Fragostafylo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 Αποχρωματικό ή αχρωματικό? ποία η διαφορά? δεν έχω καταλάβει...Πώς μπορώ να καταλάβω εγώ τι έχω απο τα δύο? thx είμαι καινουριος στο χώρο και δέν ξέρω πολλά... α κάοιο site για αγορά εξοπλισμού? β οι αστροφωτογραφίες εχουν υποστει επξεργασία? δεν ειναι ολα ασπρόμαυρα? ευχαριστώ \"Οι ευθύνες αρχίζουν από τα όνειρα...\" Γ.Σεφέρης
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Εσυ δεν εχεις ουτε αποχρωματικο ουτε αχρωματικο, εχεις κατοπτρικο!Τα αποχρωματικα και αχρωματικα ειναι κατηγοριες διοπτρικων τηλεσκοπιων.Αν τωρα λαβουμε υπ οψιν πως τα κατοπτρικα τηλεσκοπια δεν εχουν ποτε χρωματικο σφαλμα,υπο αυτη την εννοια εχεις αποχρωματικο Για τις λοιπες αποριες google!!!! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Fragostafylo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 thx \"Οι ευθύνες αρχίζουν από τα όνειρα...\" Γ.Σεφέρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα