ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Αγαπητοι φιλοι αρκετες φορες φωτογραφησα τεχνητα σωματα να περνουν τυχαια μπροστα απο το αντικειμενο που φωτογραφιζα. Η γνωστη σε ολους μας ασπρη γραμμη. Αλλα πρωτη φορα περασε αντικειμενο με τετοια ταχυτητα ωστε να δω το pe της κεφαλης μου !!! "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
draculas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Ε ναι λοιπόν!πρόκειται για διαστημική σβούρα!! Υ.Γ. συλλεκτική φώτο!Υ.Γ.2 το m51 δεν είναι αυτό?
spartiatis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Μια άποψη και για ατην παρακάτω φώτο ; Παναγιώτης. http://nikolakakosfotos.webs.com/apps/photos/
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Και απο μενα μια Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Αυτά είναι δορυφόροι ή και αστεροειδείς. Αναρωτιέμαι ποιά να είναι αστεροειδής starrynights.blog
draculas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 δε νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια απο αυτά αστεροειδείς, καθώς κινούνται υπερβολικά γρήγορα, ακόμα και για το μικρό πεδίο του τηλεσκοπίου. το πιο πιθανό είναι, να είναι δορυφόροι, ή ακόμα πιο πιθανό (ειδικά για την πρώτη φώτο του Στέλιου) διαστημικά σκουπίδια που περιστρέφονται τυχαία.
Alexander Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 ... Αλλα πρωτη φορα περασε αντικειμενο με τετοια ταχυτητα ωστε να δω το pe της κεφαλης μου !!! Ε? Τι είναι το pe ? και πως δλδ το είδες... Αν είναι ευκολο εξηγήστε μου Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα