jimkopa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Χτες ήθελα να Δοκίμασω το νεο μου απόκτημα μια Orion Atlas EQ-G η θερμοκρασία ήταν γύρω στους -15 ... ......γνωρίζει κανεις ποιες ειναι μικροτερες θερμοκρασίες που δουλεύουν αυτα τα οργανα ...αν εχουν προβλημα στις χαμηλες θερμοκρασιες ???? Ποια ειναι η χαμηλοτερη θερμοκρασία που κανατε παρατήρηση ?? «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2009 -15??? Moνο σε χιονοδρομικο κεντρο εχει το βραδυ τετοιες θερμοκρασιες.Προχθες εκανα παρατηρηση με -6 βαθμους, εστησα πανω στα χιονια και ολα στο μικρο μου nexstar 8i δουλευαν μια χαρα. Τα προσοφθαλμια τα φυλουσα μεσα στο αμαξι, με την μηχανη συνεχως αναμενη.
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2009 εγω η χαμηλοτερη θερμοκρασια που εχω κανει παρατηρηση ειναι περιπου 4 βαθμοι ,αρκετα μικρη θερμοκρασια για την παειοχη μου ,που ειναι παραθαλλασια ,το μονο αρνητικο ηταν η χρηση γαντιων και η συνακολουθη δυσχερια ςστην χρηση του τηλε stargazeshots.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα