Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εγω φίλε μου θα σου έλεγα οχι , ειδικα εαν το χρησιμοποιησεις μεσα στην πολη με την φωτορυπανση που ισα ισα θα ξεχωριζεις την γραμμουλα, και εγω το πρωι κοιταγα ebay για να παρω ενα 50mw (ουτε 10 20 30, απλα για να ειμαι σιγουρος) συγκεκριμενα το θελω για ερευνητη.

Η γνωμη μου ειναι να κανεις λιγο υπομονη και να παρεις εναν τουλαχιστον 20 απο ebay σχεδον 20-30 ευρω

Φιλικα Σωτηρης

Το σήμα της ΝΑΣΑ το εχω βάλει για να μου θυμιζει τον Θειο μου

ο οποιος δουλεύει στης Πυρηνικες Κεφαλες της ΝΑΣΑ

και δεν μπορει να γυρισει πλεον στην Ελλαδα διοτι του εχουν κανει καποιο συμβολαιο στο να ειναι μονιμα στην Αμερικη.

Δημοσιεύτηκε

1) Τα laser από ebay και αυτά τα φτηνά είναι αμφιβόλου ποιότητας, δηλαδή άν έχουν το φίλτρο που μπλοκάρει την επικίνδυνη ακτινοβολία.

2) Σε αστροεξορμήσεις δεν χρησιμοποιούμε laser για finder διότι μπορεί να χαλάσει φωτογραφία που βγάζει άλλος.

3) Το laser από Αθήνα φαίνεται, αλλά λίγο. Το 10mw πάντως φαίνεται.

starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε

Εγώ εχω ένα 50mw απο ebay.To πήρα 20 ευρώ και η δέσμη με φωτορύπανση φαινεται πολύ έντονη.Οσο για σκοτεινό ουρανό... Απλά ειναι κάπως τρομακτικό η δέσμη είναι σαν στερεή :shock: :shock:

Υ.Γ Το είχα ανοίξει μια μέρα και είχε μέσα κάτι σαν φίλτρο αλλα δεν ξέρω σίγουρα. :roll:

Άλεξ Λομπάνοβ
Δημοσιεύτηκε

Στα αστροπάρτυ απαγορεύονται τα πράσινα λέιζερ και καλώς κάνουν!

Απαγορεύονται στη θεωρία γιατί στην πράξη...

Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο !

Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...

http://www.spartastronomy.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης