lunar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Σημερα το πρωι με πηρε τηλ ο κ. Γιαννης απο την Ακτις και μου ειπε οτι το Orion optics OMC 140 + GP2 Goto εφτασε και θα το εχω αυριο στα χερια μου. Παραγγειλα ακομα 2 Υπεριωνες τον 17 και τον 8 mm αφου μαζι με το τηλεσκοπιο εχει ενα προσοφθαλμιο 25mm και διαγωνιο, ακομα θα εχει ερεευνητη 9χ50 με διαγωνιο και ενα skyserfer V (που μου τον πηρανε δωρακι). Τις επομενες ημερες θα σας ανεβασω και φωτογραφιες Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Καλορίζικο!!! Θυμάμαι πόσο καιρό το περίμενες, τώρα να το χαρείς στο έπακρο. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
planetman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Περιμένουμε εντυπώσεις... ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Ευχαριστω B.D. Foxmoor. Σιγουρα θα ανεβασω και εντυπωσεις και φωτογραφιες Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
seirios14 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Καλορίζικο! Το ξέρω και είναι πολύ καλό και πολύ όμορφο!!! Πάντα τέτοια!!! Φιλικά, Λεωνίδας
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Καλορίζικο Δημήτρη! Με το καλό να το δεχθείς! Αναμένουμε φωτό!
babgia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Καλορίζικο & καλές εξερευνήσεις. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
arcadian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Με γεια! περιμενουμε φωτος!! Φιλικα, Νικος
nio22 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 καλοριζικο!και καθαρους ουρανους!!!'=D>' meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Όντως κατά την προσωπική μου άποψη πρέπει να είναι από τα ομορφότερα τηλεσκόπια. Επίπεδο κατασκευής και οπτικά δεν παίζονται.Καλοτάξιδο. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια συντομα θα ανεβασω φωτογραφιες. Για να δουμε τι θα δουμε Ειναι το πρωτο μου και χαιρομαι ιδιαιτερα Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημητρη καλοριζικο!!! Καθαρους ουρανους να εχεις...γεματους περιπέτειες Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Έλεγα σήμερα να ανέβω Κιθαιρώνα, αλλά μαύρισε από σύνεφα ο ουρανός Λές να είναι ...... χε,χε,χε.Καλοτάξιδο Δημήτρηηηηηη Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Λες να φταιω εγω Ευχαριστω παιδια. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Lunar, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! Πιστευω οτι οταν θα κοιμασαι θα το βλεπεις στα ονειρα σου!!! Στειλε φωτο! Λεω να ανεβασω και εγω λιγες απο το δικο μου ετσι για να φτιαχνομαστε γενικως! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημήτρη, καλορίζικο κι απο εμένα!Σου εύχομαι να το χαρείς! ΦιλικάΚώστας EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2008 Καλοριζικο φιλε μου.Σου ευχομαι να το χαρεις στο επακρον !!!Ριξε και μια φωτο να το χαζεψουμε και εμεις λιγακι. "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Σου έρχεται την καλύτερη εποχή!!!! Σπάνια θα συνεφιάζει και έτσι θα το χαρείς τώρα που θα έχεις την ανυπομονησία να κάνεις παρατηρήσεις!!! Καλορίζικο και από εμένα Δημήτρη! Και εγένετω φως....
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2008 Καλορίζικο κ καλοτάξιδο Δημήτρη.Εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει.Ωραία δωράκια σου κάνουν τυχερέ. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Σας ευχαριστω ολους παιδια Το Σαββατο το πρωι το παρελαβα αφου εφαγα ολη το μεσημερι με την συναρμολογηση βασης και goto ολο το απογευμα περιμενα να βραδιασει.Οταν τελικα βραδιασε και πηγα να ριξω μια ματια καταλαβα οτι ξεχασα να κανω το βασικοτερο να ευθυγραμμισω τον ερευνητη και αφου δεν ειχα και μπαλαντεζες και μετασχηματιστη για το goto το αφησα ησυχο. Εχθες το βραδι το εβγαλα εξω για μια γρηγορη ματια (χειροκινητα) στο Δια και αφου τον βρηκα στον ερευνητη βαζω τον plossl 25mm (χ80) που ηρθε μαζι με το τηλεσκοπιο και εβλεπα τον Δια χωρις ιδιαιτερες λεπτομερειες αφου τον χαζεψα λιγο ετσι ειπα να βαλω τον 17mm (χ118) Υπεριωνα και τοτε για πρωτη φορα διακρινα τις πρωτες λεπτομερειες πανω στον πλανητη και ειλικρινα με διαπερασε ενα ριγος αφου εφαγα ακομα κανα μισαωρο με αυτο το προσοφθαλμιο ειπα να προχωρισω με τον 8mm (χ240) Υπεριωνα και τοτε αν και ο Διας χαμηλα τα ειδα ολα οι λεπτομερειες του πλανητη ηταν πλεον αρκετα εντονες πανω στον πλανητη και παρ ολα την μεγαλη μεγενθυνση η βαση ακομα και χειροκινητα τα πηγε υπεροχα, αν καταλαβα ποσο δικιο ειχε ο giorgosgr που μου ελεγε να παρω μοτερ για την βαση (και ευτυχως πηρα ) Αφου τον παρακολουθησα στα χ240 για καμια ωρα πηγα για υπνο και μεχρι να με παρει ο υπνος αναπολουσα το ταξιδι μου στον Δια. Σημερα θα βγω ταρατσα και θα κανω παρατηρηση με goto ελπιζοντας για αλλη μια υπεροχη εμπειρια με περισσοτερους στοχους. Αυτα για αρχηΦιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
raxxla Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Καλορίζικο Δημήτρη! Σου εύχομαι πολλά τέτοια ταξίδια σας αυτό που περιέγραψες!Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις! Ηλίας Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Καλά Δία-αστρικά ταξίδια Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Ευχαριστω παιδια ηταν οντος μοναδικη εμπειρια. Στο τελος βλεπω να στηνω σκηνη στην ταρατσα. Αν και στο Πηλιο που θα παω να την πεσω καμια εβδομαδα τον Αυγουστο εχει μηδενικη φωτορυπανση και εκει σιγουρα θα τα δω ολα Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Μπράβο Δημήτρη. Καλορίζικα όλα... Και στο Πήλιο με την 40D θα κάνεις παπάδες..... Με το καλό και πεντακάθαρους ουρανούς!!! Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα