KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Πωλειται ο παρακατω Nagler 16 T5.Κατασταση αριστη, κανενα σημαδι, (ολα τα χαρτια, πλαστικα, κουτια κλπ,κλπ), και πωλειται λογω αντικαταστασης με 17αρη Τ4.Λογω φορμα 1,25'' δεν τον χρησιμοποιησα σχεδον ποτε(με καλυπταν αλλα προσοφθαλμια 2'').Τιμη 240€, και παραδοση κατα προτιμιση "χερι με χερι" για ελεγχο. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 μειωση και τελικη τιμη 220€ Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2009 Κώστα, έχεις p.m. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Πααααει το Ναγκλερακι... Πηγε σε καλα χερια ομως! Καλοριζικος! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
planetman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Περιμένουμε review! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Το χάσαμε το Nagler πατριώτη.... Καλοτάξιδο Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2009 Περιμένουμε review! To review έχει γίνει από καιρό! http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7865Με ετούτη την αγορά όμως έχω πλέον δύο Nagler 16mm T5 με σκοπό να τους χρησιμοποιώ στο binoviewer της Baader (Mark V). Οι εικόνες αναμένονται θεαματικές και στην πρώτη ευκαιρία θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Σκεφτείτε, 82 διάφανες και πολύ ποιοτικές μοίρες οπτικού πεδίου και για τα δύο μάτια!... "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
takis63 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Σκεφτόμαστε το καλοκαίρι στον Πάρνωνα που θα παρακαλείς γονυκλινής να πάρεις δύο 8άρηδες Ethos με 100 μοίρες πεδίο για το bino σου Άντε καλοτάξιδος Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Μέχρι τότε θα έχει κυκλοφορήσει η Pentax τους πολυαναμενόμενους SXW 8.5mm 105° και δεν θα έχω καιρό γιά τους Ethos! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Μέχρι τότε θα έχει κυκλοφορήσει η Pentax τους πολυαναμενόμενους SXW 8.5mm 105° και δεν θα έχω καιρό γιά τους Ethos! Για να μην μπερδέψω κανέναν... "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα