Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Σημερα το πρωι με πηρε τηλ ο κ. Γιαννης απο την Ακτις και μου ειπε οτι το Orion optics OMC 140 + GP2 Goto εφτασε και θα το εχω αυριο στα χερια μου. Παραγγειλα ακομα 2 Υπεριωνες τον 17 και τον 8 mm αφου μαζι με το τηλεσκοπιο εχει ενα προσοφθαλμιο 25mm και διαγωνιο, ακομα θα εχει ερεευνητη 9χ50 με διαγωνιο και ενα skyserfer V (που μου τον πηρανε δωρακι).

Τις επομενες ημερες θα σας ανεβασω και φωτογραφιες :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστω B.D. Foxmoor. Σιγουρα θα ανεβασω και εντυπωσεις και φωτογραφιες

Φιλικα Δημητρης

Δημοσιεύτηκε

Όντως κατά την προσωπική μου άποψη πρέπει να είναι από τα ομορφότερα τηλεσκόπια. Επίπεδο κατασκευής και οπτικά δεν παίζονται.

Καλοτάξιδο.

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστω πολυ παιδια συντομα θα ανεβασω φωτογραφιες. Για να δουμε τι θα δουμε :cheesy:

Ειναι το πρωτο μου και χαιρομαι ιδιαιτερα :cheesy:

Φιλικα Δημητρης

Δημοσιεύτηκε

Δημητρη καλοριζικο!!! :mrgreen: \:D/ :cheesy:

Καθαρους ουρανους να εχεις...γεματους περιπέτειες :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Έλεγα σήμερα να ανέβω Κιθαιρώνα, αλλά μαύρισε από σύνεφα ο ουρανός ](*,)

Λές να είναι ......:?: χε,χε,χε.

Καλοτάξιδο \:D/ Δημήτρηηηηηη :)

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Lunar, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

Πιστευω οτι οταν θα κοιμασαι θα το βλεπεις στα ονειρα σου!!!

Στειλε φωτο!

Λεω να ανεβασω και εγω λιγες απο το δικο μου ετσι για να φτιαχνομαστε γενικως!

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε

Δημήτρη, καλορίζικο κι απο εμένα!

Σου εύχομαι να το χαρείς!

Φιλικά

Κώστας

EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Δημοσιεύτηκε

Καλοριζικο φιλε μου.Σου ευχομαι να το χαρεις στο επακρον !!!

Ριξε και μια φωτο να το χαζεψουμε και εμεις λιγακι.

=D> =D> =D>

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημοσιεύτηκε
Σου έρχεται την καλύτερη εποχή!!!! Σπάνια θα συνεφιάζει και έτσι θα το χαρείς τώρα που θα έχεις την ανυπομονησία να κάνεις παρατηρήσεις!!! Καλορίζικο και από εμένα Δημήτρη!
Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε
Καλορίζικο κ καλοτάξιδο Δημήτρη.Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει.Ωραία δωράκια σου κάνουν τυχερέ.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Σας ευχαριστω ολους παιδια :cheesy:

Το Σαββατο το πρωι το παρελαβα αφου εφαγα ολη το μεσημερι με την συναρμολογηση βασης και goto ολο το απογευμα περιμενα να βραδιασει.

Οταν τελικα βραδιασε και πηγα να ριξω μια ματια καταλαβα οτι ξεχασα να κανω το βασικοτερο να ευθυγραμμισω τον ερευνητη και αφου δεν ειχα και μπαλαντεζες και μετασχηματιστη για το goto το αφησα ησυχο. Εχθες το βραδι το εβγαλα εξω για μια γρηγορη ματια (χειροκινητα) στο Δια και αφου τον βρηκα στον ερευνητη βαζω τον plossl 25mm (χ80) που ηρθε μαζι με το τηλεσκοπιο και εβλεπα τον Δια χωρις ιδιαιτερες λεπτομερειες αφου τον χαζεψα λιγο ετσι ειπα να βαλω τον 17mm (χ118) Υπεριωνα και τοτε για πρωτη φορα διακρινα τις πρωτες λεπτομερειες πανω στον πλανητη και ειλικρινα με διαπερασε ενα ριγος αφου εφαγα ακομα κανα μισαωρο με αυτο το προσοφθαλμιο ειπα να προχωρισω με τον 8mm (χ240) Υπεριωνα και τοτε αν και ο Διας χαμηλα τα ειδα ολα :shock: οι λεπτομερειες του πλανητη ηταν πλεον αρκετα εντονες πανω στον πλανητη και παρ ολα την μεγαλη μεγενθυνση η βαση ακομα και χειροκινητα τα πηγε υπεροχα, αν

καταλαβα ποσο δικιο ειχε ο giorgosgr που μου ελεγε να παρω μοτερ για την βαση (και ευτυχως πηρα :D ) Αφου τον παρακολουθησα στα χ240 για καμια ωρα πηγα για υπνο και μεχρι να με παρει ο υπνος αναπολουσα το ταξιδι μου στον Δια.

Σημερα θα βγω ταρατσα και θα κανω παρατηρηση με goto ελπιζοντας για αλλη μια υπεροχη εμπειρια με περισσοτερους στοχους.

Αυτα για αρχη

Φιλικα Δημητρης

Δημοσιεύτηκε

Καλορίζικο Δημήτρη! =D> =D>

Σου εύχομαι πολλά τέτοια ταξίδια σας αυτό που περιέγραψες!

Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις!

Ηλίας

Ηλίας Νταγιόγλου

Μια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστω παιδια ηταν οντος μοναδικη εμπειρια. Στο τελος βλεπω να στηνω σκηνη στην ταρατσα. Αν και στο Πηλιο που θα παω να την πεσω καμια εβδομαδα τον Αυγουστο εχει μηδενικη φωτορυπανση και εκει σιγουρα θα τα δω ολα :shock: :cheesy:

Φιλικα Δημητρης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης