vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Κοιταξα στο πλανηταριο Θεσσαλονικης και εχουν ενα t-ring το οποιο γραφει οτι ειναι για Olympus των 35mm (δηλαδη συμβατικη;. Ειναι το μονο t-ring για Olympus.Ειναι το καταλληλο για την δικη μου Olympus E-410? No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
planetman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Που θες να προσαρμόσεις τη μηχανή; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Στο 6" skywatcher μου. Με εναν skywatcher ανταπτορα που θα παραγγειλω μαζι...Το θεμα ειναι εαν αυτο το t-ring κανει για την καμερα μου... No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Όχι το κλασσικό είναι για φιλμάτες Olympus χρειάζεσαι το T-adapter για 4/3 μηχανές (Olympus, Leica, Panasonic) το έχει το πλανητάριο και το πήρα και εγώ για την ίδια μηχανή με σένα. Κοστίζει 28 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ πριν δυο μήνες αν θυμάμαι καλά. Είναι της Vixen με κωδικό Νο. 3773Το δικό μου skywatcher 6" δεν χρειάζεται αντάπτορα επιπλέον. Αν αφαιρέσεις τον προσαρμογέα για προσοφθάλμιους έχει σπείρωμα τύπου Τ από κάτω για ψάξε το λίγο. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δηλαδη θα χρειαστω μονο το t-adapter κ οχι ανταπτορα κ t-ring;Εισαι ικανοποιημενοσ απο αυτο; No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Ναι είναι μια χαρά καθότι είναι Vixen και πολύ πιο καλή κατασκευή από τα φτηνά κινέζικα. Για τον αν χρειαστείς T - adapter δεν ξέρω αν έχουμε τον ίδιο εστιαστή αλλά υποθέτω πως μάλλον τον ίδιο έχουμε και δεν το χρειάζεσαι. Μόνο T - ring πιθανότατα χρειάζεσαι. Ρώτα αφού πάρεις ένα τηλέφωνο για να το παραγγείλεις. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Alexander Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2008 Αντε καλές κι σωστές αγορές ώστε να έχεις μια καλή αρχή στην αστροφωτογραφία! Και μόλις τα φτιάξεις να με φωνάξεις κι εμένα για να μαθαίνω Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2008 Thanks παιδες.. Εκανα την παραγγελια.. Θα ειναι εδω σε 2 μερουλες λογικα. Παραγγειλα και μοτερ ορθης αναφορας και προβλεπονται μεγαλες εξορμησεις και πειραματα απο την επομενη βδομαδα!!! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα