Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Γιώργο, θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Πραγματικά όλοι αισθανόμαστε ότι το άξιζες, ακόμη κι όσοι σε γνωρίζουμε μόνο από τα εύστοχα και νηφάλια post σου στο astrovox! Ωστόσο επίτρεψέ μου να πω δημόσια ότι κάτι πολύ καλό είχα διακρίνει ήδη από εκείνη την πολύ σύντομη συνάντησή μας πρίν 2 χρόνια σε αστροβραδιά της Λάρισας. Είμαι σίγουρος ότι η πορεία σου στο μέλλον θα είναι ανάλογη!

Συγχαρητήρια και σ' όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν ή προσπάθησαν με σοβαρότητα.

Για όσους απογοητεύθηκαν να ξέρουν ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουμε μερίδιο στην αποτυχία και την επιτυχία στη ζωή μας. Τη αποτυχία διαδέχεται η επιτυχία, και την απογοήτευση η χαρά. Καλή συνέχεια σε όλους!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

• Απαντήσεις 196
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητέ Γιώργο, είναι αλήθεια ότι δεν είδα τη σχετική συζήτηση στο astrovox για την επιτυχία σου διότι, δυστυχώς, έχω αρκετές ημέρες να το επισκεφτώ.

Όμως λίγο πριν ο Στέφανος με πληροφόρησε σχετικά και δεν σου κρύβω ότι χάρηκα ιδιαίτερα.

Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Δημοσιεύτηκε
(sorry gia ta greeklish alla vriskomai stin italia)

eixa tin atixi efkairia na mpw sto net... distixws... exw stenaxwrethei arketa tolmw na pw, oso axaristo kai an akoygetai. tha protimoysa tin teleftea thesi para tin ekti....

kserw pws isws einai katakriteo afto poy lew alla pragmatika aisthanomai poli asxima. Einai apaisio afto to sinaisthima toy "eftasa mexri tin pigi kai nero den hpia."

kserw opws exoyme pei pws enas diagwnismos de mas krinei san anthrwpoys alla opws kai na exei stenaxwriemai. kai distixws moy xalaei kai i ekdromi. den exw oreksi gia tipota. olo to sxoleio exei bgei kai egw kathomai se ena internet cafe dipla sto ksenodoxeio.

Ειλικρινά mangelo, στεναχωρηθήκα για τη θέση που πήρες.Μπορεί να μην το βιώσα εγώ αυτό, αλλά το βίωσε η αδερφή μου,nansy, που για ελάχιστο 0,1 δεν πέρασε στην Ολυμπιάδα και πήγε στην 6η θέση.Πικράθηκε πάρα πολύ και δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει τελείως.Βέβαια δεν είναι η μόνη.Πραγματικά δεν το ευχήθηκα και δεν το εύχομαι σε κάνεναν να του συμβεί αυτό.Ξέρω ότι είσαι πολύ πικραμένος και μπορώ έστω και λίγο να σε καταλάβω.Όμως τουλάχιστον, να χαρείς την εκδρομή σου!!Θα σου μείνει μια εμπειρία σαν τελειόφοιτος που είσαι!Εξάλλου ένα να σκέφτεσαι!Βγήκα 6ος σε όλη την Ελλάδα!Σημαίνει πάρα πολλά!! :wink:Αυτή η θέση δεν προσφέρεται κάθε μέρα στον καθένα! :wink:

Πραγματικά όμως, έχεις κάθε δίκιο να νιώθεις έτσι τώρα!Απλά να ξέρεις ότι θα σου έρθουν και άλλες ευκαιρίες που θα τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο :mrgreen: :wink: Και ξέρω ότι θα το κάνεις! :wink:

Λοιπόν, αφοσιώσου στις πανελλήνιες!!Καλή σου επιτυχία! :mrgreen: :cheesy:

Να ευχηθώ και πάλι, καλή επιτυχία στους 5 πρώτους που θα πάνε στην Ολυμπιάδα και καλό ταξίδι στους νικητές την ΝΑΣΑ!Και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! =D>

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Πραγματικα το μονο που μπορω να πω ειναι ενα θερμο ευχαριστω!!!Και να ειστε σιγουροι οτι για να αναψει η σπιθα της αστρονομιας μεσα μου,συμβαλατε κι εσεις με τις αστροβραδιες σας!!!!!!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

geia sas apo flwrentia. egw avrio pairnw to dromo toy girismou. prospathw na to kseperasw kai na min to skeftomai alla den ta katafernw oso tha ithela. pantws, eilikrina, katalavainw to pws aisthanthike i nansy persi... eleni, irtha sti thesi soy kai se katanohsa.

eksakolouthw na pistevw pws tha protimoysa tin teleftea thesi apo tin 6h. an pigaina sto diagwnismo kai katetheta oli moy ti gnwsi, de tha me peiraze. se afti tin periptwsi, afto iksera, afto egrapsa, afto aksiza. alla afto poy me lypei poli perissotero kai me kanei na aisthanomai etsi asxima einai oti piga meta apo mia mera spiti moy kai syniditopoiisa pws tha mporoysa na eixa grapsei parapanw. afto einai poy me stenaxwrei. an diaxeirizomoun ligo kalitera ta themata isws kataferna mia thesi stin olympiada. gt ti sto kalo; poso mporei na apexei o 5os apo ton 6o;;

anyway, pragmata poy den allazoyn den aksizei na ta analyei kaneis. efxomai gia akomi mia fora bravo kai sigxaritiria stin olympiaki omada.

kali epitixia kai polla polla metalia se olous...

:D

Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε

http://www.youtube.com/watch?v=Bf9g-jXts4M

Παιδιά συγχαρητήρια!!!!Είστε παράδειγμα για όλους!!!!!!!! =D> =D> =D>

Μπράβο σας!!!! =D> =D>

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε
Ναι! Το είδα και εγώ! Το πρώτο πράγμα που έκανα με το που έφτασα σπίτι... :cheesy: :cheesy: Μπράβο παιδιά... Πάρα πολύ ωραία.. Εγώ επιτέλους είδα τους επιτυχόντες του Ίππαρχου. Στην Ιταλία δε μου τους εμφάνιζε, δεν ξέρω γιατί. Και, προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως στους 20 βρίσκεται μόνο ένα κορίτσι, αυτό της NASA. Πραγματικά, κατακόρυφη πτώση του ποσοστού των κοριτσιών. Οπότε, φανταστείτε πόσο καλές ήταν οι περσινές κοπέλες της 5αδας-και της 20αδας φυσικά.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε
Ποτε το ειχε η TV αυτο και δεν το ειδα????? ελεος!!!! Παντω ρε Γιωργαρα μπραβο και παλι μπραβο σ!

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια εχω μια ενσταση!

το σχολειο υποστηριξε εξ αρχης τον γιωργο?εαν ναι τοτε καλως εκανε ο διευθυντης και βγηκε στο γυαλι,εαν οχι τοτε θα ελεγα απλως οτι δν ειναι καλο να ειμαστε υποκριτες!η επιτυχια ανηκει ΜΟΝΟ στον γιωργο και το βρησκω αδικο μονο στις επιτυχιες να θυμουνται καποιοι τον κοπο και την προσπαθεια τον εκαστοτε επιτυχοντων.

Δημοσιεύτηκε

το σχολειο υποστηριξε εξ αρχης τον γιωργο?εαν ναι τοτε καλως εκανε ο διευθυντης και βγηκε στο γυαλι,εαν οχι τοτε θα ελεγα απλως οτι δν ειναι καλο να ειμαστε υποκριτες!η επιτυχια ανηκει ΜΟΝΟ στον γιωργο και το βρησκω αδικο μονο στις επιτυχιες να θυμουνται καποιοι τον κοπο και την προσπαθεια τον εκαστοτε επιτυχοντων.

Το σχολείο του, του μαθαίνει γράμματα... στο ελληνικό χάος βέβαια αλλα του μαθαίνει.. κι αυτό δεν αλλάζει..

Γιώργο.. Τα θερμα μου συγχαρητήρια και στο ξαναλέω... αντε σε περιμένουμε στο Φυσικό!!!!!

Δημοσιεύτηκε
Κατ'αρχας να πω οτι το βιντεο δεν το ανεβασα εγω αλλα ενας φιλος μου.....Το σχολειο δεν με βοηθησε,αλλα μπορω να πω οτι δεν αδιαφορησε.Παντως πιστευω οτι ηταν ο πιο καταλληλος χωρος για μια τετοια συνδεση,μαλιστα αιφνιδιαστηκα γιατι εμαθα για τη συνεντευξη πολυ λιγο πριν γινει η συνδεση....Ευχαριστω και παλι

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει..Πραγματικά το έχω παρατηρήσει όχι μόνο περυσι στο σχολείο μου, αλλά και παλαιότερα σε άλλα σχολεια, ενώ δεν βοηθάνε καθόλου έναν μαθητή να προοδεύσει και δεν τον υποστηρίζουν, μετά βγαίνουν στα κανάλια με ένα υποκριτικό χαμόγελο και λένε: ''ναι το ξέραμε για τον μαθητή αυτό, μπράβο του για την επιτύχια...κ.α..'' χώρις να έχουν συμβάλλει σε αυτήν του την επιτυχία και να πέρνουν και ένα μερίδιο της.Το θεωρώ πολύ άδικο!Άλλα όπως και να έχει τουλάχιστον όπως είδα και σήμερα, παραδέχονται την επιτυχία και τους κόπους των μαθητών τους!Κάτι είναι και αυτό! :cheesy:

Πάντως κανένας δεν μπορεί να πάρει την επιτυχία του Γιώργου και γενικά κάθε νικητή!!Η νίκη ανήκει σε αυτούς και σε κανέναν άλλον! :cheesy:

Και όπως και να το κάνουμε, όπως είπε σωστά ο Τηλέμαχος, το ελλήνικο σχολείο είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο σου δίνει γνώσεις, ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο αλλά σου τις δίνει, γι'αυτό και ένα μικρό μερίδιο από την επιτυχία ενός μαθητή πρέπει να πηγαίνει και εκεί, πιστεύω! :mrgreen:

Το ζήτημα είναι να μην κολλάμε σε λεπτομέρειες, δεν αλλάζει και τίποτα!!:cheesy: Σημασία έχει πώς τα είπαν μια χαρά!!! :cheesy: Γιώργο, πολλά συγχαρητήρια για την συνέντευξη και πάλι!!Πραγματικά, σε θαύμασα!!Ήσουν λιτός στις κουβέντες σου και ουσιώδης!!Μπράβο!!Όπως και μπράβο και στο άλλο παιδί!! :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
ΑΣΧΕΤΟ αλλα MANGELO ΧΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΝΝΝΙΙΑΑΑΑΑΑ ΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε φιλε!!!! ΝΑ σε γερος και δυνατος και ναι γινεις ο καλητερος αστρονομοςςςςς!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :-({|= :-({|= :-({|= \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ 8) 8) 8) :P :P :P :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστώ πάααααρα πολύυ! Να' σαι καλά φίλε Νικόλα! Και εσύ ό,τι επιθυμείς! Άντε και του χρόνου στο space camp να μου φέρεις μπλουζάκι.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Γιώργο, για εκεινο το αυτόγραφο ρε συ...

μπορείς να το ανεβάσεις εδω αν θελεις...

:wink:

Πολλά μπράβο και απο μενα!! αντε και με το μετάλλιο στο χερι, να σε ξαναδούμε στον αέρα...

Δημοσιεύτηκε

Ετυχε να διαβασω στην εφημεριδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για την διακριση αυτη οπως θα διαβασετε παρακατω.

Και μ' αυτη την ευκαιρια ξανα γραφω εδω μετα απο πολυ καιρο!:oops:

Συγχαρητηρια κι απο μενα σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν στον διαγωνισμο και σε οσους διακριθηκαν!

Ιδιαιτερα στο αγαπητο μελος ,Γιωργο Βαλογιαννη (koyote). =D>

Χρονια Πολλα επι τη ευκαιρια για τα γενεθλια σου σημερα! \:D/

Σου ευχομαι υγεια, καθε επιτυχια και καλη τυχη στα ονειρα σου!!! :wink:

Καλη συνεχεια σε ολους και καθαρους ουρανους! :cheesy:

Δυο έλληνες μαθητές στη NASA

“Είναι μια καλή ευκαιρία να ζήσω την κατάσταση που βιώνουν οι εκπαιδευόμενοι αστροναύτες, αλλά και να γνωρίσω μαθητές από όλο τον κόσμο”

Της Φιλομήλας Δημολαΐδου

Τους εξιτάρει το σύμπαν και αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτό, προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του. Δύο μαθητές από την Ελλάδα, που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, θα μεταβούν τον Ιούλιο στη NASA

Μπορεί, βέβαια, οι δέκα ημέρες στη NASA να μην τους φτάνουν για να ανακαλύψουν τα μυστικά του διαστήματος, όμως σίγουρα είναι μια καλή αρχή. Ο μαθητής της Γ’ τάξης του 4ου λυκείου Τρικάλων Γιώργος Βαλογιάννης και η μαθήτρια της Β’ τάξης του λυκείου Ληξουρίου Κεφαλληνίας Ελευθερία Δρακονταειδή είναι οι μεγάλοι επιτυχόντες του 14ου πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού αστρονομίας και διαστημικής, που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στο Βόλο. Τώρα οι μέρες κυλούν αντίστροφα γι’ αυτούς, περιμένοντας εναγωνίως να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Ο Γιώργος, ο μεγαλύτερος της παρέας, ασχολείται εδώ και χρόνια με την αστρονομία. Έχει μάλιστα και δικό του τηλεσκόπιο για να μελετά καλύτερα το σύμπαν. Δεν είναι πρωτάρης αυτής της διαγωνιστικής δοκιμασίας, αφού πέρυσι μετείχε και στην Αστρονομική και Αστροφυσική Ολυμπιάδα της Ινδονησίας, αποσπώντας τιμητικό έπαινο.

“Πιστεύω ότι ο καθένας νιώθει εξιταρισμένος με το σύμπαν. Ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και συνειδητοποιείς τη θέση σου σε αυτό”, τόνισε ο μαθητής από τα Τρίκαλα, ο οποίος αγωνιά να μεταβεί στην Αμερική. “Είναι μια καλή ευκαιρία να ζήσω την κατάσταση που βιώνουν οι εκπαιδευόμενοι αστροναύτες, αλλά και να γνωρίσω μαθητές από όλο τον κόσμο”, σχολίασε ο Γ. Βαλογιάννης, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αστρονομία, γι’ αυτό και σκοπεύει στις επικείμενες πανελλαδικές εξετάσεις να δηλώσει πρώτο το τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ.

Η Ελευθερία αντιθέτως δεν έχει αποφασίσει αν θα ασχοληθεί μελλοντικά με την αστρονομία, γιατί έχει ακόμη μία μεγάλη αγάπη, την ιατρική. Ωστόσο αυτό το διάστημα “πετάει” στα σύννεφα, όπως λέει, αναμένοντας την έλευση του Ιουλίου.

“Με ενθουσιάζει ότι μπορώ να μάθω τι γίνεται γύρω μου, να εξηγήσω τα φαινόμενα του ουρανού. Νιώθω δέος όταν βλέπω τον ουρανό”, ανέφερε η μαθήτρια από το Ληξούρι.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Επιπλέον στο πλαίσιο του διαγωνισμού οι μαθητές Άγγελος Τσιάρας του 2ου λυκείου Δράμας, Ορφέας Βουτυράς του Α’ Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης Αθηνών, Αθανάσιος Μητράκης του Ελληνικού Λυκείου Βρυξελλών και Γιώργος Λιούτας του 1ου λυκείου Τρικάλων θα μεταβούν μαζί με τους δύο παραπάνω τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Τεχεράνη για δέκα ημέρες, όπου θα λάβουν μέρος στη 3η Αστρονομική και Αστροφυσική Ολυμπιάδα.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Κώστας Μαυρομάτης, τα 14 χρόνια, που διεξάγεται ο διαγωνισμός, συμμετείχαν περίπου 5.000 μαθητές, το οποίο δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα αυτά συνηγορούν στο διαρκές αίτημα των πολυάριθμων αστρονομικών συλλόγων της Ελλάδας προς το υπουργείο Παιδείας, το μάθημα της αστρονομίας να επανέλθει ως κανονικό μάθημα στα λύκεια της χώρας, όπως ήταν παλιότερα και μάλιστα, “όπως το είχαν ως ένα από τα τέσσερα βασικά μαθήματα, την τετρακτύ, οι αρχαίοι μας πρόγονοι”. Όλοι οι παραπάνω συμμετέχοντες, ο μεγαλύτερος των οποίων είναι σήμερα 32 ετών, αναμένεται να συγκεντρωθούν τον Οκτώβριο του 2010 στο Βόλο, προκειμένου να μοιραστούν τις εμπειρίες τους αλλά και τις ιδέες τους για την εξέλιξη της επιστήμης και του διαγωνισμού.

Μαρ 25, 2009

ΠΗΓΗ:http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=36010

1779614197_Makedonia25-3-2009_Ellhnesmathitessthnnasa.thumb.jpg.a992b61dde7dc04f686a6255f5294174.jpg

Πρωτοσελιδο εφημεριδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 25-3-2009 , "Ελληνες μαθητες στην ΝΑΣΑ"

astonomyvd6.jpg

Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό... :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
geia sas apo flwrentia. egw avrio pairnw to dromo toy girismou. prospathw na to kseperasw kai na min to skeftomai alla den ta katafernw oso tha ithela. pantws, eilikrina, katalavainw to pws aisthanthike i nansy persi... eleni, irtha sti thesi soy kai se katanohsa.

eksakolouthw na pistevw pws tha protimoysa tin teleftea thesi apo tin 6h. an pigaina sto diagwnismo kai katetheta oli moy ti gnwsi, de tha me peiraze. se afti tin periptwsi, afto iksera, afto egrapsa, afto aksiza. alla afto poy me lypei poli perissotero kai me kanei na aisthanomai etsi asxima einai oti piga meta apo mia mera spiti moy kai syniditopoiisa pws tha mporoysa na eixa grapsei parapanw. afto einai poy me stenaxwrei. an diaxeirizomoun ligo kalitera ta themata isws kataferna mia thesi stin olympiada. gt ti sto kalo; poso mporei na apexei o 5os apo ton 6o;;

anyway, pragmata poy den allazoyn den aksizei na ta analyei kaneis. efxomai gia akomi mia fora bravo kai sigxaritiria stin olympiaki omada.

kali epitixia kai polla polla metalia se olous...

:D

Καταρχάς πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!Πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο να είσαι στην 6η θέση.Πέσυσι ήμουν στην 6η μόνο για πολύ ελάχιστο..περίπου για 0,1...Το πήρα πολύ άσχημα και ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει και το ομολογώ.Οι σκέψεις σου πέρασαν και από το δικό μου το μυαλό....Είναι άσχημο συναίσθημα και σε νιώθω απόλυτα!!!!Όμως κάθε τι που μας συμβαίνει γίνεται για κάποιο λόγο και κάτι μας μαθαίνει αυτό!!

Ένας διαγωνισμός δεν σε κάνει νικήτη...αλλά η προσφορά και το έργο σου στο μέλλον!!! :cheesy: :cheesy:

Να ξέρεις πώς ακόμα και η 6η θέση είναι πολύ σημαντική και να μην αφήσεις αυτό να σε σταματήσει.Έχεις πολλά να προσφέρεις και θα το κάνεις!!!! :cheesy: :cheesy:

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους διακριθέντες μαθητές και την κοπέλα που θα πάει στη ΝΑΣΑ(που είναι γλυκήτατη στη φωτογραφία)!!!!

Πολλά μπράβο!!!!!!! =D> =D> =D> :mrgreen:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

• 6 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Το Σάββατο έγινε η απονομή των βραβείων κ.τ.λ. του διαγωνισμού ! Η όλη διοργάνωση ήταν πολύ καλή και πραγματικά

η Εταιρία Αστρονομίας Βόλου (τα μέλη της δλδ και ιδιαίτερα τα στελέχη που τρέχουν για όλα αυτά) αξίζουν πολλά μπράβο =D>

Σε λίγο θα βγουν στο ιντερνετ και φωτογραφίες από την τελετή .

Ας συνεχίσουμε να διαδίδουμε την επιστημονική νόηση !

Λοιπόν για άλλη μια φορά : συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους

και φυσικά

παιδιά καλή επιτυχία στην Ολυμπιάδα :wink:

Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοί

από εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.

S.P. Langley

Δημοσιεύτηκε
Μπραβο για αλλη μια φορα στον Συλλογο του Βολου που ξεκινησε αυτον τον διαγωνισμο

Ανδρέας Αμανατίδης - Αλεξανδρούπολη - ΣΕΑΘ - http://www.astrothraki.gr

Φοιτητής ΤΕΙ ΚΑΒΑΛΑΣ - Τεχνολογία Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου

UrbanStyle Magazine

Δημοσιεύτηκε
Το Σάββατο έγινε η απονομή των βραβείων κ.τ.λ. του διαγωνισμού ! Η όλη διοργάνωση ήταν πολύ καλή και πραγματικά

η Εταιρία Αστρονομίας Βόλου (τα μέλη της δλδ και ιδιαίτερα τα στελέχη που τρέχουν για όλα αυτά) αξίζουν πολλά μπράβο =D>

Σε λίγο θα βγουν στο ιντερνετ και φωτογραφίες από την τελετή .

Ας συνεχίσουμε να διαδίδουμε την επιστημονική νόηση !

Λοιπόν για άλλη μια φορά : συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους

και φυσικά

παιδιά καλή επιτυχία στην Ολυμπιάδα :wink:

Aπονομη ακούω και απόνομη δεν βλέπω... 8-[ Βρε δεν έχετε φωτογραφίες,εντύπωσεις κάτι.... :?: Με την όρεξη θα μείνουμε??? :P Μας τιμωρείτε που δεν ήρθαμε... :P :mrgreen:

Μπράβο στην Εταιρεία που για άλλη μια φορά για την καταπλητική δουλειά!!! =D> Και πάλι μπράβο!!

Και συγχαρήτηρια σε όλους για την πρόκριση τους στο διαγωνισμό!!=D>

Καλή επιτυχία στην Ολυμπιακή ομάδα και να γυρίσουν με το χρυσό!!! :cheesy: =D>

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης