Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Αποφάσισα να πάρω μια ψηφιακή για πλανητική afocal και σελήνη αλλά και για καθημερινή χρήση(θέλω επιτέλους να σταματήσει το μαρτύριο afocal με κινητό ](*,) ).Μπορείτε να μου προτείνετε μερικές καλές για αρχή (δεν χρειάζομαι αντάπτορα...χειροκίνητη για αρχή) έως 130€;;; [-o< [-o<
Δημοσιεύτηκε
Φίλε μια χαρά είναι όντως.....πολλές δυνατότητες...καλή τιμή...9mega pixels...θα περιμένω λίγο ακόμα αν υπάρξουν άλλες πιο δελεαστικές προτάσεις...αν δεν, αυτη η ψηφιακή φαίνεται να κάνει καλή δουλειά...την βάζω στην άκρη και περιμένω :wink: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink:
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά ψάχτηκα και είμαι ανάμεσα σε 4 μηχανές.Σας παρακαλώ βοηθήστε με για το ποια να επιλέξω.Λοιπόν...

1)Μία είανι αυτή που μου πρότεινε ο φίλος nio22.(δείτε πάνω)

2)http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=26971

3)http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=40621

4)http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalPhotoCompact&cp_id=141425

Αν έχετε τίποτα καλύτερο να μου προτείνετε ευχαρίστως...Παρακαλώ όμως βοηθήστε.Τελευταία έρευνα.Τελευταία επιλογή.Ώρα να πάρω ψηφιακή. ](*,) ](*,) .

Ευχαριστώ :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Με τοσα χρηματα μπορεις να παρεις webcam η οποια ειναι σαφως καλυτερη επιλογη για πλανητικη φωτογραφιση .

Αν μπορεις να εχεις κι εναν υπολογιστη κοντα σου .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a560%2Cnikon_cpl18%2Cfuji_finepixa900%2Coly_sp510uz&show=all

Για δες εδω μερικα συγκριτικα!

παντως αμα ειμουν στην θεση σου χωρις να σε ξενεροσω θα περιμενα λιγο

να μαζεψω αλλα τοσα(+170)να παρω το dob8''

το λεω εκ πειρας! μην βιαστεις !!!

meade sn6 f/5_BRESSER

mount:skywatcher eq6

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά dob σκέφτομαι να αποκτήσω σε 2 χρόνια.Καλύτερα να εξοικειωθώ πρώτα με το skylux και μετά θα έρθει και το οκτάιντσο :mrgreen: .Για την ώρα θέλω μια απλή ψηφιακή...και για καθημερινή χρήση(για εκδρομές κ τέτοια) αλλά να έχει καλές δυνατότητες για afocal σελήνη κ πλανήτες.Αυτοί που κάνετε afocal αν μπορείτε βοηθήστε.Και σας παρακαλώ μπορείτε να προτείνετε κάτι απο εδώ(δεν μπορώ τις παραγγελίες από ίντερνετ)...για αυτό δείτε΄λίγο :mrgreen: (υπενθυμίζω μέχρι 120-130€)...Πραγματικά θα με βοηθήσετε πολύ... [-o< [-o< [-o< ...άντε να δω πότε θα κάνω μια κανονική φωτογράφηση και ΟΧΙ με το κινητό :cry: :x :cry: ...

Ευχαριστώ...

Δημοσιεύτηκε
Οπως σου εχω ξαναπει ξεχνα πλανητες με ψηφιακη και ποσο μαλιστα με το χερι για afocal!!!περιμενε και αλλο λιγο...!αν μαζεψεις και αλλα τοσα θα μπορεσεις να παρεις μια καλη μηχανη!ο,τι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου και επειδη δν μπορουμε να αλλαζουμε τις μηχανες σαν τα πουκαμισα περιμενε και αλλο...πιστευω 200-250 ευρω θα ηταν ενα παρα πολυ σεβαστο ποσο για μια δυναμικη αρχη τοσο στη αστροφωτογραφηση(σεληνη) οσο και στην καθημερινη φωτογραφια!η φωτογραφια ακομα και η επιγεια ειναι συναρπαστικη και πραγματικα για μενα αποτελει ενα ειδος τεχνης...να σαι σιγουρος οτι αυτα θα τα δεις και μονος σου παιρνοντας μια φωτογραφικη μηχανη αρκετα καλη!οπως τα εχουμε ξανασυζητησει...αλλωστε αν σε ενδιαφερει η σοβαρη φωτογραφηση στην οποια δν θα παιρνεις ειδωλα θολα και πρασινωπα αλλα ευκρινη και εντυπωσιακα πρεπει να προσεχεις τι θα παρεις !ειναι κριμα εχοντας αποκτησει εμπειρια μετα απο καιρο να διαπιστωσεις οτι με λιγο περισσοτερα χρηματα θα μπορουσες να παρεις μια πολυ καλυτερη ψηφιακη...μην κανεις βεβιασμενες κινησεις ακουσε γνωμες διαβασε κριτικες και αρθρα για το ξεκινημα στην φωτογραφηση σεληνης και θα δεις που οταν εχεις διαμωρθωσει τελικη προσωπικη αποψη για ποια μηχανη θα επιλεξεις θα εχεις συγκεντρωσει και το απαραιτητο ποσο!ελπιζω να σε βοηθησα και επεισης ελπιζω να μην σασ κουρασα! :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Μιχάλη σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου κ τις πληροφορίες.Συμφωνώ απόλυτα αζί σου κ σκέφτηκα ότι αν πάρω μια ψηφιακή σχετικά χαμηλού κόστους κ απογοητευτώ στη συνέχεια παίρνοντας θολά είδωλα κ μην μπορώντας να ελέγξω καλά τη μηχανή σίγουρα θα απογοητευτώ κ θα οδηγηθώ σε μια ακριβότερη.Στην αρχή βλέποντας τόσες afocal φωτογραφίες από παιδιά του forum εντυπωσιάστηκα κ χωρίς να σκεφτώ είπα θα πάρω ψηφιακή.Αναθεώρησα την αποψή μου κ προτιμώ ν συνεχίσω ν παρατηρώ τον ουρανό προς το παρόν με το bresseraki και να αφοσιωθώ σε αυτό.Ούτως η άλλως μου έχει χαρίσει απίστευτες συγκινήσεις μέχρι τώρα.Οπότε αφήνω την φωτογράφηση για αργότερα.(έχω καιρό μπροστά μου :mrgreen: ).

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης