Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μολις σημερα παρελαβα την canon μου την oποια και παραγγειλα απο το ebay αγγλιας.Μπορω να πω πως ειναι αψογη και με αρκετα καλουδια οπως ειχε ακριβως στην δημοπρασια.Μαζι με ολα τα παρακατω λοιπον και με μεταφορικα μου εφτασε στα 455 ευρω και φυσικα ουτε λογος για τελωνειο μιας και ειναι απο αγγλια.

Περισσοτερο ανοιξα το post για οσους ενδιαφερονται για canon να τους υποδειξω τον πωλητη αν δεν μπορεσουν να τον βρουν και το συμαντικοτερο να μην ξοδεψουν μια περιουσια εδω στην ελλαδα που για το body μονο θελουν 480 ευρω.

Οριστε και μια Photo με ολα τα πραγματακια που ελαβα.

423gv5.jpg

423gv5.40195f4362.jpg

Δημοσιεύτηκε

Άγγελε, πώς ακριβώς δουλεύει το e-bay???

Δηλαδή, αφού υποβάλεις την προσφορά στη δημοπρασία και κατοχυρωθεί σε σένα, τί πρέπει να κάνεισ μέχρι την τελίκή παραλαβή?

Πώς πληρώνεις εκτός απο πιστοτική?

Τί γίνεται με τις μεταφορικές, ποιός αναλαμβάνει τη μεταφορά?

#-o #-o #-o

The Truth Is Out There... 8-[ 8-[ 8-[
Δημοσιεύτηκε

Εχει να κανεις αγορα επιτοπου χωρις πληστηριασμο.

Τωρα ο τροπος παραδοσης ειναι με royal mail το οποιο ειναι το αγγλικο ταχυδρομειο και σου ερχεται συστημενο στο σπιτι το πακετακι και στο παραδιδουν χερι χερι.

Τωρα στο ebay για να παρεις κατι πρεπει να κανεις λογαριασμο στο www.paypal.com ειτε με πιστωτικη ειτε με χρεωστικη καρτα την οποια χρεωστικη πρεπει να ρωτησεις και να ψαξεις ποια κανει και ποια οχι γιαυτη την δουλεια (εγω εχω πιστωτικη).

Η ολη διαδικασια ειναι εντελως ασφαλες (ebay και paypal συνεργαζονται)

ωστε αν πεσεις σε απατεωνα παιρνεις τα λεφτα σου πισω πραγμα που το εχω κανει 2 φορες μεχρι τωρα στις τοσες φορες που εχω παρει κατι απο εξωτερικο.

Περα απο τα παραπανω εφτιαξα και το remote μου σημερα κιολας και οριστε και η πατεντουλα μου :D

το ενα κουμπι ειναι για auto zoom το αλλο μια αντιγραφη του κουμπιου της καμερας και o διακοπτης για bulb να κραταει ανοιχτο το κλειστρο κλασικα πραγματα.

424za6.jpg

424za6.1b774f00ea.jpg

Δημοσιεύτηκε

και επειδη εχει περασει καιρος και ισως να μην μπορειτε να βρειτε το Manual στα ελληνικα μεσα στο astrovox οριστε και ενα Link

(πατηστε sto free user και περιμενετε να γινει αντιστροφη μετρηση)

http://rs18.rapidshare.com/files/12864218/Canon_EOS_400D_Greek_manual__small_size_.pdf

Δημοσιεύτηκε

Το εργαλείο κάνει τον μάστορα ή #-o #-o

Καλορίζικό λοιπόν το εργαλείο και περιμένουμε να :shock: τις αρετές του μάστορα. : :roll: :roll:

Φιλικά

Δημήτρης.

“ Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες ενδογενώς δεμένες μεταξύ τους “ . ??? :shock: :roll: #-o
Δημοσιεύτηκε

Άγγελε καλορίζικη και απο εμένα.

Την περασμένη Παρασκευή την αγόρασα κι εγώ μεταχειρισμένη με όλα της τα αξεσουάρ με το φακό της το τσαντάκι της + 2 κάρτες μνήμης των 2Gb

με 400€.

Έχει μόνο 2500 κλικ και είναι σε άριστη κατάσταση.

Υπάρχουν και στην Ελλάδα καλές ευκαιρίες ειδικά στην αγορά των μεταχειρισμένων αρκεί να το ψάξεις.

Πάντως σα μηχανή με έχει κερδίσει απο την πρώτη στιγμή.

Καλορίζικη λοιπόν και μην παραμελήσεις να τη δοκιμάσεις λόγω της CCD που έχεις.

Φιλικά

Κώστας

EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Δημοσιεύτηκε
Kαλοριζικη και καλα βολια και απο εμενα, και εγω πριν καμια εβδομαδα πηρα την eos 450d αλλα ο καιροs μαs τα χαλασε λιγο. :D
Φιλικα Χρηστοs.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης