greekdiver Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Αναζητώντας το δρόμο μου στα πρώτα μου βήματα στην αστροφωτογραφία βλέπω συστήματα, υψηλή τεχνολογία, σύγχρονο λογισμικό, ειδικές βάσεις και αυτοματισμούς. Παλιά που δεν υπήρχαν όλα αυτά πώς γινόταν η αστροφωτογράφηση?Την ίδια ερώτηση έκανα σε φίλο φωτογράφο ο οποίος μου είπε ότι χρησιμοποίουσε ISO 1000 και διάφραγμα 2.8.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2008 ισημερινα συστηματα οδηγησης υπηρχαν απο πολυ παλια, ακομα και κουρδιστα ή χειροκινητα....και οδηγηση με το ματι ηθελε μεγαλη πειρα.Επισης υπηρχαν και πολυ περισσοτερες σκοτεινες περιοχες...Τα λεπτοκοκα φιλμς, και οι γρηγοροι φακοι-τηλεσκοπια ηταν (και ειναι για τους λιγους νοσταλγους) απαραιτητη προυποθεση για υψηλου επιπεδου αποτελεσματα.Ακομα και η εμφανιση-εκτυπωση ηθελε (και θελει) πολυ ιδιαιτερη διαδικασια για να αποδοθουν τα μεγιστα.(το θεμα προετοιμασιας, και ιδανικης ληψης ειναι μακραν δυσκολοτερο και απαιτητικοτερο σε σχεση με τις σημερινες ψηφιακες ευκολιες)
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2008 Παλιά που δεν υπήρχαν όλα αυτά πώς γινόταν η αστροφωτογράφηση? Με φωτογραφικές πλάκες και φιλμ όπως μπορείς να κάνεις και σήμερα, ειδικά σε piggyback, και να έχεις θαυμάσια αποτελέσματα αρκεί να είσαι σε σκοτεινό ουρανό Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα