ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Λοιπον παιδες ηρθε ο τροχος και τα φιλτρα.(τα φιλτρα ειναι της baader)Exω λοιπον ενα red ενα blue και ενα green....και εχει και ενα ir μαζι.Τι κανω εγω βαραω με το ir to καναλι LUM ή πρεπει να το χρησιμοποιω ταυτοχρονα και με τα αλλα ?Δηλαδη οταν θα κανω το μπλε καναλι,θα γυρισω απλως τον τροχο στο μπλε φιλτρο ή θα πρεπει ουσιαστικα να κανω IR+BLUE ? κλπ κλπ για τα αλλα δυο...Εγω πιστευω πως οχι. Oτι με το υπερυθρο φιλτρο θα κανω το καναλι Lum.Παρακαλω καποιος να με διαφωτισει με απλα λογια και οχι πληρη αναλυση του spectrum γιατι εχω καλο καιρο αποψε και ισως προλαβω να δοκιμασω.Ευχαριστω εκ των προτερων (με απλα λογια ετσι ?) "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Με τα 4 φίλτρα ξεχωριστά. starrynights.blog
roryt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Τα φωτογραφικά RGB φίλτρα (συνήθως) είναι και IR (τα Baader από όσο θυμάμαι είναι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα