babgia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Ο Αι-Βασίλης ήρθε δύο μήνες νωρίτερα.Και φυσικά φορτωμένος καλούδια, τα κατάφερα ένα μήνα νωρίτερα από τον αναμενόμενο προγραμματισμό μου & πήρα μια EQ6 Pro μαζί με τις θήκες της Geoptik, τον Hyperion 24mm, Φίλτρα 2" Moon & Skyglow, UHC-S. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
elena Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Μπραβο στον Αι-Bασιλη ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
Alexander Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Γενναιόδωρος ο Αι βασίλης έτσι για το χαβαλέ σου δίνει μια EQ6 Pro Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
Bi2L Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2008 Dashing through the snowIn a one horse open sleighO'er the fields we goLaughing all the wayBells on bob tails ringMaking spirits brightWhat fun it is to laugh and singA sleighing song tonight Oh, jingle bells, jingle bellsJingle all the wayOh, what fun it is to rideIn a one horse open sleighJingle bells, jingle bellsJingle all the wayOh, what fun it is to rideIn a one horse open sleigh A day or two agoI thought I'd take a rideAnd soon Miss Fanny BrightWas seated by my sideThe horse was lean and lankMisfortune seemed his lotWe got into a drifted bankAnd then we got upsot Oh, jingle bells, jingle bellsJingle all the wayOh, what fun it is to rideIn a one horse open sleighJingle bells, jingle bellsJingle all the wayOh, what fun it is to rideIn a one horse open sleigh yeah Jingle bells, jingle bellsJingle all the wayOh, what fun it is to rideIn a one horse open sleighJingle bells, jingle bellsJingle all the wayOh, what fun it is to rideIn a one horse open sleighκ. Χαράλαμπε καλοριζικα!! Νατα χαιρεστε!!! Τελικα ο Santa ερχετε νωριτερα στα καλα παιδια και ιδικα στα αστρο-παιδια!!!(και ημουν και εγω καλο παιδι! χιχι) Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Τωρα καταλαβα γιατι δεν ανεβηκες στον Κιθαιρωνα Την εστησες στο....σαλονι και την χαζευες Καλοριζικιαααααα Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
babgia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Σας ευχαριστώ όλους. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Χαράλαμπε καλοσταδέχτηκες. Ωραίος ο Αγ.Βασίλης.Και μια και σκέφτομαι και εγώ τώρα κοντά να παω για κάτι μεγαλύτερο δεν μου δίνεται την διεύθηνση να ζητήσω και εγω κάτι; ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
elena Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Και εγω ενδιαφερομαι ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
babgia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2008 Χαράλαμπε καλοσταδέχτηκες. Ωραίος ο Αγ.Βασίλης.Και μια και σκέφτομαι και εγώ τώρα κοντά να παω για κάτι μεγαλύτερο δεν μου δίνεται την διεύθηνση να ζητήσω και εγω κάτι; Οι παπούδες καταλαβαίνονται (έχω το μέσον). Με γειες, με γειες Ευχαριστώ.Άντε να δω πως θα το δουλέψω;Την έγβαλα 17:30 με το διοπτρικό & έγινε μούσκεμα από την υγρασία.Έκανε το πρώτο μπάνιο της η βάση μαζί με το τηλεσκόπιο. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα