Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Για τους φιλους που τους αρεσει το εν λογω προγραμμα σας πληροφορω οτι ειναι διαθεσιμο στην παρακατω σελιδα. :P

http://downloads.sourceforge.net/stellarium/stellarium-0.10.0beta.exe

0.10-new-interface.jpg.a4fdc65f505d4a4aa7d7e9ddf76d8f5e.jpg

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστώ για την ενημέρωση ! Απ'ότι είδα πάντος εκτός από το μενού δεν υπάρχει κάποια φοβερή διαφορά .

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Αν μπορείτε αποφύγετε αυτη την beta εκδοση και κατεβάστε την κανονικη έκδοση του προγράμματος. Κόλαει υπεβολικα. Ουτε to Photoshop δεν ειναι τοσο βαρυ. Ελεος...

Μαλλον θα διορθωθουν ολα αυτα τα προβληματα στην επομενη εκδοση αλλα μεχρι τοτε ισως να ήταν καλλίτερο να εγκαθιστουν το κανονικο stelarium οσοι δεν το εχουν ξαναχρησιμοποιήσει. :wink:

Δημοσιεύτηκε

Βασικά είναι αρκετά ελαφρυ, καθώς παίζει αρκετά καλά και γρήγορα στο eeePC που εχω (CPU: intel 900MHz)

αλλα τελικά αναγκάστηκα και το άλλαξα και εγω με την έκδοση 9, καθώς δεν εχει πλέον ΚΑΜΜΙΑ φωτογραφια, πηγαίνεις δηλαδή στο Μ51 και αντί για την φώτο του Μ51, εχει ενα κενό χώρο.. προσωπικά δεν με βολεύει επειδή δεν ξέρω απ'έξω ολα τα Μessier, και θέλω να ξέρω τι να περιμένω να δω..

(μήπως κολλάει και ειναι βαρύ, λόγω drivers της VGA? ή λόγω Vista?)

Δημοσιεύτηκε
Βασικά είναι αρκετά ελαφρυ, καθώς παίζει αρκετά καλά και γρήγορα στο eeePC που εχω (CPU: intel 900MHz)

αλλα τελικά αναγκάστηκα και το άλλαξα και εγω με την έκδοση 9, καθώς δεν εχει πλέον ΚΑΜΜΙΑ φωτογραφια, πηγαίνεις δηλαδή στο Μ51 και αντί για την φώτο του Μ51, εχει ενα κενό χώρο.. προσωπικά δεν με βολεύει επειδή δεν ξέρω απ'έξω ολα τα Μessier, και θέλω να ξέρω τι να περιμένω να δω..

(μήπως κολλάει και ειναι βαρύ, λόγω drivers της VGA? ή λόγω Vista?)

Το έβαλα σε ενα pc με 3200 celeron και 512 ram σε windows xp sp2. Ενταξει δεν ειπα να βάλω το stary night αλλα to stelarium.

Να σημειωσω επισης οτι η προηγουμενη εκδοση του stelarium επαιζε πολυ καλα, στο ιδιο pc!

Δημοσιεύτηκε

Εγω σε Vista το εχω και παιζει πολυ καλα.

Δεν ξερω τι μπορει να σας φταιει...

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Να βοηθήσω σε όσους κολλαει το προγραμμα και ειναι αργο ..

Φταίει η κάρτα γραφικών σας το προγραμμα χρειάζεται δυνατοτητες για 3D εικόνες ...αν η καρτα σας εχει.. τοτε το μόνο που χρειάζεται ειναι αναβαθμιση των drivers πηγαίνετε στην σελίδα της καρτας σας και καντε αναβαθμιση .

«Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good Night

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης