Draco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Παιδιά καλησπέρα.Αύριο με το καλό, και κατόπιν ωρίμου σκέψεως και φιλικών παραινέσεων,θα έχω στα χέρια μου μια Canon 400d μεταχειρισμένη με το φακό της 18-55mm. Επειδή είμαι παντελώς άσχετως με DSLR, θα ήθελα την βοήθειά σας. Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά της για να καταλάβω ότι η μηχανή είναι ΟΚ? Πώς πχ θα δω πόσα κλικ έχει, και αν ο αισθητήρας της είναι σε καλή κατάσταση? Επίσης μετά την αγορά της τι άλλο θα χρειαστώ? Ένα battery grip για παράδειγμα είναι απαραίτητο? Μια δεύτερη μπαταρία ίσως? Για βοηθάτε ρε παιδιά... Canonaδες του forum τα φώτα σας.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Αντε φίλε με το καλό να την παραλάβεις και καλές λήψεις. Πώς πχ θα δω πόσα κλικ έχει Υποθέτω τραβώντας μια δοκιμαστική λήψη και βλέποντας την στην οθόνη της μηχανής σου δείχνει πόσα κλικ έχει.Τώρα για τα υπόλοιπα που ρώτησες επειδή δεν είμαι και ο πιο σχετικός στα μεταχειρισμένα αφήνω να απαντήσουν άλλοι φίλοι που τα ξέρουν καλύτερα.Εγώ εύχομαι να την ευχαριστηθείς την μηχανή,να είναι σε καλή κατάσταση(είναι σίγουρο) και να της βγάλεις το λάδι. Υ.Γ :Σίγουρα θα χρειαστείς μια δεύτερη μπαταριά και έναν φορτιστή αυτοκινήτου για τα βράδια που θα τραβάμε στον Κιθαιρώνα. http://www.astropixel.gr
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Αν είσαι όπως λες παντελώς άσχετος τότε δεν υπάρχει τρόπος να την ψάξεις μέσα σε λίγη ώρα.Γενικά ένα πρόβλημα μπορεί να κάνει καραμπαμ, αλλά μπορεί κ να φανεί μετά από μέρες.Ειδικά για DSLR.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μ έναν που να έχει την μηχανή κ να την ψάξει αυτός για σένα.Γιατί δεν κανονίζεις με κάποιον απ το Forum? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Αντε φίλε με το καλό να την παραλάβεις και καλές λήψεις. Σίγουρα θα χρειαστείς μια δεύτερη μπαταριά και έναν φορτιστή αυτοκινήτου για τα βράδια που θα τραβάμε στον Κιθαιρώνα. Ανδρέα, σε ευχαριστώ πολύ. Θα τα πούμε σίγουρα στον Κιθαιρώνα.. Αν είσαι όπως λες παντελώς άσχετος τότε δεν υπάρχει τρόπος να την ψάξεις μέσα σε λίγη ώρα.Γενικά ένα πρόβλημα μπορεί να κάνει καραμπαμ, αλλά μπορεί κ να φανεί μετά από μέρες.Ειδικά για DSLR.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μ έναν που να έχει την μηχανή κ να την ψάξει αυτός για σένα.Γιατί δεν κανονίζεις με κάποιον απ το Forum? Παναγιώτη, καλή η σκέψη σου αλλά δεν θέλω να αγγαρέψω κάποιο παιδίαπο το forum..Όταν λες ότι κάποιο πρόβλημα μπορεί να φανεί μετά απο μέρες, τι ακριβώς να περιμένω? Με βάζει σε κακές σκέψεις η τοποθέτησή σου.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Παναγιώτη, καλή η σκέψη σου αλλά δεν θέλω να αγγαρέψω κάποιο παιδίαπο το forum..Όταν λες ότι κάποιο πρόβλημα μπορεί να φανεί μετά απο μέρες, τι ακριβώς να περιμένω? Με βάζει σε κακές σκέψεις η τοποθέτησή σου.. Κώστα μην τρελαίνεσαι.Ο Παναγιώτης δεν είχε σκοπώ να σε τρομοκρατήσει ούτε να σε βάλει σε σκέψεις.Απλά επισήμανε κάποια πράγματα που δυστυχώς έτσι είναι σε κάθε αγορά μεταχειρισμένου.Αν θες πάντως δεν εχω πρόβλημα και εγώ να τις ρίξω μια ματιά για να σου φύγει κάθε σκέψη και πίστεψε με δεν μου κάνει κανένα κόπο.Το τηλέφωνο μου το έχεις και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα με ενοχλήσεις. http://www.astropixel.gr
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Επειδή έχω την EOS 400d, από εμπειρία ξέρω πως χωρίς δεύτερη μπαταρία δεν κάνεις τίποτα. Να κοιτάξεις επίσης αν η μηχανή έχει κάρτα μνήμης, αλλιώς πρέπει να την πάρεις χωριστά. Τα 2 GB είναι η μικρότερη πρακτική χωρητικότητα.
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Όταν λες ότι κάποιο πρόβλημα μπορεί να φανεί μετά απο μέρες, τι ακριβώς να περιμένω? Με βάζει σε κακές σκέψεις η τοποθέτησή σου.. Να σου πω εγώ τι έπαθα με μία Canon αναλογική.Το κλείστρο όποτε το θυμόταν έκλεινε σε ταχύτητες πάνω από 500.Κ λέω όταν το θυμόταν, γιατί μου το έκανε μετά από 3 μέρες κ όχι συνέχεια.Την έστειλα πίσω κ ο άνθρωπος δεν το πίστευε γιατί στα χέρια του λειτουργούσε.3 μηχανές επέστρεψα μέχρι να βρω μία που να μην έχει πρόβλημα.Κ αυτήν που πήρα τελικά την είδε ένα καλό παιδιί απ την Θεσσαλονίκη.ΣΚέψου σε αυτή που θέλεις να πάρεις με τόσα ηλεκτρονικά που έχει τι ελάττωμα μπορεί να σου βγάλει κ να μην το πάρεις χαμπάρι.Γι αυτό μιας κ ο Ανδρέας προσφέρθηκε πάρτον μαζί σου στην συνάντηση να την δει αυτός που την έχει κ ξέρει.Κ μην φοβηθείς απ την τριπλή περιπέτεια μου.Εγώ έψαχνα για μηχανές 20ετίας. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Μιας και μιλατε για canon παραγγειλα σημερα την 400αρα απο ebay αγγλιας με :1.4gb memory 2.δευτερη μπαταρια 3.τσαντα μεταφορας 4.τριποδακι 5.καθαριστικα για τον φακο 6.card reader7.φακο 18-55mm+ φυσικα τα υπολοιπα συμπραγκαλα της canon δεν με ενδιαφερει αν ειναι refurbished πιστευω πως θα ειναι στην πενα γιατι τσεκαρα και το feedback του συγκεκριμενου τυπα και δεν ειδα παραπονα.Κανω και ενα copy paste να δειτε τι λεει. This product is Canon Refurbished "A CLASS" to BRAND NEW Condition, in factory sealed box, unopened, everything is keeping in the original manufactory status. This Kit is in PERFECT BRAND NEW CONDITION. Warranty Length: This product comes with 90 Days Canon warranty. Coverage: This warranty covers repair of defective product. Provider: Warranty provided by CanonΚαι η παραπανω τιμη βγηκε με μεταφορικα 440 ευρωσιγα μην εδινα 480 ευρω στην ελλαδα μονο για body. http://pegasusastro.com/
IsAB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Άν δεν έχεις ήδη πάρε και ενα card reader, οι ταχύτητες μεταφοράς είναι πολύ μεγαλύτερες. I''ve got amazing powers of observation
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Καταρχήν παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθειά σας.Η μηχανή τελικώς αγοράστηκε σε πολύ καλή τιμούλα και με 2 καρτούλες των 2 GB στο πακέτο + το μαμίσιο φακό. Έχει μόνο 2500 κλικ και η κατάσταση της μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι άριστη. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Ανδρέα που ήρθε και πήγαμε μαζί για την αγορά και ήταν εκείνος που εξέτασε την μηχανή. Εγώ άλλωστε ιδέα δεν είχα απο DSLR.Πήρα και T-ring, πήρα και ντεκλανσέρ..και είμαι έτοιμος να τραβήξω τον ουρανό με τ' άστρα... Ακούς Ανδρέα????? YΓΑνδρέα ακόμα χρωστάω κάτι σουβλάκια γιατί τις προάλλες μου ήρθες φαγωμένος.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 1oν-Χαίρομαι που η μηχανή είναι μια χαρά(γιατί αν δεν ήταν$#@! )και εύχομαι καλές λήψεις. 2ον-Δεν χρωστάς τίποτα γιατί τα σουβλάκια τα ξεχρέωσες με τις μπύρες που ήπιαμε στον Ταύρο(αν και ο alepohoris δεν μας έκανε την τιμή να παραστεί γιατί κοιμόταν) οπότε είμαστε κομπλέ Κώστα. 3ον-ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ οεοοοοοοο http://www.astropixel.gr
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 YΓΑνδρέα ακόμα χρωστάω κάτι σουβλάκια γιατί τις προάλλες μου ήρθες φαγωμένος.. Κώστα καλορίζικη 1] Ποιός σού είπε πώς ξέρει ο Ανδρέας από Κάνον; 2] Αμα ο "ειδικός" την είδε μετά τις μπύρες,.........καλά κρασιά Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Καλοριζικη!! Καλες φωτογραφιες! Πήρα και T-ring, πήρα και ντεκλανσέρ..και είμαι έτοιμος να τραβήξω τον ουρανό με τ' άστρα... Ακούς Ανδρέα???? Το t-ring τι μαρκα ειναι??
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 αν και το post ειναι αλλου να σας πω και εγω τα ευχαριστα...Ειμαι και εγω πλεον κατοχος μιας ΕΟS 400D !Την αγορασα μαζι με τον κλασσικο φακο 460 ευρω προσφορα απο καταστημα στην Δραμα.Εχω παθει μεγαλη πλακα με αυτα που βγαζει το μηχανημα...Θα παρει αρκετο καιρο να δει ουρανο γιατι α) η atik και ο τροχος φιλτρων ειναι σε κατασταση ατελειωτων δοκιμωνκαι αν δεν τελειωσω με αυτα...β)δεν την πηρα για να φωτογραφισω τον συμπαν τον μεγακοσμο, αλλα για να φωτογραφισω τον μικροκοσμο... μικροσκοπικα ζωα και φυτα.Οι πρωτες δοκιμες ενθαρυντικοτατες.Αν και το site ειναι αστρονομικο παραθετω μια φωτο με αλλο περιεχομενο.Ελπιζω να μην ερχομαι σε αντιθεση με τις αρχες του site.Καλοριζικες μας λοιπον !!! "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ οεοοοοοοο Ανδρέα, το λέιζερ δεν το πήρα. Θα της το πάρω όμως τα χριστούγεννα... και θα μου πάρει δώρο το ED80.. Δίκαιη ανταλαγή δώρων δεν μπορείς να πεις.. Κώστα καλορίζικη 1] Ποιός σού είπε πώς ξέρει ο Ανδρέας από Κάνον; 2] Αμα ο "ειδικός" την είδε μετά τις μπύρες,.........καλά κρασιά Δημήτρη, σ' ευχαριστώ πολύ. Σε πληροφορώ ότι αν δεν ήταν ο Ανδρέας μηχανή δεν θα έπαιρνα... αλλά ευτυχώς οι μπύρες ήρθαν μετά την αγορά, οπότε στην κρίσιμη στιγμή ήμασταν νηφάλιοι.. Καλοριζικη!! Καλες φωτογραφιες!Το t-ring τι μαρκα ειναι?? Σταμάτη σ' ευχαριστώ. Το Τ-ring είναι της Celestron. ΥΓ. Ετοιμάσου να μου δείξεις τα κόλπα..Α..και κάτι μου χρωστάς.. κατι διαστάσεις για ένα ωραίο κουτάκι που είχες φτιάξει..ξέρεις εσυ.. αν και το post ειναι αλλου να σας πω και εγω τα ευχαριστα...Ειμαι και εγω πλεον κατοχος μιας ΕΟS 400D !Αν και το site ειναι αστρονομικο παραθετω μια φωτο με αλλο περιεχομενο.Ελπιζω να μην ερχομαι σε αντιθεση με τις αρχες του site.Καλοριζικες μας λοιπον !!! Στέλιο καλορίζικα και σε εσένα! Μια χαρά είναι η φωτό που ανέβασες. Έχεις ταλέντο και στα επίγεια θέματα βλέπω.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα