Chris Giann Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Υπάρει κανεις απο κς σε αυτο το forum? Ειμαι νεος στο χώρο και θα ηθελα να καποιον απο κω επειδη ειμαι στην κω και θα ειναι πιο ευκολα αν εχς καποιον για αποριες.. Ευχαριστω chrisgiann
ptolemeos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Καλώς ήρθες φίλε Chris Gian στο Forum! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να ζείς σε ένα μέρος σαν το δικό σου, και να ασχολείσε με την αστρονομία! Ότι απορίες έχεις θα σου λυθούν κατά το δυνατό, εδώ στο forum. Βέβαια το καλύτερο είναι να υπάρχει και κάποιος άλλος στο μέρος σου που θα μπορεί να σε βοηθήσει/δείχνει και από κοντά! Καλοκαίρι είναι τώρα, όλο και κάποιος από εμάς μπορεί να έρθει στο νησί σου για διακοπές, να κανονιστεί καμιά συνάντηση και να σου λυθούν κάποιες απορίες! Καλά να περνάς και καθαρούς (σκοτεινούς) ουρανούς!! ....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....Ψαλμός 135
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Υπάρει κανεις απο κς σε αυτο το forum? Ειμαι νεος στο χώρο και θα ηθελα να καποιον απο κω επειδη ειμαι στην κω και θα ειναι πιο ευκολα αν εχς καποιον για αποριες.. Ευχαριστω Φίλε Χρήστο καλώς ήρθες.Το astrovox είναι το μεγαλύτερο forum αστρονομίας στην Ελλάδα. Στατιστικά απο τα 3.764 περίπου μέλη του όλο και κάποιος απο Κω θα βρεθεί να σε βοηθήσει.. Τουλάχιστον το ελπίζω. Βέβαια ότι χρειαστείς όλα τα παιδιά εδω είναι πρόθυμα να βοηθήσουν και να λύσουν τις όποιες απορίες σου.Για αρχή βέβαια διάβασε και κανα βιβλίο όπως το Nightwatch το The monthly sky guide και ψάξε όσο μπορείς στο Internet και στο forum.Η αστρονομία θέλει και λίγο μελέτη. Όσο και να σε βοηθήσει κάποιος αν δεν διαβάσεις και δεν ψαχτείς απο μόνος σου δεν έχει νόημα. ΦιλικάΚώστας EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Chris Giann Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Eyxaristw paidia.Exw diabasei N ight watch exw psaksei arketa pramata kserw rketa gia na ksekinhsw asxoloume me enan filo mou alla eimaste arxarioi giayo hthela kapoion sthn arxh na kserei apo kw. Elpizw na brw alla kai monoi mas elpizw tha ta kataferoume Pragmati O ouranos sthn Kw einai poly kalos... chrisgiann
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα