blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Το αγορασα πριν 7,8 μηνες απο τον νομικο 450 ευρω.το ανταλλαζω με διοπτρικο +μπορώ να δώσω και διαφορα εαν ειναι πιο ακριβο ΚΙΝΗΤΟ 6932554667
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟ
tzimis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 φιλαρακι με τι ακριβως ψαχνεις να το ανταλλαξεις?
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΠΑΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΝΕΥΤΩΝΙΟ Η ΔΙΟΠΤΡΙΚΟ
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2008 ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ
Βασίλης Μούσκουρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Φίλε, μάλλον δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια ανταλλαγή. Είμαι ευχαριστημένος από το δικό μου, απλώς ήθελα να πάρω ένα Dob 8άρι, αλλά δεν μου έκατσε. Οπότε κρατάω αυτό που έχω. ΕυχαριστώΒασίλης
sevax Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Φίλε, μάλλον δεν με ενδιαφέρει μια τέτοια ανταλλαγή. Είμαι ευχαριστημένος από το δικό μου, απλώς ήθελα να πάρω ένα Dob 8άρι, αλλά δεν μου έκατσε. Οπότε κρατάω αυτό που έχω. ΕυχαριστώΒασίλης Έχω ντομπ, λέω να τό δώσω. Όχι ανταλαγή. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Βασίλης Μούσκουρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2008 Άσε, γιατί παρήγγειλα ένα 8άρι Dob και το έστειλα πίσω γιατί είναι τεράστιο για τους χώρους που διαθέτω και την πάτησα. Ωραίο σκεύος αλλά ανοικονόμητο. εσύ τι dob έχεις και πόσο το δίνεις;Αν θες στείλε μου μέιλ στο vamus@hotmail.com να τα λέμε από κει.Β
sevax Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Άσε, γιατί παρήγγειλα ένα 8άρι Dob και το έστειλα πίσω γιατί είναι τεράστιο για τους χώρους που διαθέτω και την πάτησα. Ωραίο σκεύος αλλά ανοικονόμητο. εσύ τι dob έχεις και πόσο το δίνεις;Αν θες στείλε μου μέιλ στο vamus@hotmail.com να τα λέμε από κει.Β Γίά σου Βασίλη 8άρι είναι τό ίδιο που έστηλες πίσω. Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Βασίλης Μούσκουρης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Οπότε, Δημήτρη, όπως καταλαβαίνεις μένω με το 6ιντσο, που είναι εξαιρετικό βέβαια, απλώς είναι ισημερινή η στήριξη και με ζορίζει λίγο. Αργότερα, όταν θα πάω σε μεγαλύτερο σπίτι με μεγαλύτερη βεράντα θα το ξανασκεφτώ για μεγαλύτερο τηλεσκόπιο ............!
elli Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2008 Sevax πόσο το δίνεις?dob 8? Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato http://http://nightskyastro.blogspot.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα