nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Με την υπογραφή Έλληνα σχεδιαστή, ό,τι πρέπει για ρομαντικά δείπνα ! http://the-moon.wikispaces.com/LPOD+May+29%2C+2008
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δεν θα το επαιρνα με τιποτα. Ειναι λιγακι υπερεκτεθειμενη η φωτο! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
krisgym Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 θα εχει μια τιμη ....................... Φιλικα Χρηστοs.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Τι καρακιτσαριό! ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Το θέλω το θέλω....το έχω ανάγκη πολύ...δεν βαστιέμαι... Είστε άτεχνοι Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Εχει και χρωματα που φωσφοριζουν στο σκοταδι.Βρισκω την ιδεα αρκετα εξυπνη και δημιουργικη.Τις συννεφιασμενες νυχτες,μπορεις να αραξεις με την καλη σου,και να παρατηρεις την ντουλαπαρα,κανοντας και μια ξεναγηση στην Σεληνιακη επιφανεια.Επισης πουλας και απεριοριστη μουρη λεγοντας με στυλ:Τους ξηροι καρποι,θα τους βρεις εκει μωρε....πισω απο τον Ενκε,και τα ποτηρια πισω απο τον Τυχωνα πχ.Με μουσικη Holst (παντα).
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29, 2008 Έλα να σε προσσεληνώσω μάνα μου.. Χιούστον ακούει Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
xstyl Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 εγω αυτο θα το επαιρνα αλλα δεν θα ηξερα που να το βαλω (προβληματα που εχει ο κοσμος).... e-math.forummotion.com
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2008 Πολύ υπερβολικό,άκομψο και πραγματικά δεν το επαιρνά με τίποτα! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα