roryt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 Για δώστε καμιά ιδέα, αξίζει τον κόπο : http://cgi.ebay.ie/Meade-70mm-refractor-tube-giant-finder-guidescope-new_W0QQitemZ250226554058QQihZ015QQcategoryZ74928QQtcZphotoQQcmdZViewItem καθαρά για οδηγητικό και τίποτα άλλο, ή παρά είναι ψεύτικο; Εχω δακτυλίδια οδηγητικού αλλά με τρομάζει αυτό που λέει ότι "προσέξτε γιατι ο σωλήνας ειναι πολύ λεπτός" (και φαντάζομαι ο εστιαστής θα είναι πλαστικός ; ) Η τιμή (με τα μεταφορικά) είναι γελοία, αλλα φοβάμαι ότι δεν τα αξίζει, και σίγουρα δεν περισσεύουν για σκουπίδια. Ξέρει κανείς από ποιό μοντέλο της Meade είναι, αν έχει προβλήματα εστίασης με web camera (πχ να θέλει επέκταση ή διαγώνιο για να εστιάσει, και ο εστιαστής να μην τα σηκώνει), και γενικά αν αξίζει τον κόπο; Εναλλακτικές φτηνές (κοντες και ελαφριές) λύσεις πριν παω σε κανένα st80; Tο bresser-άκι πότε το βάζει το LIDL ;
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 Γιάννη, η προσφορά για το bresser πρέπει να είναι κοντά... Ίσως αξιζει να περιμένεις λίγο, αν και το συγκεκριμένο Meade φαίνεται να κάνει για τη δουλειά που το θέλεις.Off topic, αλλά στην κουβέντα που είχαμε για το IDAS, τελικά δοκίμασα με εκθέσεις πάνω από 10 λεπτά στην περιοχή του Μ108 από ουρανό 4.5-5 mag και το αποτέλεσμα ήταν καλό (δηλαδή επιδέχεται επεξεργασίας στο photoshop). Δεν έχω αδειάσει ακόμα να δουλέψω τη φωτό και να την ανεβάσω, αλλά θα σου στείλω πμ όταν το κάνω.Φιλικά,Ηλίας.
roryt Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 Ευχαριστώ Ηλία, μπορεί να περιμένω το bresser. Αλήθεια, έχει κανένα πρόβλημα εστίασης αυτο με web cam ; Γιατι οι δύο σωλήνες μοιάζουν. (για το φίλτρο όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη, όπως θα έχεις δει σε άλλο τόπικ, εγώ εκτός από το UHC ψάχνομαι τώρα και με ενα MSG που μου είρθε σαν κερασάκι του deal για να πάρω το UHC, αν εχω κατι θα γράψω σχετικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα