ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Xιλιες φορες καλοριζικο φιλε μου !!!Εξοχη αγορα, εκπληκτικο εργαλειο.Καθαρο οργανο αστροφωτογραφησης.Εχω ακριβως τις ιδιες προδιαγραφες και τεχνικα χαρακτηριστικα στο δικο μου (GSO) και ξερω.Μια παρατηρηση μονο.Διαβαζω για την 400d την οποια περιμενεις (εχω μια) για να αρχισεις με το vixen να φωτογραφιζεις (αν καταλαβα καλα).Αγαπητε φιλε μου οσο καλα και να τα πανε οι dslr στην αστροφωτογραφηση δεν ειναι γι αυτην την δουλεια.Ναι υπαρχουν καποιοι στοχοι που οι dslr ειναι οτι πρεπει και απο μεγεθος ccd και απο χρονο εκθεσης.Αλλα μεχρι εκει.Ενα εξοχο οργανο σαν το Vixen σου ειναι φτιαγμενο για βαθια...πολυ βαθια...10 λεπτα εκθεσης 15... και βαλε.Μια dslr θα εκμεταλευθει ενα πολυ μικρο τμημα των δυνατοτητων του εξοχου αυτου εργαλειου.Πιστευω οτι μελοντικα θα πρεπει να κοιταξεις για μια εξισου εξοχη ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ καμερα (και ψυχομενη παντα) ετσι ωστε να εκμεταλευτεις πληρως το νεο σου κοσμημα.Συγχαρητηρια και παλι για την αγορα σου. "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
sheliak Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Ηλια ευχαριστω!! (να τελειωσουν και αυτες οι εξετασεις και να ερθει και η μηχανη και μετα να μπουμε παλι σε προγραμμα... ακους αγγελε ) Στελιο σε ευχαριστω πολυ!!! Ο τηλεσκοπικος εξοπλισμος μας μοιαζει αρκετα (ed80 με 8ιντσο f4). Περιμενω την φωτογραφικη απο τον τεχνικο που την εδωσα για να κανει την γνωστη μετατροπη...αυτο που λες ειναι αληθεια..χωρις να θελω να προτρεχω το σκεπτικο μου κατα την αγορα αυτη ηταν το r200ss με την canon για μεγαλα πεδια και αργοτερα και μια ccd με μικροτερο αισθητηρα για αλλους στοχους. Υπαρχουν ομως πολλα που πρεπει να σκεφτω για την αγορα μιας ccd οπως το θεμα της μεταφορας του εξοπλισμου,γιατι ηδη με τον αγγελο θα εχουμε να κουβαλαμε σε ενα αυτοκινητο ενα ed80 2 8ιντσα την eq6 την βαση του dob και αλλα... (και οι ιντσες απειλουν να αυξηθουν). Απο την αλλη αν ειναι να παω για μια ccd δυο θα ειναι αυτες που θα σκεφτω και ειναι λιγο ακριβες. Και απο την αλλη θελουν χρονο πολυ..εσυ ας πουμε εχεις τα αποτελεσματα που εχεις με την atik 16ic αλλα εχεις επενδυσει πολυ χρονο σε αυτη δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να το κανεις αυτο αν δεν εχεις μονιμα η τουλαχιστον κοντα στο σπιτι σου στημενο τον εξοπλισμο σου. Οπως και να εχει το θεμα εδω και 9 μηνες εξοπλιζομαι για να φτασω στο σημειο που ειμαι τωρα..μπορει να μου στοιχησε καποια καλοκαιρια με κορυφωση το φετινο, αλλα τι να κανουμε..
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Καλορίζικο και από μένα! Να πάρεις και τη μηχανή από τον τεχνικό γιατί αλλιώς δεν θα εμφανιστείς πουθενά! (να σταματήσεις και τη γκρίνια!) Τι ερευνητή έχει αυτό; 7Χ50; υ.γ. Η επόμενη αγορά σου θα είναι το φορτηγό; Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
sheliak Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Γιαννη σε ευχαριστω!!! Ναι αυτον τον ερυνιτη εχει..πολυ καλος! ..εχω αρχισει και γκρινιαζω λιγο ε??? αφου εφαγα μεγαλο πακετο... αφου να φανταστεις σκεφτομαι σοβαρα μηπως και αγορασω τωρα κανενα αλλο μεσο φωτογραφησης.. Υ.Γ. Για το φορτηγακι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα..να βρω ενα...γιατι αλλιως δεν γινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα