blackholesun Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 φιλε μου εχω εγω ρομπτικο, το οποιο μαλιστα ειναι και ολοκαινουργιο, αν θες κοιτα την αγγελια μου και τα λεμε.
roryt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2008 Παντως δεν ειναι και τοσο χαλια η ποιοτητα.Οτι εβλεπα φενονταν αρκετα καθαρα. Και με κιάλια να κοιτάξεις και πάλι θα δεις κάποια πράγματα - ποσο μάλλον με 90ρι ΜΑΚ. Δεν είπε κανεις ότι είναι για πέταμα, για όνομα, απλά ότι τα οπτικά του είναι μέτρια και πιθανότατα η βάση του ανεπαρκής. Αλλα για αρχή, και χωρίς μέτρο σύγκρισης, μια χαρα θα είναι. Παντως τωρα καταλαβαίνεις και την ουσία της παγιας συμβουλής: μαθε καλα τον ουρανό. Εγω την πρώτη φορα που ειδα μέσα απο τηλεσκόπιο (8"), και παρότι είχα περασει και ενα 6μηνο με κιάλια, χάθηκα. Και αν δεν ήτανε ο Διας σε βολική θέση να γλυκαθω, θα είχα περάσει ενα πολύ απογοητευτικό πρωτο βραδυ. Καλή συνέχειαΥΓ, παρτο σε σκοτεινό ουρανο, θα εντυπωσιαστείς
babis5570 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Παντως δεν ειναι και τοσο χαλια η ποιοτητα.Οτι εβλεπα φενονταν αρκετα καθαρα. Και με κιάλια να κοιτάξεις και πάλι θα δεις κάποια πράγματα - ποσο μάλλον με 90ρι ΜΑΚ. Δεν είπε κανεις ότι είναι για πέταμα, για όνομα, απλά ότι τα οπτικά του είναι μέτρια και πιθανότατα η βάση του ανεπαρκής. Αλλα για αρχή, και χωρίς μέτρο σύγκρισης, μια χαρα θα είναι. Παντως τωρα καταλαβαίνεις και την ουσία της παγιας συμβουλής: μαθε καλα τον ουρανό. Εγω την πρώτη φορα που ειδα μέσα απο τηλεσκόπιο (8"), και παρότι είχα περασει και ενα 6μηνο με κιάλια, χάθηκα. Και αν δεν ήτανε ο Διας σε βολική θέση να γλυκαθω, θα είχα περάσει ενα πολύ απογοητευτικό πρωτο βραδυ. Καλή συνέχειαΥΓ, παρτο σε σκοτεινό ουρανο, θα εντυπωσιαστείς Το τηλεσκοπιο οπως σωστα λες δεν ειναι για πεταμα αλλα η βαση ειναι Απο 4 μποφορ και ανω βγαζει ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ και για να τη γυρισω τα τριξιματα και τα σκαλωματα ειναι απιστευτα!! Χαλια ποιοτητα πραγματικα , μαλλον πρεπει να αγορασω ενα καλο τριποδα γιατι χτες μου εσπασαν τα νευρα .Καλα λενε οι παλιοι οτι το τηλεσκοπιο ξεκινα απο μια καλη βαση .
roryt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Αν εχεις χρόνο και μεράκι, κοίτα και εδω και στο Ιντερνετ, πως άλλοι καθαρίσανε την κεφαλή τους (και αλλάξανε και το "γρασσο") και πως γεμίσανε με άμμο τον τρίποδα και άλλα πολλά παρόμοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα