Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Την εχει το multirama με 300ευρω.Δεν σκοπευα να αγoρασω dslr,αλλα μου φαινεται τιμια.Την εχει κανεις για να μου πει εντυπωσεις? Eυχαριστω... Κωστας
...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Δημοσιεύτηκε
Αρκετά καλη αλλα εξαρα μονο. Στα 3 multi θεσσαλονίκης εχουν μεινει μονο τα εκθεσιακά μοντελα.
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Τη μηχανή την έχω και γω. Για τα λεφτά της είναι πολύ τίμια και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Για να δείς τις ελλείψεις της πρέπει να έχεις πάει βαθιά στη φωτογραφία.

Πάρε και έναν καλό φακό σαν τον FA 50mm f/1,4 ή τον FA 35mm f/2 και θα με θυμηθείς... Ποιοτικοί, γρήγοροι μέχρι αηδίας, οξείς σαν ξυράφι και φτηνοί σαν χώμα.

Δημοσιεύτηκε
Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιο μέλος για αστροφωτογράφιση ? Και εντυπώσεις.
http//www.ethaleia.gr/ , http//astrochania.blogspot.gr/
  • 5 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Επανερχομαι στο συγκεκριμενο θεμα της Pentax με μια απορια...Εφαγα τον τοπο για να βρω απο Ελλαδα διαγωνιο προσοφθαλμιο για το οφθαλμοσκοπιο αλλα δε βρηκα τιποτα.Ισως δεν το εισαγει η αντιπρροσωπια λογω τσουχτερης τιμης(πιθανον να κοστιζει περισσοτερο απο τα 300ε που εκανε η ιδια η μηχανη).Καπου διαβασα οτι ο Canon Angle Finder C μπορει να προσαρμοστει και σε καποιες Pentax.Ισχυει αυτο,και αν ναι μπορει να λειτουργησει καλα;
Δημοσιεύτηκε
Επανερχομαι στο συγκεκριμενο θεμα της Pentax με μια απορια...Εφαγα τον τοπο για να βρω απο Ελλαδα διαγωνιο προσοφθαλμιο για το οφθαλμοσκοπιο αλλα δε βρηκα τιποτα.Ισως δεν το εισαγει η αντιπρροσωπια λογω τσουχτερης τιμης(πιθανον να κοστιζει περισσοτερο απο τα 300ε που εκανε η ιδια η μηχανη).Καπου διαβασα οτι ο Canon Angle Finder C μπορει να προσαρμοστει και σε καποιες Pentax.Ισχυει αυτο,και αν ναι μπορει να λειτουργησει καλα;

Σε ενα Review λεει

"will fit any EOS camera (and many other brand film and digital SLRs)"

και εδώ λεει για ολα τα μοντελα pentax..αλλα δεν ειναι της Canon ....Αλλα θα ειναι ιδιο με της Canon

http://www.profilmgear.com/Items/13524?&caSKU=13524&caTitle=Angle%20Finder%20Canon%20/%20Minolta%20/%20Nikon%20/%20Pentax%20/%20Sigma

μόνο με δοκιμή σε καποιο καταστημα της Canon θα μας λυσει την απορια ....αν το δοκιμάσεις γραψε το αποτέλεσμα ...με ενδιαφέρει και εμένα .

Εδω φαινεται να χρησιμοποιει ανταπτορακια για διαφορετικη μηχανή

http://www.trademe.co.nz/Electronics-photography/Camera-accessories/Other/auction-196816495.htm

«Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good Night

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημοσιεύτηκε
Ενδιαφεροντα τα συγκεκριμενα προιοντα και αρκετα οικονομικαΜαλλον θα το ψαξω αυριο Jimkopa και θα ενημερωσω.Δεν ξερω βεβαια αν αξιζει η ποιοτητα τους,μιας και δεν ειναι επωνυμα.Το προβλημα παντως ρε παιδια ειναι,τουλαχιστον για τη Θεσ/νικη οπου βρισκομαι,οτι αν πας σε καποιο ντεμεκ 'εξειδικευμενο' καταστημα φωτογραφικων ειδων και τους ζητησεις κατι που να μην εχει σχεση με συμβατικη φωτογραφηση,(βλεπε γαμους,βαφτισια,κλπ) ειτε δεν ασχολουνται καθολου μαζι σου(ειδικα αν τους πεις για αστροφωτογραφια σε παιρνουν για καθυστερημενο ),ειτε σου λενε κατι τρελες τιμες ,γιατι δηθεν το φερνουν απο το εξωτερικο.Τη μηχανη που την πηρα το καλοκαιρι με τις εκπτωσεις απ΄το MULTIRAMA 300ε την βρηκα τωρα με 600ε( φανταστητε οτι ειχε σταματησει η κυκλοφορια της ηδη απο τοτε που την πηρα εγω).ΕΛΕΟΣ ](*,) ](*,)
Δημοσιεύτηκε
Ενδιαφεροντα τα συγκεκριμενα προιοντα και αρκετα οικονομικαΜαλλον θα το ψαξω αυριο Jimkopa και θα ενημερωσω.Δεν ξερω βεβαια αν αξιζει η ποιοτητα τους,μιας και δεν ειναι επωνυμα.Το προβλημα παντως ρε παιδια ειναι,τουλαχιστον για τη Θεσ/νικη οπου βρισκομαι,οτι αν πας σε καποιο ντεμεκ 'εξειδικευμενο' καταστημα φωτογραφικων ειδων και τους ζητησεις κατι που να μην εχει σχεση με συμβατικη φωτογραφηση,(βλεπε γαμους,βαφτισια,κλπ) ειτε δεν ασχολουνται καθολου μαζι σου(ειδικα αν τους πεις για αστροφωτογραφια σε παιρνουν για καθυστερημενο ),ειτε σου λενε κατι τρελες τιμες ,γιατι δηθεν το φερνουν απο το εξωτερικο.Τη μηχανη που την πηρα το καλοκαιρι με τις εκπτωσεις απ΄το MULTIRAMA 300ε την βρηκα τωρα με 600ε( φανταστητε οτι ειχε σταματησει η κυκλοφορια της ηδη απο τοτε που την πηρα εγω).ΕΛΕΟΣ ](*,) ](*,)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης