galileo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Σε κανα μήνα θα πάει ένας φίλος μου στις ΗΠΑ. και επειδή έπαθα 2 καρδιακά όταν είδα τις τιμές των celestron στο αμερικάνικο adorama (περίπου 45-65% φθηνότερα) σκέφτηκα μήπως του πω να μου πάρει τπτ. Το πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω τι γίνεται με τη μεταφορά στο αεροπλάνο. Γιατί για χειραποσκευή δε νομίζω, και μετά άμα το δώσει σαν αποσκευή πιστεύω θα το βρω κομμάτια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει?? πχ αν μπορείς να πληρώσεις κατιτίς παραπάνω και να θεωρηθεί εύθραυστο??? Ευχαριστώ
astroilias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Katarxin na ksereis oti mallon tha xreiastei na plirosei teloneio gia tin eisagogi tileskopiou,an den to dilosei sto aerodromio kai ton piasoun tha pesei katasxesi.Rota prota to teloneio prin kaneis kapoio lathos bima. http://www.cig.canon-europe.com/a?i=nuncBHDpp7
galileo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 α ναι. Αλλά το τελωνείο γύρω στο 20% δεν είναι??? Ακόμη και τότε πιο φθηνά είναι.... Απλά δε ξέρω πως μπορεί να μεταφερθεί με αεροπλάνο χωρίς να χουμε κανα ατύχημα
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2008 Συνηθως οι αρχικες του συκευασιες ειναι καλες για μεταφορα . Ετσι κι αλλιως κι αυτα μεταφερονατι απο το εργοστασιο στους αντιπροσωπους , επομενως τα προσεχουν στο πακεταρισμα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα