Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 162
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Αγγελε πολυ καλη η κατασκευη!!!!! =D> =D>

Θα των αφησεις εκει τον εξοπλισμο;;; ή θα τον ανεβαικατεβαζεις;; Γιατι αν θα τον αφησεις μονιμα εκει δεν θα μπαζει νερα;;

Παντως μου εδωσες μια πολυ καλη ιδεα! Ιδικα αυτο τις ραγες! :mrgreen:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Kαμια φωτο δεν εχεις να μας δειξεις?Ποτε υπολογιζεις να τελειωσει η κατασκευη?

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε
Δειχνει να εχει γινει επαγγελματικη δουλεια.Ποσο χρονο το σχεδιαζες?

...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA...

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

επαγγελματικη δεν ειναι ερασιτεχνικη και κατω ειναι μιας και πρωτη φορα κανω κατι τετοιο.

Οπως ειπα και στην αρχη πηρα το corel και απλα ζωγραφισα αυτο που σκεφτομουν ουτε σχεδια ουτε κατι περιεργο.

Δεν θελει κοπο θελει τροπο :wink:

Δημοσιεύτηκε
επαγγελματικη δεν ειναι ερασιτεχνικη και κατω ειναι μιας και πρωτη φορα κανω κατι τετοιο.

Οπως ειπα και στην αρχη πηρα το corel και απλα ζωγραφισα αυτο που σκεφτομουν ουτε σχεδια ουτε κατι περιεργο.

Δεν θελει κοπο θελει τροπο :wink:

=D> =D> =D> =D>

Walt Whitman

Δημοσιεύτηκε

Αγγελε μας κρατας σε αγωνια οσον αφορα το συστημα περιστροφης.....

Ειμαι πολυ ανυπομονος να θαυμασω τι εχεις σχεδιασει....

Να υποθεσω οτι θα τοποθετησεις εναν ξυλινο δακτυλιο (σε τμηματα) που θα μετατρεπει τα 8γωνα σε κυκλο???

Παντως κανεις σοβαρη εργασια =D> =D> =D>

Δημοσιεύτηκε

Άγγελε, ΠΑΡΑ πολύ ωραία η δουλειά με το θόλο. Αποδίδω τα εύσημα και εγώ με τη σειρά μου. Φαίνεται ότι θα είναι κομψοτέχνημα η κατασκευή σου.

Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στα μονωτικά υλικά που θα χρησιμοποιήσεις. Ελπίζω το τμήμα του θόλου με τη θυρίδα (το επάνω), να περιστρέφεται πάνω σε ράγα. Θα βάλεις και μηχανισμό, ή όχι;

(Χαριτολογώντας) Πολύ σωστή και η αναφορά που έγινε σχετικά με τη σφεντόνα. Έχω κάτι πιο αποτελεσματικό: Ρουκέτες αιθανόλης :P \:D/

Συχγαρητήρια για το ''οικοδόμημα'' και πάλι. Με το καλό να το ''κατοικήσει'' το Vixen σου.

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια με κανετε και νιωθω λες και εχω κανει κατι πολυ σπουδαιο.

Μπορω να πω πως παρ'ολη την αρνητικοτητα απο μερικους πως δεν γινονται μερικα πραγματα (που ηδη εχω καταφερει) δεν μασαω και προχωρω ακαθεκτος.

Μεχρι τωρα δεν εχω προβληματιστει καθολου και μου βγαινει πολυ καλα η ολη κατασκευη ομως δεχομαι πηρα απο καποιους που δεν ξερω γιατι αντι να μου πουν "μπραβο για πρωτη φορα που κανεις κατι τετοιο μονος σου" αντιθετως ακουω συνεχως "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ"

επειδη ομως εχω τρομερο πεισμα ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

Αυτα ειχα να πω και συγνωμη για το ξεσπασμα.

Υγ.1 :D Εχετε φαγωθει ολοι να δειτε πως θα γυριζει ελπιζω αυριο να βαλω την ραγα να τελειωνει και αυτη και συντομα θα ανεβασω video στο youtube να σας το δειξω.

Υγ.2 Σημερα ασχοληθηκα λιγο περισσοτερο με την οροφη και τις προσθεσα νευρα ετσι ωστε να ειναι ακομη πιο στιβαρη ανεβηκα επανω της και δεν καταλαβαινε τιποτα.

Δημοσιεύτηκε

αυτα παθαινω και εγω αγγελε σε διαφορες κατασκευες μου απλωσ καμια φορα μπορει αλλες αποψεις να σου δωσουν λυσεις που δεν σκευτικες ποτε η να σου λιγοστεψουν τον χρονο κατασκευησ δεν υπαρχει δεν γινεται αυτο απλος ο καθενας εχει τον τροπο του, και καμια φοραδεν ακουμε και καποιον ακομα και αν η αποψη του η η γνωμη του ειναι εντελος βλακωδης .ακομα και απο την βλακεια προεκιψαν μεγαλες ανακαλυψεις. συγνωμη παντος αν εγω προκαλεσα το ξεσπασμμα σου αν στην συνομιλια μας ειπα κατι που σε πηραξε, δεν εγινε εσκεμενα

ΥΣ τελικα το στιλιαρι απο το σκεπαρνι ειναι μερκε δεν μασ ειπες?

ανεβασε φοτο

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ

Δημοσιεύτηκε

Αυτοι που σου τα λενε ολα αυτα Αγγελε δεν θα σταματησουν ποτε.Να εισαι σιγουρος γι αυτο. Επισης σιγουρο ειναι οτι ανθρωποι με αυτο το αρνητικο πνευμα (πρακαταβολικα παντα) δεν θα κανουν τιποτα στην ζωη τους που θα τους κανει να νιωσουν την χαρα της δημιουργικοτητας.

Μην σταματας ! Σκεψου τι εχεις πετυχει ήδη (και οχι μονο εσυ). "Ακινητοποιεις" τον πλανητη μας ετσι ωστε για μερικα λεπτα να εχεις τον απαραιτητο χρονο να φωτογραφιζεις ουρανια σωμματα σε αποσταση εκατομυριων ετων φωτος !!!! Φωτογραφιζεις το παρελθον !!!! Και μονο η σκεψη ειναι τρομακτικη ωρες ωρες.

Τι μπορει λοιπον να σου πουν ολοι αυτοι Αγγελε που να σε πτοησει ?

ΤΙΠΟΤΑ !

Συνεχισε φιλε !!!

=D> =D> =D>

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Εχω κανει τα βαψιματα και τις στεγανωσεις και επισης μου εχει ερθει η ραγα και αυριο δευτερα θα μπει η σκεπη επανω με τα ροδακια.

Μολις τελειωσω με αυτο θα ανεβασω Photos Και video με το πως γυριζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Οριστε παιδια και ενα μικρο τεστ μονο με τα 4 ροδακια απο τα 8 που ειναι να μπουν .Οταν θα βαλω και τα αλλα 4 θα ειναι ακομη πιο σωστο enjoy !!

http://www.youtube.com/watch?v=tw8D0RWYUtQ

(το συγκεκριμενο video το εσβησα επειδη ηταν κακη η ποιοτητα του αν κοιταξετε ομως παρακατω εχω βαλει αλλο)

Δημοσιεύτηκε
Εδω ειμαστε παιδια ηρθαν τα κρυα και επειδη επρεπε κατι να κανω και εγω ωστε να μπορω να φωτογραφιζω και τον χειμωνα και να μην στηνω και να ξεστηνω αποφασισα να κανω ενα βημα μπροστα και να φτιαξω και εγω το δικο μου παρατηρητηριο.

Επιασα λοιπον το corelaki και αρχισα να ζωγραφιζω σχεδια

graphic1jf9.jpg

w800.png

Τελικα κατεληξα στο μεγαλυτερο σχεδιο της παραπανω εικονας και οριστε τι καταφερα σημερα σε μια ημερα.

img1230mo9.jpg

w800.png

img1239ze3.jpg

w800.png

img1238rr1.jpg

w800.png

αυριο θα συνεχισω και θα σας δειξω και την συνεχεια :D

[-(

συγχαριτηρια!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: πολυ καλο!!! =D> =D> =D>

Δημοσιεύτηκε

Καλα πας Αγγελε.

Κουραγιο το παρατηρητηριο σου συντομα θα ειναι ετοιμο.

Καλη συνεχεια.

=D> =D> =D>

"ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"

Ορφικα κειμενα.[/b]

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης