eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας !!! Φίλε Λάσκο, ο λόγος είναι ότι το C11 μα τη βάση είναι πρακτικά μόνιμα στο εξοχικό μου και σκοπεύω στο μέλλον να φτιάξω κάτι για μόνιμη εγκατάστασή του μαζί με την EQ6 και τα ...παραφερνάλια. Το μεγάλο dob το ήθελα για εκδρομές, τα Τζουμέρκα (καλή ώρα) τον Κιθαιρώνα και Πάρνωνα (που ελπίζω να αξιωθώ να ακολουθήσω τη νέα σαιζόν) και γενικότερα για μετακινήσεις. Γι αυτό εξάλλου έψαχνα για κάποιο 10άρι, αλλά στον ενθουσιασμό της στιγμής προέκυψε ...12άρι.Θα ακολουθήσει update για το flextube!Νάστε όλοι καλά! Ευχαριστώ και πάλι!Φιλικά,Ηλίας.
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2008 ο λόγος είναι ότι το C11 μα τη βάση είναι πρακτικά μόνιμα στο εξοχικό μου και σκοπεύω στο μέλλον να φτιάξω κάτι για μόνιμη εγκατάστασή του μαζί με την EQ6 και τα ...παραφερνάλιαYποψιαζομαι εμπλοκη με την αστροφωτογραφηση.Δεν εκτιμας τα χρηματα και την ψυχικη σου υγεια??? Γι αυτό εξάλλου έψαχνα για κάποιο 10άρι, αλλά στον ενθουσιασμό της στιγμής προέκυψε ...12άρι.Το ζητημα φανταζομαι οτι ηταν η φορητοτητα.Και το δεκαρι και το 12αρι collapsible μπαινουν στο αυτοκινητο...Οποτε απο 10αρι καλυτερο το δωδεκαρι
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Yποψιαζομαι εμπλοκη με την αστροφωτογραφηση.Δεν εκτιμας τα χρηματα και την ψυχικη σου υγεια??? Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy GrinΜπα, ευτυχώς δεν έχω αυτό το μικρόβιο Μονάχα ευκαιριακά με μια dslr, τίποτα παραπάνω. Ποιος όμως από εμάς δεν ονειρεύεται κάποια στιγμή ένα μόνιμο παρατηρητήριο Έχω κάποια σχέδια, ελπίζω να τα καταφέρω στο σχετικά άμεσο μέλλον..
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Να και μερικές φωτό από το τηλεσκόπιο. Σε μία από αυτές φαίνονται από κοντά τα βιδάκια που αντικατέστησα και το καινούργιο του "σκουφάκι"
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Ηλία εκατόχρονος για χθες και καλορίζικο το τηλεσκόπιο! Χωράει ολόκληρο στο πορτ-μπαγκάζ?Και μήπως τους έχεις κάνει κάποια σύγκριση με το 12'' Lightbridge? Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Ευχαριστώ Άγγελε! Χωράει παντού αλλά το βαρύ και ογκώδες της υπόθεσης είναι η βάση και όχι ο σωλήνας. Σύγκριση δεν έχω κάνει με κάτι άλλο, αλλά φαντάζομαι θα είναι στα ίδια επίπεδα με το meade.Ευχαριστώ και πάλι!Ηλίας.
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Κύριε Ηλία σας εύχομαι και εγώ τα καλύτερα ... Για να πω και εις ανώτερα θα είναι υπερβολή !!!!!! Πού θα πας στο 20 '' ?Πάντως θα πω οτι ζήλεψα κάπως με το όλο σκηνικό ...Και για αυτό ...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .... ναι λοιπόν θα σας το πω πήρα και εγώ το Dob 10 '' Δεν είναι collapsible σαν του Ηλία αλλά ξεκινάω ...Παιδιά θέλω βοήθεια απο όλους ...Τί μπορώ να κάνω σε αυτό το κουκλί ?Ηyperion zoom τί ?telrad ?Βοήθεια !!!!!!!! Γιάννης << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Τί μπορώ να κάνω σε αυτό το κουκλί ?Ηyperion zoom τί ?telrad ?Βοήθεια !!!!!!!! ΓιάννηςΚάτσε ρε Γιάννη, μη φωνάζεις!Καταρχάς καλορίζικο να είναι και καλές παρατηρήσεις.Telrad ναι, θα σου είναι πολύ χρήσιμος για αστροάλματα.Για προσοφθάλμιους, πρίν σου πούμε τι να πάρεις, δεν μας λές τι έχεις;Ο Hyperion zomm ειναι καλή επιλογή. Αν σε παίρνει, δες και κανένα 2" θα σου είναι επίσης χρήσιμο λόγω πεδίων.Απο φίλτρα, καλό το Neodium της Baader, και κανένα UHC.Αυτά για αρχή, μην ξεπαραδιαστείς απο τώρα........Εχεις καιρόΦΙλικάΔημήτρης Δημήτρης
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη !! Είναι ακριβό το άθλημα τί να κάνουμε !!!!!!Θα τα καταφέρουμε όμως ...και πάλι ευχαριστώ << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Φιλε Γιαννακη καλοριζικο το εργαλειο σου!!!! Σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενο , ετσι πρεπει!!! Εγω οταν ημουνα στην θεση σου ειχα ''ρουφηξει '' ολα τα σχετικα post στο forum!! Σου ευχομαι καλες παρατηρησεις κ σιγουρα ολα τα παιδια εδω ειναι προθυμα να σε βοηθησουν! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
aquarius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Ηλία καλορίζικο, και από Θεσσαλονίκη.Ησουν ομολογώ πολύ γρήγορος.Περιμένω σύντομα να κατεβάσεις το review σου.
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 κ.Γιώργο νομίζω πως ήρθε η ώρα μου ...Θα κάνω αυτό που πρέπει ...Θα μάθω όσο μπορώ περισσότερα απο τον ουρανό Thanks to all of you << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Ευχαριστώ Μιχάλη! Γιάννη καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις!
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Ηλία, καλορίζικο το νέο εργαλείο. Ελπίζω να σε βάλει για τα καλά στον κόσμο των ντομπσονάδων. Καλές, χορταστικές παρατηρήσεις. Γιάννη άριστη αγορα. Γιατί δεν πήρες 20'' Θα τα πούμε. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Ευχαριστώ Μήτσο... παιδιά ο Δημήτρης είναι ... όλα τα λεφτά !!Ξέρω πως είναι απο τους λίγους που πραγματικά ...Τί να πεις ? Είναι όλα τα λεφτά ... Άρε Αργολίδα ανεβαίνεις ! Ανεβαίνουμε παιδιά !!!!!!!!!!!!! << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Ηλια και Γιαννη και απο μενα καλες παρατηρησεις. Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα