Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, η πτυχιακή θα ανέβει :mrgreen:

Όταν γράφω κάποια πράγματα στο Astrovox ή στο Aparadektoi ο κάθε άνθρωπος έχει το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει τα λεγόμενα μου, αρκεί να πιστέψει σε όσα λέω και να αναφέρει την πηγή (εμένα :cheesy: ). Εδώ όμως τα πράγματα είναι ποιο ευαίσθητα γιατί άλλο πράγμα η ελεύθερη άποψη και άλλο η πτυχιακή. Για αυτό θα είμαι λίγο ποιο επιφυλακτικός αυτή τη φορά, γιατί κυκλοφορούν και ανεπρόκοποι στο διαδίκτυο.

Πολύ σωστά σκέφτεσαι και έχεις κάθε δικαίωμα να βάλεις όσο μεγάλο τμήμα της πτυχιακής σου εσύ επιλέξεις.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
  • 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Βρε παιδιά ξέρει κανείς ποιος δημιούργησε την λέξη "φωτορύπανση"; Ξέρω ότι η λέξη αυτή εμφανίστηκε πριν από 40 χρόνια αλλά ο καθηγητής με ρωτάει από ποιον. Ξέρει κανείς; :(

(Αν δεν σας πειράζει, μπορώ να βάζω κι άλλες παρόμοιες απορίες εδώ; Πρέπει να κάνω διορθώσεις και τρέχω σαν τρελός)

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

Δημοσιεύτηκε

:?

ειναι απλά μια σύνθετη λέξη, και οχι και τοσο δύσκολη να την "συνθέσεις"

πρέπει απαραίτητα να την επινόησε κάποιος συγκεκριμένος?

(και αφού εξέφρασα την απορία μου... απαντάω: δεν ξέρω! :wink: )

Δημοσιεύτηκε
Άλλη μια ερώτηση. Οι πρώτες έρευνες για την φωτορύπανση ξεκίνησαν την δεκαετία του 60. Ξέρει κανείς κάποια συγκεκριμένη και από που μπορώ θα βρω; :(

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Η πτυχιακή είναι έτοιμη και παραδόθηκε στους καθηγητές μου. Θα πάω στη Ζάκυνθο την Κυριακή για την παρουσίαση και επιστρέφω την Τρίτη. Αν θέλετε, μπορώ να ανεβάζω σε ξεχωριστό θέμα αποσπάσματα (μιας και κυκλοφορούν και τεμπέληδες στο διαδίκτυο) της πτυχιακής :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης