Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟ 5"(SEBEN) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤHΝ EQ1 ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΟΡΘΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕADE 2,5'' ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΑ 20,12,6mm ΚΑΙ ΕΝΑ ERECTING EYEPIECE x1,5 + BARLOW x2 ΚΑΙ MOONFILTER.ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ...OΛA MAZI!!!!....200 ΕΥΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.......ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Π.Μ Ή COMMENT ΕΔΩ.....

EDO EINAI TO MEADE http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=9395&highlight=

DSC00381.JPG.7aa049840067f6ec8c785dc54ea21f93.JPG

TO 5" KAI H EQ1

DSC00379.JPG.8bb8c3b22d41bec4a758d0cdad8a8363.JPG

MOTER

DSC00378.JPG.7494416388e2869ebd4097fbd7e3260e.JPG

MOONFILTER

DSC00377.JPG.27988fe73462b2648d1092753d57a43e.JPG

BARLOW KAI ERECTING

DSC00375.JPG.1dbc145b32ffb61633553cb3ab78ff55.JPG

OLA TA EYEPIECE ΕΚΤΟΣ 25,9,4 mm

DSC00373.JPG.8cd09c0c0e8857c1887b4d9d9cc9db68.JPG

TO 5" ME THN EQ1

“I see Earth! It is so beautiful!"
  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
ΘΑ ΒΑΛΩ.....ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΦΟΤΩΣ!!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ......Η ΤΙΜΗ ΚΑΛΗ???'Η ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΗ???????
Δημοσιεύτηκε
γιατι τα πουλας?

Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους......

Στους αστροφιλους,

Χριστίνα Τρυφώνη :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Ενδιαφερομαι να αγορασω τηλεσκοπιο, αλλα δεν ειμαι και πολυ σχετικη καθως εχω λιγο καιρο που ασχολουμαι σοβαρα με την Αστρονομια...Δεν ξερω,η τιμη σου, ειναι υπερβολικα καλη και παραξενευτηκα μολις το ειδα!!!

Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους......

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
ναι το ξερω οτι ειναι πολυ καλη!!!!!!!!!!!αφου εκανα αναβαθμιση δεν υπαρχει λογος να τα πουλαω ακριβα......
Δημοσιεύτηκε
Οπως σου ειπα και πριν δεν ειμαι και τοσο σχετικη.Οταν λες πως εκανες αναβαθμιση,τι εννοεις? :-k

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
αρχικα ολα μαζι ποσα τα ειχες παρει? :(

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
ειναι ολα σε καλη κατασταση?

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
πρεπει το καινουργιο σου τηλεσκοπιο να ειναι ακαταμαχητο για να πουλας αυτα τα δυο σε αυτη τη τιμη!!!!

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
ΕΓΙΝΕ!!!ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ!!! :cheesy:

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
εγω ειχα την εντυπωση οτι ενα τηλεσκοπιο κανει πανω απο 1000!!!!!

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
ειχα μπει στο internet,δεν θυμαμαι που ακρηβως και εδειχνε ενα τηλεσκοπιο και εγραφε απο 1998 ευρω!!!!!α, οταν στελνω πμ μου γραφει invalid session,τι να κανω,ξερεις?

Στους αστροφιλους,

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης