Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Ευχαριστώ για τις συνβουλέςΑστροφωτογράφηση και παρατήρησηΣτήριξη Heq 6 Sky-Scan gotoΓια το βεσέ σου κάλεσε στις 22 αυγούστου να μιλήσουμεΣταθερά στο 1 απο τα 3 ποδια χαλκιδικής , εκγαταστημένο.Να πουλήσω το μακξτούτοφ 90μμ με εστιακή 1250 η θα χρειστεί για οδήγηση.Κιν.699 35 42 14 0
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2008 Εγω θα το κρατουσα για οδηγηση σε συνδυασμο με εναν Barlow . Τετοια τηλεσκοπια δε πανε ποτε χαμενα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Τότε να πάρω ένα 127 χιλιοστών και να δώσω το 90μμ σε έναν που το θέλει μόνο για ημερίσια παρατήρηση σε καλή τιμή.Το έχω τάξει.Νομίζω ότι θα είναι πιο έυκολη γιατι συλλέγει περισσότερο φως το 127μμ .(οδήγηση)
dimpap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2008 Νομίζω ότι θα είναι πιο έυκολη γιατι συλλέγει περισσότερο φως το 127μμ .(οδήγηση) Τι είδους τηλ θα είναι το 127? Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2008 Ένα σκαι γουώτσερ 127μμ1500εστιακή/ μακξτούτοφ.νομισα ότι θα καταλάβεις.είδα στο αστρο σχοπ πολυ καλες τιμες.εξηγησέ μου λιγα για το astroshop. είναι καταστημα που πουλάει η κάτι σαν e-bay.το λέω γιατι έχει τιμες κουκουτσια με τις τιμες των εληνικών καταστημάτων.ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα