Jump to content

tzimis

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της tzimis Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. UP 100 ευρω.πιο κατω δεν παει..
  2. οπως γραφω πουλαω το τηλεσκοπιο αυτο,μιας και δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω με το χομπι....το εχω στησει 2 φορες απο ουτε μιση ωρα.ειναι το auriga 70/900 EQ1 και ειναι απο θυγατρικη εταιρια της sky watcher,που το βγαζει ολοιδιο και στην ιδια τιμη.η αγορα του ηταν περιπου 200 ευρω και το δινω στα 110...υπενθυμιζω οτι ειναι ολοκαινουριο στο κουτι του και ειναι καλη ευκαιρια για καποιον που θελει να ασχοληθει με αυτο το χομπι να εξασκηθει επανω σε αυτο. τηλ.για πληροφοριες και συνενοηση 6932037730.δημητρης. και 2 link http://www.ildiaframma.it/prodotto-143055/Rifrattore-70900.aspx http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=514 ευχαριστω.
  3. tzimis

    τι τηλεσκοπιο ειναι?

    καλημερα σε ολους!λοιπον το μικροβιο του τηλεσκοπιου το κολησα και εγω εδω και 3 χρονια κοντα αλλα ηθελα να καταφερω να μαζεψω ενα καλο χρηματικο ποσο για να παρω ενα καλο τηλεσκοπιο...πραγμα που δεν καταφερα ακομη,αλλα μου εκαναν ξαφνικα δωρο ενα εχθες,που δεν ξερω ουτε την μαρκα του,και ουτε τα τεχνικα χαρακτιριστικα του.....αν μπορουσε να βοηθησει κανεις και να μου βρει στοιχεια για αφτο το τηλεσκοπιο θα ειμαι ευγνωμον...το τηλεσκοπιο ειναι το AURIGA Rifratore 70/900 EQ1.ευχαριστω.
  4. φιλαρακι με τι ακριβως ψαχνεις να το ανταλλαξεις?
  5. tzimis

    Nexstar 4 SE - SOLD

    λοιπον θα ηθελα να σε ρωτησω αν εκτος απο το να το πουλησεις, κανεις και καποια ανταλλαγη..εχω μια τηλεκατεθυνομενη βενζινοκινητη φορμουλα,ολοκαινουρια αχρησιμοποιητη της kyosho και μου κοστησε 800 ευρω.επειδη εχω ψωρα με τα τηλεσκοπια και δεν εχω παρει ακομα,ψαχνω καποιον που να δεχεται τετοια ανταλλαγη.αν ενδιαφερεσαι στειλε μου στο j_pa87@yahoo.gr δημητρης.
  6. tzimis

    Meade LXD75 GoTo

    φιλε πωλειται και το τηλεσκοπιο?
  7. λοιπον θα ηθελα να σε ρωτησω αν εκτος απο το να το πουλησεις, κανεις και καποια ανταλλαγη..εχω μια τηλεκατεθυνομενη βενζινοκινητη φορμουλα,ολοκαινουρια αχρησιμοποιητη της kyosho και μου κοστησε 800 ευρω.επειδη εχω ψωρα με τα τηλεσκοπια και δεν εχω παρει ακομα,ψαχνω καποιον που να δεχεται τετοια ανταλλαγη.αν ενδιαφερεσαι στειλε μου στο j_pa87@yahoo.gr δημητρης.
  8. γεια χαρα.ειναι ευκολο να πειτε μια τιμη και καποιες φωτογραφιες?
  9. λοιπον θα ηθελα να σε ρωτησω αν εκτος απο το να το πουλησεις, κανεις και καποια ανταλλαγη..εχω μια τηλεκατεθυνομενη βενζινοκινητη φορμουλα,ολοκαινουρια αχρησιμοποιητη της kyosho και μου κοστησε 800 ευρω.επειδη εχω ψωρα με τα τηλεσκοπια και δεν εχω παρει ακομα,ψαχνω καποιον που να δεχεται τετοια ανταλλαγη.αν ενδιαφερεσαι στειλε μου στο j_pa87@yahoo.gr δημητρης.
  10. tzimis

    Πωλείται MEADE ETX125 PE

    φιλαρακι ειναι ευκολο να μου στειλεις φωτογραφια στο j_pa87@yahoo.gr?
  11. φιλαρακι ειναι ευκολο να βαλεις καμια φωτογραφια?
  12. καλησπερα ενδιαφερομαι για το τηλεσκοπιο αλλα θελω να ρωτησω αν κανετε ανταλλαγη με κατι αλλο.εχω ενα βενζινοκινητο τηλεκατευθυνομενο φορμουλα την f2005 ολοκαινουριο αχρησιμοπιοητο και μου κοστησε 800 ευρω. αλλα επειδη μου αρεσουν τα τηλεσκοπια ψαχνω καπιοιον που να θελει τετοια ανταλλαγη,εστω και αν το τηλεσκοπιο ειναι μικροτερης αξιας..αν ενδιαφερεστε στειλτε μου στο j_pa87@yahoo.gr.δημητρης.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης