Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Θελω ν'αγορασω ενα φτηνο,εως 500ευρω,για χρηση με την neximage και ισως σε συνδεση με το nexstar 4se που εχω.Βρηκα μερικα,αλλα εχω αποριες σχετικα με το τι' επεξεργαστη να εχει(απλο η' 2πλοπυρηνο) και με το τι' εξοδους και ποσες πρεπει να εχει.Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη
...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα !

Αυτα που αναφερεις δεν εχουν τρελες απαιτησεις .Θα επεξεργαζεσαι εικονες απο τον ιδιο υπολογιστη ?Πιθανως τοτε να χρειαστεις καπως δυνατο επεξεργαστη .Θα << τρεχεις>> και προγραμματα , οπως διαφορα πλανηταρια ? Τοτε θα χρειαστεις και μια καρτα γραφικων με ικανοποιητικη μνημη .Εγω οταν πηρα laptop προτιμησα να ειναι dedicated .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Ένα Celεron 366Mhz με 512 Mb RAM & 4Gb HD

Κάνει για οδήγηση & να κρατά τις φωτογραφίες από κάμερα;

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημοσιεύτηκε
Ισως βαλω το STELLARIUM η΄το StarryNight.Η επεξεργασια της εικονας δεν ειναι απαραιτητο να γινεται στο laptop,εχω desktop που πεταει.Παντως, τα 512mb μνημης σε καρτα γραφικων ξεφευγουν πολυ για τα χρηματα που διαθετω,εκτος αν εχετε βρει εσεις κατι που εγω δεν ξερω
...ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΘΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΙLL ΑΠΟ ΩΡΑ...
Δημοσιεύτηκε
Ισως βαλω το STELLARIUM η΄το StarryNight.Η επεξεργασια της εικονας δεν ειναι απαραιτητο να γινεται στο laptop,εχω desktop που πεταει.Παντως, τα 512mb μνημης σε καρτα γραφικων ξεφευγουν πολυ για τα χρηματα που διαθετω,εκτος αν εχετε βρει εσεις κατι που εγω δεν ξερω

για δες τα νεα λαπτοπ της ASUS με κόστος λιγότερο απο 300 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε

Για αρχή θα προτείνω σαν λειτουργικό windows..

και αυτό γιατί τα νεα laptop με κόστος κάτω απο 400 ευρώ συνήθως έχουν κάποια έκδοση linux.

μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδω για αρχή:

http://laptopia.gr/?tag=asus-eee

αλλα να θυμάσαι οτι κανένα απο αυτά δεν είναι ολοκληρωμένο PC, δηλαδή δεν θα εχει DVD-RW, κάρτα γραφικών, μεγάλο δίσκο (και αν αποφασίσεις να βάλεις μεγαλύτερο θα είναι πανάκριβος, το ίδιο και με την RAM)

Aν δε δεις κάποιο απο κοντά δεν θα πιστεύεις πόσο μικρά είναι! χωράνε παντού, και μεταφέρονται πανεύκολα! και αν δε σκοπεύεις να φορτώσεις κανένα Registax ή photoshop, αλλα να κάνεις απλή σύλληψη βίντεο, δουλειές γραφείου (word, excel..) internet, mail, κτλ, νομίζω οτι θα σε καλύψει κάποιο απο αυτά πλήρως.

η άλλη επιλογή είναι να πάρεις με σχεδόν τα διπλάσια λεφτά ενα "κανονικό" laptop.. :wink:

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον μιας και αγορασα προσφατα laptop το έχω ψαξει το θεμα και μεχρι 500euro μπορεις να βρεις αρκτετα μηχανηματα.

Ενας καλος τροπος ειναι μέσω του www.skroutz.gr

Σημαντικο ειναι να παρεις ενα 2πυρηνο 256MB minimum στη καρτα γραφικων για τη δουλεια που το χρειαζεσαι.

Ενα σημαντικοτατο παραγμα που πρεπει να προσεχουμε όλοι όταν αγοράζουμε laptop είναι τη ΕΓΓΥΗΣΗ που μας παρεχουν και το service αν είναι καλο.

Αυτα ειχα να πω,υπομονη στα ματια σου γιατι θα δεις οτι στι skroutz παιζουν πολλα μεχρι 500 euro.

Φιλικα,

Νικος

Οταν εχεις ενα προβλημα,κοιτα τ'αστρα,

εκει θα βρεις τη λυση...

www.orionas.gr

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης