Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Ζητάω να μου πείτε για ότι γνωρίζεται για τις δυνατότητες της βάσης και κυρίως πως θα τις δουλέψω.π.χΑυτο γκάουντερ(χρειάζεται ένα οδηγητικό τηλεσκόπιο. μία κάμερα,τι κάμερα όμως?Πως θα Συνδεθούνε με το λάπτοπ.Για να καταλάβεται θέλω να κάνω αστροφωτογράφηση βαθύ ουρανού, με αυτήν την βάση .αλλα δεν βγάζω και πολύ άκρη με τις οδηγίες χρήσης.Γράφει κάτι για pecΓια σφάλμα κώνουγια θύρα αυτο γκάουντερΓια Σύνδεση με Υ/Η,και δεν έχω θύρα στο λάπτοπ 232 και ειναι vistaΠήρα καλώδιο-αντάπτορα που μετατρέπει την 232 σε USB Aλλα πάλι δεν το δέχτηκε ο υπολογιστής.Είναι καλώδιο dataμήπως πρέπει να είναι Ν-DATA -Ανάστροφα τα καλώδια μέσα δηλαδή γαι να δολέψει η φταίνε τα VISTA και θέλει driver.Παρακαλώ Βοηθήστε!Εσεις που τα ξεπεράσατε!
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Έχεις πμ. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Πήρα το ίδιο καλώδιο rs232 to usb το οποίο έχει τον prolific driver και για xp και για vista. Ενώ όμως στα vista βλέπει την στήριξη, ο driver γενικά κρασάρει. Για αυτό καλύτερα βάλε xp. Επίσης, πρέπει το χειρηστήριο άν έχεις την έκδοση με goto, να το έχεις στο pc direct για να αναγνωρίσει την βάση. Και επίσης να του κάνεις και αναβάθμιση το λογισμικό, άν χρειάζεται. starrynights.blog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα