αν το θυμάμαι λάθος..

είχαν καλέσει τότε συνεργείο του Mega επειδή έβλεπαν στην δύση του Ηλίου ενα πολύ λαμπερό φώς, που σιγά-σιγά άλλαζε και θέση (προς τα κάτω εννοείτε!)

Αυτό κράτησε για πολλές μέρες αναστατώνοντας τους κατοίκους, και πράγματι το Mega το έβγαλε και στον αέρα σαν ανεξήγητο γεγονός..

νομίζω οτι όλοι καταλάβατε τι έβλεπαν..

Ναι, θυμάμαι καλά και το έχω αναφέρει πάλι εδώ στο φόρουμ ότι πήγε συνεργείο του Μέγκα στην Κρήτη για να καταγράψει την .... Αφροδίτη ως ΑΤΙΑ !!!!!!!!!!!

Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Δημοσιεύτηκε
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,δν πρεπει να βιαζομαστε να χριζουμε το παραμικρο ΑΤΙΑ,οπως συνηθως συμβαινει..... ](*,)

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

το βραδυ κατοικη του χωριου ειδαν κατι περιεργο στον ουρανο ενα αγν.ιπτ.αντ το οποιο γυριζε τρελα σαν ανεμοστροβιλος καλυμενο μεσα σε ενα συνεφο προσπαθησαν να το τραβηξουν αλλα δεν αποτυποθηκε κατι ουτε σε φωτο ουτε σε βιντεο και εξαφανιστικε πρωτα ομως κοντα στα 800 ατομα ειδαν διαφορα φωτακια να γυριζουν τρελα οταν ξαφνικα κοπηκε το ρευμα απο της 11,00 ως 11,30 Το επομενο πρωι σε ενα χωραφι 5 στρεματων φυτεμενο με βρομη περιπου 2 μετρα υψος

και κοντα σε πυλωνες υψηλης τασης βρηκαν μεσα στο χωραφι τα αποτηποματα απο ενα αγν.ιπτ.αντ περιπου το περιγραμα του σκαφους και τα ποδια και λιωμενα καλωδια

δεν μπωρειτε να φανταστητε τι εγεινε καναλια κοσμος ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ χαμος

νομιζω οτι σχετικη εκπομπη θα εχει το σαββατο ο Χαρδαβελας στης πυλες του ανεξηγητου

:-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

ευχαριστω :D

Dark Nebula,

Θίγεις βάναυσα τη νοημοσύνη σου όταν σε αυτό το forum, το Astrovox, μας πασάρεις ως "περιστατικό" κάτι που δήθεν είδαν και άκουσαν άλλοι. Και που ξέρεις καλά ότι είναι τρίχες κατσαρές.

Ποιος είναι πιο..... δεν ξέρω: οι "εξωγήινοι", που έφτασαν ως εδώ από τα πέρατα του σύμπαντος και την πάτησαν σαν αγράμματοι αφού τους εντόπισαν οι χωριάτες φίλοι σου και όχι οι Αμερικανοί (εσύ μπορείς να βάλεις σε τροχιά οδοντογλυφίδα χωρίς να σε εντοπίσουν οι αμερικανικοί δορυφόροι; ), ή αυτοί που μεταφέρουν αυτές τις ανοησίες;

Και γιατί κρύβονται σαν τον κακομοίρη, σαν το μπάρμπα το χτικιάρη; Γιατί δεν εμφανίζονται; Μας φοβούνται; Έχουν κατώτερη τεχνολογία από εμάς; Πώς δηλαδή έφτασαν ως εδώ; Με διαλογισμό, πάνω σε μαγικό χαλί; H μοίρα τους είναι να περιφέρονται σαν την άδικη κατάρα, μέχρι να τους ανακαλύψει κάποιος μάγκας Χαρδαβέλλας;

Θα έλεγα, σιγά σιγά με ελαφρά πηδηματάκια, να εκλείπουν τέτοιες δημοσιεύσεις. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό τα απλά μέλη, ας το κάνουν σαφές οι moderators. Είναι άλλωστε σαφές ότι κάνεις και διαφήμιση στον Χαρδαβέλλα. Αυτό νομίζεις ότι είναι το Astrovox;

Και τι στο καλό γράφονται αυτά στο θέμα "Αστρονομικές Παρατηρήσεις" ; Μας δουλεύεις;

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε
Σύμφωνα με το πλαίσιο λειτουργίας το site δεν ασχολείται με UFO-λογία και λοιπές παραφιλολογίες παρά μόνο για να καταδειχτεί μια πιθανή πλάνη. Στο εν λόγω περιστατικό δεν παρουσιάζεται κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε συζήτηση επί πραγματικής βάσης και το μόνο που μπορούσε να γίνει είναι ατέλειωτες υποθέσεις και όπως αποδείχθηκε και αντιπαραθέσεις. Παρακαλώ να είμαστε πιο προσεκτικοί σε τέτοια θέματα όπως επίσης και να προσέχουμε και τον τρόπο έκφρασής μας. Τυχόν προσωπικά θέματα ή διαφορές ας λυθούν με πμ παρακαλώ.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης