Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2008 Για τους φιλους που τους αρεσει το εν λογω προγραμμα σας πληροφορω οτι ειναι διαθεσιμο στην παρακατω σελιδα. http://downloads.sourceforge.net/stellarium/stellarium-0.10.0beta.exe Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Alexander Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2008 Ευχαριστώ για την ενημέρωση ! Απ'ότι είδα πάντος εκτός από το μενού δεν υπάρχει κάποια φοβερή διαφορά . Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
casperino9 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2008 Αν μπορείτε αποφύγετε αυτη την beta εκδοση και κατεβάστε την κανονικη έκδοση του προγράμματος. Κόλαει υπεβολικα. Ουτε to Photoshop δεν ειναι τοσο βαρυ. Ελεος... Μαλλον θα διορθωθουν ολα αυτα τα προβληματα στην επομενη εκδοση αλλα μεχρι τοτε ισως να ήταν καλλίτερο να εγκαθιστουν το κανονικο stelarium οσοι δεν το εχουν ξαναχρησιμοποιήσει.
draculas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Βασικά είναι αρκετά ελαφρυ, καθώς παίζει αρκετά καλά και γρήγορα στο eeePC που εχω (CPU: intel 900MHz)αλλα τελικά αναγκάστηκα και το άλλαξα και εγω με την έκδοση 9, καθώς δεν εχει πλέον ΚΑΜΜΙΑ φωτογραφια, πηγαίνεις δηλαδή στο Μ51 και αντί για την φώτο του Μ51, εχει ενα κενό χώρο.. προσωπικά δεν με βολεύει επειδή δεν ξέρω απ'έξω ολα τα Μessier, και θέλω να ξέρω τι να περιμένω να δω.. (μήπως κολλάει και ειναι βαρύ, λόγω drivers της VGA? ή λόγω Vista?)
casperino9 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Βασικά είναι αρκετά ελαφρυ, καθώς παίζει αρκετά καλά και γρήγορα στο eeePC που εχω (CPU: intel 900MHz)αλλα τελικά αναγκάστηκα και το άλλαξα και εγω με την έκδοση 9, καθώς δεν εχει πλέον ΚΑΜΜΙΑ φωτογραφια, πηγαίνεις δηλαδή στο Μ51 και αντί για την φώτο του Μ51, εχει ενα κενό χώρο.. προσωπικά δεν με βολεύει επειδή δεν ξέρω απ'έξω ολα τα Μessier, και θέλω να ξέρω τι να περιμένω να δω.. (μήπως κολλάει και ειναι βαρύ, λόγω drivers της VGA? ή λόγω Vista?) Το έβαλα σε ενα pc με 3200 celeron και 512 ram σε windows xp sp2. Ενταξει δεν ειπα να βάλω το stary night αλλα to stelarium. Να σημειωσω επισης οτι η προηγουμενη εκδοση του stelarium επαιζε πολυ καλα, στο ιδιο pc!
Altinakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2008 Εγω σε Vista το εχω και παιζει πολυ καλα. Δεν ξερω τι μπορει να σας φταιει... Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
jimkopa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2009 Να βοηθήσω σε όσους κολλαει το προγραμμα και ειναι αργο .. Φταίει η κάρτα γραφικών σας το προγραμμα χρειάζεται δυνατοτητες για 3D εικόνες ...αν η καρτα σας εχει.. τοτε το μόνο που χρειάζεται ειναι αναβαθμιση των drivers πηγαίνετε στην σελίδα της καρτας σας και καντε αναβαθμιση . «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
agis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 από ότι κατάλαβα διαλέγεις και πλανήτη!!!!στο μενού έγινε τρομερή δουλεία θεωρώ... http://flavors.me/agis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα