παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 Καλησπέρα ρε παιδιά...Για βοηθήστε λίγο...Όταν πρωτοέβαλα το Starry Night έβλεπα μια χαρά εικόνες...πήγαινα προς το Μ8 ας πούμε κ το έβλεπα.Τώρα, ξαφνικά, χωρίς να πειράξω τίποτα δεν φαίνεται τίποτα...τι μπορεί να φταίει;;; Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Bi2L Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2008 Για πηγαινε στα options και κανε tick στο Hubble Photographs (ή καπως ετσι τε.πα.) {μπορει για καποιον λογο να εγινε reset στα setttings, ή να εχεις ανοιξει το "σωσμενο αρχειο"}ακομα μπορεις να βαλεις φωτογραφιες απο το Spitzer κτλ. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρό και δεν το έχω λύσει.. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
costgeorg Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2008 Παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε windows vista. H εφαρμογή τρέχει άψογα όμως δεν εμφανίζει τις εικόνες γαλαξιών, αστρικών σμηνών κλπ. Έχει να κάνει με τα options και αν ναι πως το διορθώνουμε γιατί εγώ ακόμα δεν έχω εντωπίσει κάποια επιλογή από το πρόγραμμά που να λύνει το πρόβλημα.
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2008 Καλησπερα παιδες,μολις καταφερα να εγκαταστηστω το starry night pro plus 6!!!!!!!!!!! αλλα επειδη δν ξερω να το χρησιμοποιω εχω καποια μικροπροβληματακια,αν και εβαλα τις συντεταγμενες της περιοχης μου σε ενα παραθυρακι που εμφανιστικε μολις το ανοιξα για πρωτη φορα ,ουτε ωρα exei svsth ουτε τον ουρανο της περιοχης μου φαινεται να δειχνει,ακομα απο που κανει update???εκανε ενα search αλλα δν εντποπισε updates λετε να μην κανει καθολου???(για ευνοειτους λογους???) stargazeshots.com
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Καλησπερα παιδες,μολις καταφερα να εγκαταστηστω το starry night pro plus 6!!!!!!!!!!! αλλα επειδη δν ξερω να το χρησιμοποιω εχω καποια μικροπροβληματακια,αν και εβαλα τις συντεταγμενες της περιοχης μου σε ενα παραθυρακι που εμφανιστικε μολις το ανοιξα για πρωτη φορα ,ουτε ωρα exei svsth ουτε τον ουρανο της περιοχης μου φαινεται να δειχνει,ακομα απο που κανει update???εκανε ενα search αλλα δν εντποπισε updates λετε να μην κανει καθολου???(για ευνοειτους λογους???) Η τελευταια εκδοση ειναι η 6.2.3 αν θυμαμαι καλα.Αφου πατησεις "check for programme updates"θα σου ανοιξει ενα παραθυρο στον explorer και θα σε βαλει στη σελιδα του προγραμματος.Εκει γραψε πια εγκδοση του λογισμικου εχεις-στην προκειμενη περιπτωση "PRO PLUS 6" και θα σε βγαλει να κατεβασεις την 6.2.3.Αλλο ενα που μου ερχεται στο μυαλο ,ξανακοιτα τις συντεταγμενες μηπως τις εχεις περασει λαθος ή αναποδα,και τελος αν παλι δεν γινει κατι δοκιμασε να βαλεις τη θεση σου απο το χαρτη Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
gvidos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Παναγιώτη το πρόβλημα με τις εικόνες το κάνει το quicktime (μάλλον το έκανες update) εγκατέστησε μια προηγούμενηέκδοση (μικρότερη του 7.4) και όλα θα είναι οκ. Γιώργος http://www.veil.gr
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Γιώργο κάτι τέτοιο πρέπει να είναι...γιατί εχθές που το κοίταγα είδα στον φάκελο με τις εικόνες ότι είναι σε μορφή για quicktime... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 μπράβο ρε Γιώργο!!!!Αυτό ήταν, έβαλα το quicktime 6 και όλα οκ!!!! Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2008 ρε παιδια ολες οι γκαντεμιες σε μενα επεσαν???καθε φορα που το τρεχω μου λεει να βαλω τον κωδικο και user name που εφτιαξα στην σελιδα του starry night...μηπως εχετε υποξην σας πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα???αφηστε που ειναι τρομερα απαιτικο ....ο υπολογιστακος πασχιζει να ανταπεξελθει, αν και ειναι αρκετα καλος...μου φαινεται παει για σβησιμο....κριμα την υπομονη που εκανα.... stargazeshots.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα