sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 babgia, τελικα εμαθα απο το εξωτερικο οτι δεν χρειαζομαι τιποτα. Βαζω τον ανταπτορα μου με το βυσμα για το αναπτηρα τσιγαρου στο αυτοκινητο και αυτο ειναι! Το αυτοκινητο εμαθα οτι δεν χρειαζεται να ειναι αναμμενο, και αν εχεις καινουρια μπαταρια εισαι ενταξει. Τραβαει λιγο ρευμα και δεν υπαρχει προβλημα στην εκκινηση μετα του αυτοκινητου. Απλα αν παρω μια μπαταρια σαν και αυτη απο το AlexPak θα ειμαι πιο ανετος. Για να την ψαξω λιγο.....! Ακριβώς έτσι Γιώργο, εγώ και ένας φίλος έχουμε τίς heg5 καί 6.Τίς δουλέυουμε από τόν αναπτήρα, εγώ έχω τήν 5 στόν Κιθαιρώνα 4-5 ώρες χωρίς να βάλω μπροστά τόν κινητήρα, κανένα πρόβλημα, ενοήτε η μπαταρία να είναι σέ καλή κατάσταση, εγώ έχω 45Am. Καί 10 μέτρα καλώδιο. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2008 Μια χαρα Sevax. Και εγω εχω μια 55 Αh στο αυτοκινητο νομιζω και την αλλαξα πριν περιπου 3-4 μηνες (ανοιξη). Με τον ανταπτορα οποτε ειμαι ετοιμος για εξορμησεις!!! ΥΓ: Θα παω και στο Alex Pak να δω τι ειναι αυτη η μπαταρια και κυριως το μεγεθος της. Αληθεια που εχει στην Θεσσαλονικη Alex pak??? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Με μια τετοια μπορουμε να τροφοδοτουμε laptop ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
babgia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Με μια τετοια μπορουμε να τροφοδοτουμε laptop ? Αν το Notebook δουλεύει από τα 12VDC & κάτω ναι.Αυτό μπορείς να το δεις από το τι γράφει ο μετασχηματιστής του ή το Manual & αν είναι DC ή AC. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Ευχαριστω Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
babgia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Ευχαριστω ΠΡΟΣΕΧΕΑν δουλεύει με 12 VDC είσαι ΟΚΑν δουλεύει με μικρότερη θέλεις σταθεροποιητή στα Volt που δουλεύει το Notebook.Αν δουλεύει με μεγαλύτερη θέλεις Inverter. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα