Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα αν καποιος ξερει σιγουρα η χρησιμοποιει ηδη να μαθω που μπορω να βρω ενα adapter usb to serial 9pin για windows vista .Βλεπω καποια site που εχουν τετοιους ανταπτορες αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι λειτουργικοι με win. vista.

Ευχαριστω προκαταβολικα.[/u]

Η κατανοηση των αρχων της κοσμογονιας και του αεναου ταξειδιου μας στο πνευματικο κοσμο επιβαλλει την ταυτοχρονη υλικη και πνευματικη εξελιξη του ανθρωπου.ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
Δημοσιεύτηκε
Γενικώς θα λειτουργεί αρκεί να έχεις το σωστό driver. Εγω για το Meade LX90 σε windows xp (και για πληθώρα άλλων συσκευών με serial interface) χρησιμοποιούσα ένα driver της prolific, ο οποίος προσφάτως βγήκε και για vista. Σε περίπτωση που τον θέλεις (μιας και δε θυμάμαι από που το κατέβασα) πες μου να στον στείλω.

Γιώργος Μπαλτόγλου

------------------------

8'' LX90 UHTC

Δημοσιεύτηκε
Γενικώς θα λειτουργεί αρκεί να έχεις το σωστό driver. Εγω για το Meade LX90 σε windows xp (και για πληθώρα άλλων συσκευών με serial interface) χρησιμοποιούσα ένα driver της prolific, ο οποίος προσφάτως βγήκε και για vista. Σε περίπτωση που τον θέλεις (μιας και δε θυμάμαι από που το κατέβασα) πες μου να στον στείλω.

Ευχαριστω ,μετα την πληροφορια σου εψαξα λιγο και βρηκα αυτο http://.driverzone.com/device.php?id=48402.Αν ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις ο.κ ,αν οχι στειλε τον driver στο e-mail:andreaskassis@hotmail.com.

Η κατανοηση των αρχων της κοσμογονιας και του αεναου ταξειδιου μας στο πνευματικο κοσμο επιβαλλει την ταυτοχρονη υλικη και πνευματικη εξελιξη του ανθρωπου.ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
Δημοσιεύτηκε

Χρησιμοποιώ αυτό στη εικόνα εδώ & 2,5 χρόνια με XP & χωρίς ανάγκη Drivers.

Από sVISTA δεν ξέρω

USB.JPG.23c518943ac73ef282965340cf55f513.JPG

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημοσιεύτηκε

Από sVISTA δεν ξέρω

Απο τα λιγα που ξερω χωρις driver δεν νομιζω να λειτουργουσε.Το πιο πιθανο ειναι με καποιο τροπο να εγινε εγκατασταση driver.

Δημοσιεύτηκε

Από sVISTA δεν ξέρω

Απο τα λιγα που ξερω χωρις driver δεν νομιζω να λειτουργουσε.Το πιο πιθανο ειναι με καποιο τροπο να εγινε εγκατασταση driver.

Όχι απλά το υποστηρίζουν οι DRV τωνXP.

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης