Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ (ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ 70 ΕΤΧ ΤΟΥ LIDL - ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ)

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

1.ΓΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ

2.ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ INTERNET www.green-witch.com

ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ?

1040 ΛΙΡΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ - 1350 ΕΥΡΩ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ?

3.ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ Σ`ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ.

Δημοσιεύτηκε

Ψάξε και τις τιμές του στην Ελλάδα, η Αγγλία είναι γενικά ακριβή στα αστρονομικά.

Να ξέρεις επίσης ότι ένα τέτοιο τηλεσκόπιο δεν θα είναι και τόσο βολικό για επίγεια παρατήρηση.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Επιπλέον να ξέρεις οτι σε περίπτωση που θελήσεις να ασχοληθείς με την αστροφωτογραφία (πράγμα πολύ λογικό αφού ξεζουμίσεις στην παρατήρηση τις 8 ίντσες σου...!), θα πρέπει να προσαρμόσεις τη στήριξή σου με μία ισημερινή σφήνα και αυτό ισχύει για οποιαδήποτε αλταζιμουθιακή στήριξη.

Το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο έχει αποσπάσει πολύ καλές κρητικές και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του (το έχω ψάξει και για μένα, γιατί ψηνόμουν να το χτυπήσω,αλλα τελικά δεν το έκανα...ακόμα!!). άν βιαστείς λίγο θα προλάβεις και το $200 rebate που δίνει η celestron.

Τέλος ρίξε μιά ματιά στο forum για αγορές απο εξωτερικό,υπάρχει αντίστοιχο post με πολύ υλικό...

The Truth Is Out There... 8-[ 8-[ 8-[
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά,

Το έχουμε πεί και το ξαναλέω: Η Celestron δεν επιτρέπει να γίνονται πωλήσεις προς χώρες όπου υπάρχει αντιπρόσωπός της.

Φίλε Xref, καλως όρισες. Έλεγξε το μην την πάθεις τελικά. Κατα τα άλλα το τηλεσκόπιο είναι εξαιρετικό.

Φιλικά

Δημήτρης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης