raxxla Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2008 Διαγώνιο πολυεπιστρωμένο πρίσμα Skywatcher 2" για διοπτρικό τηλ. μαζί με adaptor για φακούς 1.25". Είναι αυτό που δίνεται μαζί με τα ED80, 100 κλπ. της Skywatcher.Σφραγισμένο και αχρησιμοποίητο, περίσσεψε από αγορά τηλεσκοπίου. Τιμή 55 ευρώ. Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Το θέλω εγωΤα υπόλοιπα με πμΠαζαρένκας Χρήστος
raxxla Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2008 Το θέλω εγωΤα υπόλοιπα με πμΠαζαρένκας Χρήστος Χρήστο, σου έχω στείλει πμ , κάνε μια σύνδεση! Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 Ηλία, Αν δεν το πάρει τελικά ο Χρήστος, το θέλω εγώ. ΑΝ είναι, μου λές Δημήτρης Δημήτρης
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2010 Το ξέθαψα!! Υπάρχει ακόμα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα