Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Παιδιά χθές την παρέλαβα..την έστησα στο σαλόνι και την καμαρώνω.. Έχω βέβαια πολλές απορίες ακόμα αλλά που θα πάει θα τη μάθω.. Ποιο καλό παιδάκι θα με βοηθήσει το Σάββατο αν τελικά ανέβω Κιθαιρώνα Να ελπίζω.. ή να το ξεχάσω..?? Παρεπιπτόντως για τα καλορίζικα κερνάω και κανα σουβλάκι.. σε όποιον με βοηθήσει εννοείται... EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
planetman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Καλορίζικη, θέλει λίγο ψάξιμο για να την μάθεις αλλά θα σε ανταμείψει... ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Ποιο καλό παιδάκι θα με βοηθήσει το Σάββατο αν τελικά ανέβω Κιθαιρώνα Να ελπίζω.. ή να το ξεχάσω..?? Παρεπιπτόντως για τα καλορίζικα κερνάω και κανα σουβλάκι.. σε όποιον με βοηθήσει εννοείται... Για παιδάκι δεν ξέρω... αλλά παρε το σκαμνάκι σου και έλα στο μάθημα... 2 οι μαθητές μέχρι τώρα Χωρίς κρεμμύδι παρακαλώ και καλορίζικη! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Καλορίζικια Βάλε και μιά πλεξάνα σκόρδα, γιά το "μάτι" όχι για τον θείο Γιάννη Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Εξαίρετη επιλογή!! Καλορίζικη και καθαρούς ουρανούς! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
babgia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Καλορίζικη. Το δικό μου πλάνο όσο & να προσπαθώ δεν φαίνεται να ξεκολάει από το Δεκέμβριο για την απόκτησή της. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Despet Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Κώστα, νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλοί και καλοί <καθηγητές>...εκείνο το βράδυ...μην τρομάζεις... ο καιρός μόνο να είναι καλός... Πέτρος Δεσύπρης Corvus Eye ObservatoryATHENS / S Y R O S http://www.pdesypris.com/http://www.ceo-despet.blogspot.com/
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Καλορίζικη και καθαρούς ουρανούς!!!!!!!!!! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Καλορίζικη, θέλει λίγο ψάξιμο για να την μάθεις αλλά θα σε ανταμείψει... Διάβασα ότι σε παίδεψε κι εσένα Μάνο...εμένα να δεις που δεν έχω ιδέα.. Για παιδάκι δεν ξέρω... αλλά παρε το σκαμνάκι σου και έλα στο μάθημα... 2 οι μαθητές μέχρι τώρα Χωρίς κρεμμύδι παρακαλώ και καλορίζικη!Μην κλείνεις άλλο μαθητή..σε παρακαλώ πολύ Γιάννη..προηγούμαι.Βοήθησέ με με το καλό και απο εμένα ότι θέλεις.. Καλορίζικια Βάλε και μιά πλεξάνα σκόρδα, γιά το "μάτι" όχι για τον θείο Γιάννη Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ..θα βάλω κρεμμύδια έτσι για αλλαγή..Σε ευχαριστώ επίσης για την βοήθειά σου..ξέρεις εσύ.. Εξαίρετη επιλογή!! Καλορίζικη και καθαρούς ουρανούς! Αργύρη ο λόγος σου και οι συμβουλές σου ήταν καταλυτικές για την αγορά της στήριξης. Σε ευχαριστώ. Καλορίζικη. Το δικό μου πλάνο όσο & να προσπαθώ δεν φαίνεται να ξεκολάει από το Δεκέμβριο για την απόκτησή της. Φίλε Χαράλαμπε να σαι καλά. Μη στεναχωριέσαι κοντά είναι ο Δεκέμβριος.Άντε με το καλό..να την πάρεις και να ησυχάσεις. Κώστα, νομίζω ότι θα υπάρχουν πολλοί και καλοί <καθηγητές>...εκείνο το βράδυ...μην τρομάζεις... ο καιρός μόνο να είναι καλός... Να είσαι καλά Πέτρο. Όσο για τα παιδιά το ξέρω ότι θα είναι πρόθυμα να βοηθήσουν. Καλορίζικη και καθαρούς ουρανούς!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
raxxla Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Παρεπιπτόντως για τα καλορίζικα κερνάω και κανα σουβλάκι.. σε όποιον με βοηθήσει εννοείται... Ε, έτσι θα σε αφήσουμε;;; Μπράβο βρε Κώστα! Το είπες και το έκανες!Καλορίζικη και ...καλοτάξιδη (να μη μένει σπίτι!) Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Παρεπιπτόντως για τα καλορίζικα κερνάω και κανα σουβλάκι.. σε όποιον με βοηθήσει εννοείται... Ε, έτσι θα σε αφήσουμε;;; Μπράβο βρε Κώστα! Το είπες και το έκανες!Καλορίζικη και ...καλοτάξιδη (να μη μένει σπίτι!) Ηλία σε ευχαριστώ πολύ. Αν βάλω κάτι στο μάτι δύσκολα μου ξεφεύγει.. Και πάνω που έλεγα που είναι ο Ηλίας να μου ευχηθεί..τσουπ βλέπω το μύνημα. Ηλία αν τελικά ανέβεις Κιθαιρώνα θα σε χρειαστώ να είσαι σίγουρος. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Kώστα καλορίζικη και καλές παρατηρήσεις. Άργησα να σου ευχηθώ γιατί περίμενα να βρεθούν οι καλοθελητές που θα σου δώσουν τα φώτα τους σχετικά με την ισημερινή.Οπότε τώρα που βρήκες δασκάλους μπορώ εγώ να εχω μόνο τα σουβλάκια παρακαλώ Υ.Γ 1 : 2 μονά καλαμάκια με πίτα χωρίς τζατζίκι. Υ.Γ 2: Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε......εννοώ για τους άλλους γιατί εγώ το Σάββατο θα εχω μπόλικη δουλειά. http://www.astropixel.gr
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δώσων κύριε στον Λαόν σου και ευλόγησον την EQ-6 σου. Νίκας τοις αστρονόμοις κατα των προύπολογισμών αγοραζόντων. Ινα κράζωσι, χαίρε Draco μετα της στηρίξεως! (Ευχές δεν ζήτησες; Πάρε ένα απολυτίκιο να μάθεις. Καλορίζικη βρέ. Και τώρα που (μάλλον) πέρασε και η κόρη μου Αθήνα, που θα πάει, θα την πάρω και εγώ να μάθει. Δημήτρης
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δώσων κύριε στον Λαόν σου και ευλόγησον την EQ-6 σου. Νίκας τοις αστρονόμοις κατα των προύπολογισμών αγοραζόντων. Ινα κράζωσι, χαίρε Draco μετα της στηρίξεως! (Ευχές δεν ζήτησες; Πάρε ένα απολυτίκιο να μάθεις. Καλορίζικη βρέ. Και τώρα που (μάλλον) πέρασε και η κόρη μου Αθήνα, που θα πάει, θα την πάρω και εγώ να μάθει.[/quote Πολύ καλό Αμήν. Συγχαρητήρια καί καλή πρόοδο στήν κόρη Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Kώστα καλορίζικη και καλές παρατηρήσεις. Υ.Γ 2: Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε......εννοώ για τους άλλους γιατί εγώ το Σάββατο θα εχω μπόλικη δουλειά. Ανδρέα σ΄ευχαριστώ πολύ. Αυτά τα ψιλά γράμματα τι τα ήθελες Στραβώθηκα για να τα διαβάσω.. Αλλά κατάλαβα..στο φτύσιμο θα με έχεις.. Δεν πειράζει όμως θα βρώ άλλους δασκάλους.. Δώσων κύριε στον Λαόν σου και ευλόγησον την EQ-6 σου. Νίκας τοις αστρονόμοις κατα των προύπολογισμών αγοραζόντων. Ινα κράζωσι, χαίρε Draco μετα της στηρίξεως! (Ευχές δεν ζήτησες; Πάρε ένα απολυτίκιο να μάθεις. Καλορίζικη βρέ. Και τώρα που (μάλλον) πέρασε και η κόρη μου Αθήνα, που θα πάει, θα την πάρω και εγώ να μάθει. Να σαι καλά Δημήτρη. Η ωραιότερη ευχή που διάβασα.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Kώστα καλορίζικη και καλές παρατηρήσεις. Υ.Γ 2: Οτι χρειαστείς εδώ είμαστε......εννοώ για τους άλλους γιατί εγώ το Σάββατο θα εχω μπόλικη δουλειά. Ανδρέα σ΄ευχαριστώ πολύ. Αυτά τα ψιλά γράμματα τι τα ήθελες Στραβώθηκα για να τα διαβάσω.. Αλλά κατάλαβα..στο φτύσιμο θα με έχεις.. Δεν πειράζει όμως θα βρώ άλλους δασκάλους.. Δώσων κύριε στον Λαόν σου και ευλόγησον την EQ-6 σου. Νίκας τοις αστρονόμοις κατα των προύπολογισμών αγοραζόντων. Ινα κράζωσι, χαίρε Draco μετα της στηρίξεως! (Ευχές δεν ζήτησες; Πάρε ένα απολυτίκιο να μάθεις. Καλορίζικη βρέ. Και τώρα που (μάλλον) πέρασε και η κόρη μου Αθήνα, που θα πάει, θα την πάρω και εγώ να μάθει. Να σαι καλά Δημήτρη. Η ωραιότερη ευχή που διάβασα.. Ναι αλλά για τα σουβλάκια ούτε λέξη δεν είπες φίλε Κώστα. Πέραν της πλάκας μην ανησυχείς για τίποτα όλα θα τα φτιάξουμε και από δασκάλους άλλο τίποτα(Βλ. Γιάννη Ευφραιμίδη,Sevax,Sheliak-έκανες την τύχη σου). Αρκεί να ανέβεις νωρίς πριν νυχτώσει για να έχουμε χρόνο. http://www.astropixel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα