koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Καλησπερα.... Εχω το skywatcher 120 ED και θελω αν γινεται να προσαρμοσω ενα red dot finder της william optics. Ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα εξαρτημα στην αγορα ή καμια πατεντα? ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Εχω κατι να σου προτεινω....Αγορασα προσφατως ενα RDF απο e-buy , ιδιο με το WΟ χωρις στηριξη.Αυτα τα ερευνητακια αρχικα τοποθετουντο σε....περιστροφα(!!!) και με την προσαρμογη ενος βραχιονα, περασαν με επιτυχια και στα τηλεσκοπια.Παρεπιπτοντως, εχω και εναν WΟ, και ειναι ακριβως ιδιοι.Το κυριο σωμα του βραχιονα που κατασκευασα, ειναι απο αλουμινενιο προφιλ 40Χ20μμ.Ειναι φαλτσοκομενο για λογους αισθητικης.Το κατω λαμακι ειναι σιδερενιο για λογους αντοχης, και εχει διαμορφωθει ετσι ωστε να εφαρμοζει ανετα στην υποδοχη "synta".Τα δυο διαφορετικα μερη, ειναι συνδεδεμενα με πιρτσινια χαμηλου προφιλ για λογους αισθητικης.Οπως καταλαβαινεις , καταργεις τελειως τον εργοστασιακο βραχιονα,και μπορεις να κατασκευασεις τον νεο, συμφωνα με τις αναγκες σου.Επισης μπορεις να κατασκευασεις κατι αντιστοιχο, με πιο εξυπνη σχεδιαση.Η βαφη ειναι με μαυρο ματ spray.Αν θες καποια τεχνικη λεπτομερια, ευχαριστως να βοηθησω.
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Ωραια κατασκευη....μπραβο....Με εβαλες σε σκεψεις.....εγω εχω και το βραχιονα του και μπορω απλα να φτιαξω μια βαση μονο στο τελος του βραχιονα ο οποιος εχει και 2 βιδιτσες για να την προσαρμοσω απο κατω. ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 αααα.....ενταξει!Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Απλοποιειται πολυ η κατασκευη ετσι.
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Ναι θα φτιαξω μονο το τελευταιο τραπεζιο της βασης σου και θα κανω και 2 τρυπιτσες για τις βιδες.... Ειναι το ιδιο red dot finder. Ευχαριστω πολυ.... ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 ααα....ξεχασα να σου δωσω και στοιχεια για ενα ετοιμο!για δες.....http://www.garrettoptical.com/product-p/gmrrfadapt.htm ειναι και φθηνο!
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Αυτο απο οτι βλεπω μπαινει αντι ολοκληρου του βραχιονα....Μαλλον θα παρω αυτο μιας και ειναι και φθηνο.... Καλα με βοηθησες πολυ.....και να φανταστεις οτι πριν 15 μερες ειχα βαλει αγγελια να το πουλησω γιατι δεν εβρισκα προσαρμογεας.....ειναι πολυ καλο finder και δεν ηθελα να το δωσω... ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Τωρα βλεπω οτι λενε οτι δε στελνουν εκτος αμερικης....οποτε με βλεπω να γυριζω στην κατασκευη!!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Μηπως μου κανει και αυτο http://www.scopesnskies.com/prod/finder/mrf/dovetail.html ? ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Φαίνεται να σου κάνει, αλλά έχε υπόψη σου ότι δεν πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ..."ευγενικός" με το συγκεκριμένο κατάστημα. Αν δεις ότι καθυστερούν στην αποστολή, χωρίς περιστροφές κάνε αναφορά στο paypal και θα πακετάρουν/στείλουν αυθημερόν. Δεν είναι απατεώνες αλλά απίστευτα ανοργάνωτοι και απαράδεκτοι στην επικοινωνία. Δυστυχώς έχω κακή εμπειρία από τις υπηρεσίες τους...Καλή συνέχεια.Φιλικά,Ηλίας.
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Προς το παρον εστειλα mail για να μου πουν το κοστος μεταφορας.Να δω ποτε θα απαντησουν!!! Την εχω πατησει ηδη μια φορα φετος με τους αγγλους και εχασα και λεφτα γιατι ειχαν παρει λεφτα απο την καρτα και μετα δεν ειχαν το προιον και οταν τα ξαναβαλαν ειχε ανεβει η λιρα και εχασα στην ισοτιμια.Ηταν στο telescope planet!!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δεν ειδα το θεμα απο την αρχη, μην μπλεκεις. Δες αντιθετως στον Sky's the Limit, ενας απο τους ποιο ευγενικους και εξυπηρετικους στην Αγγλια (Σκοτια), που ολο και εχει τετοιες ψιλο-γκατζετιες, κινεζικα με εκπτωση, λινκ θα βρεις εδω. Και αν δεν εχει τωρα, σιγουρα μπορει να σου βρει συντομα και με πολυ λογικες τιμες μεταφορικών και με αμεση εξυπηρετηση. Τον συνιστώ ανεπιφυλακτα για κατι τετοια.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Αυτό που λέει ο Γιάννης ακούγεται ακόμα καλύτερα.
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2009 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πριν μια βδομαδα ο Alan ειχε και red dot και το "παπουτσακι" του. Εχει εναν καταλογο με Κινεζικα που φερνει ταχτικα, και τον δινει καπου στο Ιντερνετ ελευθερα. Συζητα μαζι του και (αν δεν πεφτω εντελως εξω) ειμαι σιγουρος οτι θα σου βρει λυση. Και νομιζω συνεργαζεται και με optics planet απο Αμερική.
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 Παιδια μου φαινεται θα γυρισω στη λυση να φτιαξω ενα.....!!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Παντως, για οποιον αλλο φίλο ενδιαφερεται, αυτο που ελεγα θα το βρει εδω, και ειναι στον πρωτο καταλογο Item No. VSRF02, σελίδα 6. Ο Αλαν λέει θα κάνει παραγγελείες για 1 Απριλίου.
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 roryt...... αυτο το αντικειμενο ειναι για οσους εχουν W.O τηλεσκοπιο.....αυτο το εχω....εγω θελω ενα ποδαρακι για να μπαινει στο skywatcher μου!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Εχεις δικιο, ειχε περασει καιρος απο το θεμα και το ειχα ξεχασει Αλλα γιατι δεν ξεβιδωνεις την βαση του SW να βαλεις αυτη του RDF ?
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Δε γινεται.....ειναι μονοκομματο με εστιαστη..... εχω ενα 120ED DS-Pro....!!!! Εχω βρει αυτο που πιστευω οτι μου κανει.... http://www.bazaarbuilder.com/cgi-bin/nickaltair/myshop.php?merchant=nickaltair&prodid=567&sinprod=1 ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 ΑΑα, σορυ, εχω τοσο συνηθήσει να κανω φυλο και φτερο τα διαφορα αξεσουαρ και να τα αλαζω που ξεχναω τα βασικά Αυτο που λες πρεπει να ειναι οτι πρεπει και φτηνο (σχετικα). Σπαω το κεφαλι μου που αλλου το εχω δει προσφατα ......
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Φθηνο δεν ξερω....!!!! Αν υπολογισεις οτι απο χαζομαρα μου πηρα R.D.F για W.O. το πληρωσα 80 ευρω και θα δοσω αλλα 30 για να μπορω να το τοποθετω στο τηλεσκοπιο μου...... μαλλον ακριβα μου βγηκε.... ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Οοουυπς !! Ενταξει εγω μίλαγα με το δεδομενο οτι το δικο μου το πηρα 40 ευρω απο ebay και χρησιμοποιησα την βαση που ειχε μεσα. Μεταξύ μας, διαφορα μικρο-gadjets που πουλιούνται με το ονομα της WO όπως ο RDF ειναι υπερ-κοστολογημενα. Αν δεις το σιτε που ειπα ποιο πανω τον εχει £42.00 , και πολλά ειναι . Και δεν νομιζω οτι της WO εχει τιποτα το διαφορετικό
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Σιγουρα δεν εχουν διαφορες.....ειναι ιδια και απλα αλλαζει το σημα της εταιρειας.... γι'αυτο ειπα οτι εκανα χαζομαρα πιο πανω....!!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα