nik0s Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 γεια σας παιδες!ξερει κανενας τι προσοφθαλμιο χρειαζομαι για να μεταφερω την εικονα του τηλεσκοπιου στο pc? μιλαω για bresser galaxia 114/900 ola einai dynata, arkei mono na to pistepseis...
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Φίλε καταρχάς καλωσόρισες στο site...(oυπς αυτή η δουλειά είναι της Elenas..χαχ..πλάκα κάνω)...Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο???http://telescopeshop.gr/show.asp?productId=385&productSeriesId=47&productTypeId=&companyId=2&categoryId=6
nik0s Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 καλως σας βρηκα! αυτο ακριβως, να σαι καλα!! ola einai dynata, arkei mono na to pistepseis...
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Εμένα αυτό το εργαλείο μου φαίνεται πολύ καλό...για εμάς τους΄άπειρους με αστροφωτογραφία...με αυτό το εργαλείο κάνεις την δουλειά σου απλά κ ωραία...κ εγώ θα το αγοράσω κάποια στγμή..όταν δηλαδή αγοράσω laptop...κ εσυ πιστεύω ν έχεις laptop...ή να είναι κοντά το pc σου με το τηλέσκόπιο...αυτά
nik0s Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2, 2008 ευχαριστω κ παλι. μολις το παρω θα σου πω εντυπωσεις, cu ola einai dynata, arkei mono na to pistepseis...
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Φίλε Νίκο το αγόρασες?...Αποτελέσματα??Περιμένω...
babgia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Μην διάζεστε ψάχτε το λίγο είναι η χειρότερη κάμερα της κατηγορίας & η ποιο φθηνή βέβαια. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα