elias74gr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2009 μετά από καιρό και πολλή σκέψη κατέληξα στα παραπάνω κιάλια. όσοι τα έχουν στο forum γράφουν πολύ καλές εντυπώσεις. έτσι πείστηκα και ενώ στην αρχή σκεφτόμουνα κιάλια με διάμετρο 70 ή 80 mm πήρα λίγο παρακάτω στα 63 mm. στα συν εγώ θα αναφέρω τα πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά τους (με κάτι φτηνα κιάλια που είχα καμία σχέση), την made in japan καταγωγή τους και το εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους (τυχεροί όσοι ζείτε στη θεσσ/κη)στα πλην θα αναφέρω την αναγκαιότητα τρίποδα (1 κιλό μεν αλλά όταν εστιάζεις και όχι σαρώνεις τον ουρανό ο τρίποδας και εδώ χρειάζεται), το τέλος (ίσως) της παραγωγής τους (έτσι τουλάχιστον αναφέρεται στο ιαπωνέζικο site vixen.co.jp), δεν είναι αδιάβροχα και τέλος θες και άλλη μεγένθυση.λίγο πάντως που έχω κυτάξει όσο ο καιρός επιτρέπει έχω εντυπωσιαστεί. πλέον ασχολούμαι με εξεύρεση κατάλληλου τρίποδα.όσοι ενδιαφέρεστε για κιάλια θα σας έλεγα να τα κοιτάξετε σοβαρά (μία φορά τα παίρνεις) καθώς και αυτά σε λίγα χρόνια θα παράγονται στη Κίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα